Prea mulţi villaini în The Amazing Spider-Man 2? Marc Webb explică cum stau de fapt lucrurile

de Cristina Grigore în 11 Mar 2014
,,Villain-ul principal este Electro. Orice alt personaj negativ apare datorită lui", spune acesta

Odată cu apariţia articolelor despre personajele şi acţiunea din The Amazing Spider-Man 2, fanii seriei şi-au exprimat îngrijorarea vizavi de abundenţa personajelor negative ce apar în film. Regizorul Marc Webb a ţinut să explice cum stau de fapt lucrurile, într-un interviu preluat de ThePlaylist.com.

Astfel, cineastul a arătat că Rhino, interpretat de Paul Giamatti, va apărea în film pentru numai patru minute. ,,Totul ţine de modul în care a fost imaginată povestea. Suntem conştienţi de obiecţiile fanilor vizavi de acest tip de filme”, a spus acesta.

,,Villain-ul principal este Electro. Orice alt personaj negativ apare datorită lui. Am avut grijă să facem atractive poveştile. Trebuie să te asiguri că ai creat obstacole greu de depăşit. Ne-am dorit să aducem în acţiune piedici fizice dar şi emoţionale dificile. Rihno apare doar patru minute în film, aşa că e o prezenţă rezonabilă, vă veţi da seama de asta când veţi vedea filmul, sunt sigur”, a mai explicat Webb.

Din distribuţia lui The Amazing Spider-Man 2 fac parte Electro (Jamie Foxx), Rhino (Giamatti) şi The Green Goblin (Dane DeHaan), alături de Andrew Garfield (Spider-Man) şi Emma Stone (Gwen Stacy). Cei de la Sony Pictures lucrează acum la două filme inspirate de universul Spider-Man: The Sinister Six şi Venom.

Exploreaza subiecte similare:

Marc Webb, The Amazing Spider-Man 2, Paul Giamatti, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Andrew Garfield, Emma Stone

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 11 martie 2014 11:00
patru minute pentru un personaj negativ mi se pare putin.......poate era mai bine sa nu il includa deloc......atata reclama s-a facut pt el si apare doar 4 minute?? pacat.....sper ca per total sa iasa un film bun
radurex25 pe 11 martie 2014 17:56
poate are un rol mai consistent in filmele viitoare si acum doar il introduc
Bayard pe 11 martie 2014 11:08
Toata lumea se gandeste la Spiderman 3 cand vorbeste de numarul prea mare de villaini, dar nu vad de ce ar fi o regula generala. Atata timp cat este un villain principal si restul apar doar in fundal, sau sunt pregatiti pentru alte filme, nu cred ca e vreo problema.
radurex25 pe 11 martie 2014 17:55
corect; faza cu multi villaini a mers destul de bine la x-men (totusi nu stiu daca e un exemplu relevant, avand in vedere ca sunt si multi mutanti)
alex_il_fenomeno pe 24 martie 2014 14:54
El stie mai bine ce face. Sa il lasam sa isi vada de treaba.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells