(P) Gustări sănătoase și premii atrăgătoare cu gama Alesto!

31 Aug 2023
Muuulte nuci, semințe, fructe uscate și alune, toate pregătite să însoțească filmul tău preferat

Dacă vrei să ai o experiență delicioasă atunci când vizionezi un film, Cinemagia a descoperit ceva special pentru tine: Gustări Sănătoase și Premii Atrăgătoare cu Gama Alesto!

Găsești gustări sănătoase pentru fiecare moment. Dacă ești în mood pentru un maraton de filme și îți plac semințele, nucile sau fructele uscate, avem exact ce-ți trebuie. Gama Alesto dispune de multe articole delicioase, un mix unic pentru fiecare cinefil: semințe de floarea-soarelui prăjite și sărate, semințe albe, semințe de dovleac, arahide prăjite și sărate, arahide în crustă sortată, mix de caju și arahide, fistic, caju prăjit cu sau fără sare și migdale prăjite și sărate. Iar cinefilii cu o pasiune pentru dulciuri se pot delecta cu stafide aurii Jumbo și alte surprize, inclusiv două batoane de fructe bio.

Muuulte nuci, semințe, fructe uscate și alune, toate pregătite să însoțească filmul tău preferat. Vrei mai mult decât gustări delicioase? Alege în orice moment dintr-o varietate de snack-uri sănătoase din gama Alesto care să-ți dea energie și să îți potențeze experiența cinematică. Descoperă toată gama aici.

Și pentru că ne dorim să îți oferim mereu surprize plăcute, sărbătorim această descoperire printr-un concurs special! Fă o achiziție de minim 70 de lei în magazinele Lidl din România, având în coș cel puțin un produs Alesto și înscrie bonul pe surprize.lidl.ro/alesto.

Premiile? Sunt la fel de impresionante ca scenele din filmele tale preferate! Marele Premiu: un salariu pentru un an mai liniștit în valoare de 12.000 euro. Premii Medii: Fitbit Versa, Smartwatch Google Pixel sau Apple Watch - pentru a măsura nivelul tău de relaxare în timp ce vizionezi filme. Premii Mici: vouchere Lidl pentru cumpărături.

Participă și tu! Chiar și când pare că te relaxezi în fața ecranului, vrem să te răsplătim pentru pasiunea ta pentru filme!

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells