Mel Gibson, la cârma lui The Expendables 3?

de Cristina Grigore în 12 Apr 2013
Starul este dorit în scaunul regizoral de către Sylvester Stallone

Sylvester Stallone a reuşit să îşi materializeze cu succes proiectul ce a adus pe marele ecran pleiada actorilor de acţiune ai anilor ’80, noi staruri ale genului fiind luate în considerare pentru The Expendables 2 şi 3. Dacă în cea de-a doua parte i-am putut vedea, printre alţii, pe Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger, în cea de-a treia parte Stallone s-a gândit să îl coopteze pe Mel Gibson. Însă nu ca actor, ci ca regizor.

“Ce spuneţi de Mel Gibson ca regizor al lui Expendables 3? Ce părere aveţi?”, a întrebat Stallone pe contul său de Twitter. Sigur, întrebarea a stârnit o avalanşă de afirmaţii contradictorii, însă momentan nu se ştie cu siguranţă dacă Stallone  a făcut o afirmaţie certă sau a vrut doar să vadă reacţia fanilor.

O figură din ce în ce mai puţin agreată la Hollywood datorită comportamentului său, Gibson s-a afirmat însă cu succes în cariera regizorală, motiv pentru care implicarea sa în The Expendables nu este chiar atât de lipsită de logică. Braveheart, The Passion of the Christ şi Apocalypto sunt trei succese de necontestat din palmaresul său, căci Braveheart i-a adus un Oscar, iar Passion of the Christ o mulţime de bani.

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, The Expendables 2, The Expendables 3, Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Braveheart, The Passion of the Christ, Apocalypto, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreiRegizor pe 12 aprilie 2013 10:54
Mel Gibson nu merita sa fie regizor pers non-grata la Hollywood ...daca Stallone reuseste sa materializeze acest proiect (deja sunt o multime de afirmatii contradictorii ) sper insa ca nu s-a prostit la batranete sa`l aduca pe Mel Gibson
mariusdbrsc pe 12 aprilie 2013 14:31
Poate regizezi tu mai Andrei!!
AndreiRegizor pe 16 aprilie 2013 15:07
defapt Sanda45 sufera de o boala f. rara din pacate :( ..se numeste prostia si ciuda nu este un cantec ci este realitatea ..
tuiila pe 12 aprilie 2013 11:14
Doamneeee!!! Ce prostii poti sa vb!!! Daca taceai,filozof ramaneai!
mariusdbrsc pe 12 aprilie 2013 14:24
Bravo Iulia dar vorba aia' Cainii latra ursul merge!!' Se gasesc toti sa comenteze referitor la Mel Gibson sa fie in trend tipic...
mariusdbrsc pe 12 aprilie 2013 14:26
Mel Gibson ar fi o alegere SUPER!!!!!!!
Nimicdinceparafi pe 12 aprilie 2013 15:14
Ar fii floare la ureche pt el sa regizeze acest film,tinand seama de talentul si experienta lui.
annddrreeii pe 16 aprilie 2013 15:10
:)) sigur se mai uita cinv la film cu Mel Gibson regizor_|_
AndreBlack pe 12 aprilie 2013 16:50
Ar fi o alegere foarte buna .
Macabru pe 12 aprilie 2013 17:09
As fi preferat sa-l vad pe Mel Gibson jucand in film, alaturi de ceilalti veterani. Si ca regizor este bun, dar era mai tare sa apara alaturi de Stallone si compania.
Gebeleizis pe 12 aprilie 2013 20:37
Îmi place stilul regizoral a lui Mel Gibson. Și oricum, mai prost decât primele 2 părți nu are cum să se primească.
ornitoring pe 13 aprilie 2013 09:23
daca filmul ar fi regizat de mel gibson, cu sigurantaa ar fi mai bune decat a-ale lui stallone.
cristianului pe 15 aprilie 2013 10:46
ca regizor ar fi perfect dar sa nu faca prostia sa il bage si in distributie
SANDA45 pe 15 aprilie 2013 20:31
Un film regizat de Mel Gibson e categoric o capodopera.Stallone a fost inspirat,cand a adresat intrebarea.
AndreiRegizor pe 16 aprilie 2013 15:07
=))))))) ce sa zici si tu , stai lin ca nu vine nici un Mel Gibson ca regizor
AndreiRegizor pe 3 mai 2013 16:30
poate vine mata ia vezi mai traieste?
annddrreeii pe 16 aprilie 2013 15:12
“Ce spuneţi de Mel Gibson ca regizor al lui Expendables 3? Ce părere aveţi?”, a întrebat Stallone pe contul său de Twitter. Sigur, întrebarea a stârnit o avalanşă de afirmaţii contradictorii, însă momentan nu se ştie cu siguranţă dacă Stallone a făcut o afirmaţie certă sau a vrut doar să vadă reacţia fanilor.

Cred ca este totul clar din celalalte afirmatii contradictorii degeaba vine 2 3 4 ca voi si incep da super fain mega ultra ca vine Mel Gibson marele actor care si-a batut sotia un betivan :)

quetzalcoatl pe 20 aprilie 2013 19:12
Am participat la discutia pe Twitter cu Sly despre Mel,eu i-am spus ca ar fi extraordinar si de ce nu chiar sa aiba si un rol in E3.Sly este de acord si redau aici exact cuvintele lui scrise mie la discutie:"Mel is a MAGNIFICENT director!Pure passion on every level.We'd be blessed to have him...A REAL long shot,but LIFE is a long shot-right?"
Depinde de cat de interesat este Mel in acest proiect.Ultimul lui film "Get the Gringo"mi-a placut f mult si cu toate ca nu l-a regizat el,a scris totusi scenariul si jucat rolul principal.Datorita stigmatei pe care o are la Hollywood(ce este la origine si condus de zeci de ani de cei de etnie evreiasca),nu a putut sa aiba un studio sa-i distribuie filmul pe marile ecrane asa ca,get the Gringo a intrat direct pe DVD....asta e lumea din Tinseltown,nu iarta...Personal cred ca Mel ar trebui sa sara la oferta lui Sly!I-ar face bine la cariera asa cum a facut la destui din cei care au jucat in E1 si E2!JCVD de ex a redevenit ce obisnuia sa fie demult.Lui Sly i se rupe-n 14 de Hollywood,e un luptator si un mare actor.Ce vrea el aia se face!!!Poate Mel va lua in consideratie oferta lui.Vom vedea.Wesley Snipes e deja implicat in E3.

AndreiRegizor pe 3 mai 2013 16:30
Perfect !
alex_il_fenomeno pe 8 mai 2013 13:24
Mel a dovedit ce filme bune ne ofera ca regizor, si nu m-ar mira sa schimbe complet fata Expendables, insa in bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells