Emily Blunt, cât pe ce să îi scurteze viaţa lui Tom Cruise

de Cristina Grigore în 6 Iun 2014
Actriţa se afla la volanul maşinii cu care ea şi starul au avut un accident la filmările lui Edge of Tomorrow

Invitată la talk-show-ul comicului Conan O’Brian, Emily Blunt a vorbit de ultimul său film, SF-ul Edge of Tomorrow. Actriţa a povestit şi despre accidentul de maşină pe care l-a avut la filmări, în care parterul său, Tom Cruise a fost aproape de o lovitură fatală.

Un pic intimidată de faptul că se afla în centrul unei scene de acţiune – scene în care Cruise îşi execută, de obicei, singur, propriile cascadorii – Blunt a pierdut controlul volanului şi a pus în pericol viaţa acestuia, aflat pe scaunul pasagerului.

,,Am vrut să-mi execut singură cascadoriile, pentru a nu-l lăsa doar pe el să se dea mare”, a spus amuzată actriţa. Scena în cauză o avea pe Rita, personajul pe care ea îl joacă în Edge of Tomorrow, la volanul unei maşini vechi ce avea ataşată o rulotă. Misiunea lui Blunt era aceea de a lua în forţă un viraj, pentru a face rulota să depăşească ameninţător maşina. Doar că la a doua dublă, Cruise a început să intre în panică şi să îi ceară insistent actriţei să frâneze.

,,Am sfârşit într-un copac”, a dezvăluit aceasta, motivând că i s-a părut extrem de agasant gestul starului. ,,După accident am râs amândoi şi i-am mărturisit că totul s-a datorat faptului că m-a deranjat insistenţa lui de a frâna”, a spus Blunt.

Exploreaza subiecte similare:

Emily Blunt, Edge of Tomorrow, Tom Cruise, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 6 iunie 2014 17:37
Paxcat ca a fost "aproape" de o lovitura fatala :)))
dido pe 17 iunie 2014 17:54
:))))
BETRulleR pe 22 iunie 2014 16:57
Paxcat/ne-paxcat! Brava gogoloilor! Să trăiţi că trebuiţi. Aş!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells