Liam Neeson, Non-Stop în acţiune

26 Feb 2014
În Non-Stop, actorul trebuie să salveze toţi pasagerii unui avion

Aflat la mii de metri altitudine, actorul Liam Neeson are periculoasa misiune de a salva toţi pasagerii din avion de ameninţările unui terorist necunoscut, în filmul Non-Stop care, din 28 februarie, va avea pemiera în cinematografele din toată ţara.

Regizorul filmului Jaume Collet-Serra a apreciat ocazia de a lucra din nou cu actorul său principal din Necunoscutul. „Când citeam scenariul, mi-l imaginam pe Liam Neeson în rolul protagonistului, pentru că oferă credibilitate personajelor pe care le interpretează. Este unul dintre talentele sale. Te face să-l crezi şi să-l îndrăgeşti din prima clipă, iar asta e o valoare inestimabilă la genul de filme pe care le realizez, pentru că sunt energice şi au un ritm alert ce nu permite dezvoltarea extinsă a personajului înainte de începerea acţiunii. E important să lucrezi cu un actor care să poată transmite emoţii publicului, chiar din primele scene. Liam este actorul perfect pentru acest gen de filme”, spune regizorul.

În timpul unui zbor transatlantic New York-Londra, ofiţerul de zbor Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, un pasager din avion va fi omorât la fiecare 20 de minute. Când Marks îşi dă seama că expeditorul ameninţărilor se află la bordul avionului şi că are intenţii serioase, începe cursa contracronometru pentru dezlegarea misterului. Cu un spaţiu de desfăşurare limitat, un inamic necunoscut şi multe dovezi care îl incriminează, Marks trebuie să salveze atât pasagerii din avion, cât şi propria reputaţie.

Liam Neeson, Julianne Moore şi Lupita Nyong'o ocupă rolurile centrale în Non-Stop, un film adus de MediaPro Distribution, din 28 februarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Oneşti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare), Line Cinema (Râmnicu Vâlcea).

Exploreaza subiecte similare:

Non-Stop, Liam Neeson, Julianne Moore, Lupita Nyong'o, Jaume Collet-Serra

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
darayawaus pe 27 februarie 2014 00:08
Cred ca e cam hodorog pentru genul asta de filme. Are totusi peste 60 de ani. Mi-e dor de rolurile lui de pe vremuri.
sebybog pe 27 februarie 2014 05:26
Dacă ne raportăm la mentalitatea noastră ( la 60 de ani ești hodorog , stai acasă că te caută moartea) ai dreptate. Alții trăiesc frumos și sunt cât se poate de activi.
Rippa pe 8 martie 2014 16:32
Liam Neeson un actor foarte bun
daniel_marinescu pe 12 martie 2014 20:34
Liam Neeson este un actor foarte bun si la varsta lui de 62 de ani se tine foarte bine si inca se mai tine de actorie ,totusi a avut succes cu filmele lui cum ar fi taken,non-stop si toate cele si incurand va aparea si taken 3,deci nu trebuie sa vorbim ca este prea batran din contra sa ne bucuram de filmele cu el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells