David Hasselhoff, confirmat în noul Baywatch

de Cristina Grigore în 3 Mar 2016
Fostul Mich Buchannon este "în cea mai bună formă" pentru o nouă aventură pe plajă

Starul serialului Baywatch, David Hasselhoff, a fost încă de la început unul dintre susţinătorii ideii de a face un film inspirat din celebrul serial al anilor '90, însă participarea sa la proiect s-a lăsat aşteptată. Chiar dacă startul producţiei s-a dat, fostul interpret al lui Mitch Buchannon are locul asigurat în film, confirmă Dwayne Johnson pe pagina sa de Facebook.

"Golful nu există fără Hoff" a scris Johnson, care joacă rolul central în noul Baywatch. Pelicula are în centru un grup de salvamari de elită, obligat să facă echipă cu un fost campion olimpic (Zac Efron), pentru a-şi putea salva multiubita plajă şi întregul golf de la dezastrul ecologic provocat de un magnat al petrolului.

Potrivit comentariilor postate de Johnson, Hasselhoff s-a antrenat din greu pentru apariţia în film şi este "în cea mai bună formă".

În regia lui Seth Gordon, Baywatch îi mai are în distribuţie pe Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach şi Hannibal Buress. Lansarea filmului în România va avea loc pe 12 mai 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Baywatch, David Hasselhoff, actor

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells