Cel de-al Treilea Război Mondial bate la uşă, într-un film regizat de Sam Raimi

de Cristina Grigore în 3 Mar 2016
Pelicula va fi adaptarea unui roman semnat de George Friedman şi intitulat The Next 100 Years

Este unul din subiectele preferate ale Hollywood-ului şi va ajunge din nou pe marele ecran în regia lui Sam Raimi, scrie ComingSoon.com. Cel de-al Treilea Război Mondial va fi tema noului film semnat de regizorul lui Evil Dead, o adaptare a volumului lansat de George Friedman în 2009, The Next 100 Years.

Cartea „Următorii 100 de ani” vine cu previziuni sumbre legate de atmosfera geopolitică a secolului 21 şi imaginează o lume în care apare un nou Război Rece. Tensiunile dintre America şi Rusia se accentuează iar, în vreme ce China îşi pierde treptat statutul de putere a lumii. Mexicul devine o putere majoră – militară şi economică - pe scena globală iar lumea se dezvoltă cu rapiditate, pe măsură ce se nasc tehnologii şi culturi moderne.

Proiectul este in stadiu incipient, alte informaţii legate de producţie nu au fost comunicate. Raimi şi-a exprimat recent dorinţa de a reveni la cârma aventurilor lui Spider-Man (în noua serie anunţată, cu Tom Holland în rol central), dornic să facă un film mai bun decât Spider-Man 3, lansat în urmă cu opt ani fără să impresioneze fanii şi criticii.

Exploreaza subiecte similare:

World War 3, Sam Raimi

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lulu_bulu pe 3 martie 2016 19:45
sună super cool :) doar că, până să se termine o eventuală peliculă, cu un subiect atât de la modă... :) se termină și răzbelul trei, iar filmul își va pierde actualitatea :) sau nu?
unkn0wn pe 3 martie 2016 20:35
Chiar ma mir de ce nu a fost abordat pana acum un subiect fictiv despre Al 3lea Razboi Mondial.... mai ales la cate SF-uri se facin ultima vreme.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells