Iată costumul lui Lady Gaga în rolul Harley Quinn!

de Gloria Sauciuc în 27 Mar 2023
Costumul lui Lady Gaga în rolul Harley Quinn apare în pozele de pe platoul de filmare de la Joker: Folie à deux

Joker-ul lui Joaquin Phoenix va avea parte de companie în noul Folie à deux, odată ce Lady Gaga se alătură producției într-un rol care, se pare, urmează să fie o dezvoltare a eroinei negative Harley Quinn din Batman. Noi imagini au fost date publicității de pe platourile de filmare, dezvăluind costumele și machiajul lui Lady Gaga, scrie Variety.

În imaginea de pe platoul de filmare, se vede o mulțime de oameni și poliția din Gotham City care o conduce pe Harley Quinn într-o clădire oficială. Protestatarii din jur (jucați de figuranți) se adună în jurul ei, cu mesaje de genul „Eliberați-l pe Joker!”, „Dreptate pentru Joker”, „Joker, ia-mă de soție”, în semn de solidaritate cu Joker-ul, mai scrie publicația.

Costumul lui Lady Gaga semnat de către designerul Arianne Phillips, nominalizată la Oscar, combină sensibilitatea cărții de benzi desenate cu imagistica grotescă a primului film Joker.

Chiar dacă nu s-a confirmat oficial că Gaga o joacă pe Harley Quinn, jacheta roșu-aprins și imprimeul cu romburi al bluzei ar da de înțeles asta, ca să nu mai pomenim mesajele protestatarilor și machiajul de clovn de pe figura lui Lady Gaga.

Nu este prima imagine asupra personajului jucat de Gaga de pe platoul de filmare de la Joker: Folie à deux. De Sf. Valentin, regizorul Todd Phillips a dat publicității o imagine de pe platou, în care Gaga și Joaquin Phoenix erau surprinși într-o îmbrățișare după un sărut.

Primul film Joker a fost un succes uriaș, devenind filmul cu rating R/Nerecomandat sub 15 ani cu cele mai mari încasări din istorie. La premiile Oscar din 2020, filmul le-a câștigat pe două dintre ele - Phoenix pentru cel mai bun actor și Hildur Guðnadóttir pentru cea mai bună coloană sonoră originală - dintr-un total de nu mai puțin de 11 nominalizări. În curând, au apărut și speculații privind un sequel al filmului.

Deși peisajul DC Comics a evoluat dramatic în ultimele luni, Joker 2 a rămas în mare parte neatins de nașterea noilor studiouri DC și de coordonatorii acestora, James Gunn și Peter Safran, comentează Variety. Continuarea la Joker nu va juca un rol în modul în care vor continua celelalte filme marca DC aflate în pregătire. Filmul va avea premiera în săli pe 9 octombrie 2024.

Exploreaza subiecte similare:

Joaquin Phoenix, Joker, Lady Gaga

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells