Justin Chambers: „existenţa situaţiilor de viaţă şi de moarte e cheia succesului pentru Anatomia lui Grey”

de Gloria Sauciuc în 1 Oct 2014
Postul TV Diva aduce o mare bucurie fanilor serialului Anatomia lui Grey: sezonul 8 va avea premiera exclusivă cu două episoade difuzate miercuri, 1 octombrie, de la ora 21:00

Prezent încă de la începutul sezonului 1 al popularului serial Anatomia lui Grey, Justin Chambers şi-a văzut personajul, pe Alex, evoluând în mod semnificativ pe parcursul celor 10 ani. Cu câteva luni în avans faţă de lansarea pe micile noastre ecrane a sezonului 8 din Anatomia lui Grey, exclusiv pe postul Diva Universal, Justin Chambers a fost invitat la cea de-a 54-a ediţie a Festivalului de Televiziune de la Monte Carlo, unde a vorbit despre îndrăgitul serial.

Dacă personajul Alex păşeşte cu stângul în echipa rezidenţilor de la Spitalul Seattle Grace, la începutul serialului reproşându-i-se, tacit, sau mai vocal - printre altele - şi neimplicarea sa emoţională în tratarea pacienţilor, m-a impresionat la omul Justin Chambers faptul că la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo a Venit însoţit de mama lui, pe care a luat-o la toate evenimentele, inclusiv pe covorul roşu. La conferinţa de presă organizată în capitala Principatului Monaco, în luna iunie, s-a întâmplat să stau lângă mama actorului. Nu am ştiut asta până ce actorul nu ne-a dezvăluit că mama sa se află în sală. Într-un deux pieces roz din in, cu ochii mari albaştri, mama lui Justin Chambers este frumoasă, elegantă şi radiază bunătate şi modestie.

„Până la finalul serialului”, a declarat la conferinţă Justin Chambers, „Alex îşi va întemeia o familie!”. Probabil că personajul Jo, jucat de Camilla Luddington, va avea un cuvânt de spus în această privinţă, dar şi faptul că Alex devine tată. Chambers crede că Jo este iubirea vieţii pentru Alex. Cel mai nou sezon ce rulează în septembrie pe micile ecrane din lume este cel cu numărul 11. Cât priveşte succesul serialulu, Justin Chambers crede că succesul stă în faptul că serialul este „despre sex, este despre relaţii, despre iubire... Dar cred că ceea ce funcţionează în favoarea serialului e faptul că ai de a face cu situaţii de viaţă şi de moarte. E vorba de boală, de oameni care vin în acest spital să ceară ajutor, şi asta crează potenţial dramatic”... Serialul prezintă nu doar urcuşurile şi coborâşurile din viaţa profesională a acestor doctori, dar şi pe cele din viaţa lor amoroasă. „Şi se mai întâmplă că aceşti doctori sunt extraordinari de arătoşi, şi adesea mai mult sau mai puţin dezbrăcaţi”, completează amuzat Justin Chambers, actor în vârstă de 43 de ani. 

Faptul că de la episod la altul apar noi personaje face, de asemenea, bine serialului, e de părere Chambers. Prin variatatea de personaje şi situaţii serialul îşi lărgeşte adresabilitatea, a mai spus la conferinţă actorul.

 

Sinopsis sezonul 8

Spitalul Seattle Grace continuă să fie decorul în care se derulează dramele medicale și personale trăite de această echipă, în al optulea sezon al serialului. Meredith Grey (Ellen Pompeo) riscă să suporte consecințe profesionale grave după intervenția ei în testul clinic lui Derek (Patrick Dempsey), din sezonul anterior. April (Sarah Drew) este acum medicul rezident-șef și trebuie să învețe să se descurce rapid cu răspunderile postului, după ce în oraș are loc o prăbușire de teren uriașă. O conferință a comicilor aduce la Urgență o echipă de personaje extraordinare, iar mama lui Jackson (Jesse Williams), o legendă vie a chirurgiei, vine în vizită.

În sezonul 8, Meredith, Cristina (Sandra Oh), Alex (Justin Chambers), Jackson și April sunt în al cincilea an de rezidenţiat. Într-un an care le poate distruge sau nu carierele de chirurgi, rezidenţii trebuie să se ocupe de primele lor operaţii pe cont propriu, fără a mai fi supravegheaţi în sala de operaţie. Meredith şi Derek nu mai locuiesc împreună, după ce acesta a fost devastat de faptul că cea dintâi s-a implicat (cu intenţii bune, dar cu rezultate dezastruoase) în studiul lui clinic legat de Alzheimer.

Relaţia lor este în pericol, la fel şi soarta fetiţei pe care abia au adoptat-o, Zola. De asemenea, relaţia Mirandei cu asistentul Eli se dezvoltă, iar Teddy se îndrăgosteşte şi mai mult de pacientul ei, Henry. Richard Webber (James Pickens Jr.) are grijă de iubita lui soţie, Adele, care are Alzheimer. Spitalul Seattle Grace Hospital este un loc în care viaţa nu este trăită în tonuri de alb şi negru, ci în nuanţe de gri.

 

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
chiba_florin pe 2 octombrie 2014 00:35
Un serial de nota 10 plus !!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells