„Aș fi mult mai bogat. Aș fi primit o avere dacă l-aș fi jucat pe Christian Grey”, meditează Charlie Hunnam

de Gloria Sauciuc în 26 Aug 2018
Hunnam a fost inițial distribuit în rolul miliardarului cu preferințe BDSM Christian Grey din ecranizările seriei „50 de umbre ale lui Grey”

Atunci când Fifty Shades of Grey, ecranizarea popularei serii de cărți ale autoarei EL James, a ajuns pe marile ecrane, a avut succes uriaș la public, transformându-i în vedete, peste noapte, pe actorii din rolurile principale - Dakota Johnson și Jamie Dornan. Nu mulți spectatori știu însă că Charlie Hunnam a fost inițial distribuit în rolul miliardarului cu preferințe BDSM Christian Grey.

Intervievat de publicația Uproxx, cu ocazia lansării în SUA a filmului Papillon, în care este protagonist, Charlie Hunnam se gândește la cum ar fi fost parcursul lui profesional dacă ar fi acceptat rolul din Fifty Shades of Grey. Privind retrospectiv situația, actorul din Sons of Anarchy își vede viața diferită dacă ar fi acceptat rolul. Și pentru că ar fi avut mai mulți bani. Faptul că Charlie Hunnam, aparent, a fost dispus să renunțe la o grămadă de bani atunci când a renunțat la Fifty Shades... pare să fie un lucru de regretat pentru chipeșul actor. Totuși, Hunnam declară pentru Uproxx că evită să își privească viața și cariera cu regret. Deși el nu consideră renunțarea la recompensa financiară ca o „suferință”, vede totuși în decizia sa un mijloc de a învăța ceva despre sine însuși.

„Ei bine, aș fi mult mai bogat. Cu mult mai bogat. Aș fi primit o avere. Vedeți, intenționat nu îmi tratez propria carieră privind dinafară. Cariera și viața mea nu se exclud automat, ele sunt legate intrinsec. Mă interesează ideea, pe care o explorăm în filmul Papillon [povestea unui prizonier, aflat pe o insulă, care îşi pune la cale scăparea - n.red], de a accepta că viața e suferință și că obligația ta este aceea de a învăța ceva despre tine în această călătorie și de a găsi o cale de a-ți folosi bine timpul, astfel încât, cu puțin noroc, să echilibrez un pic balanța...”, a declarat Hunnam.

Hunnam a mai declarat că obiectivul său nu este cel de a câștiga bani mulți, ci de a juca roluri care îl împlinesc. Nu că rolul din Fifty Shades of Grey nu ar fi fost așa, însă nu poate aprecia ce impact ar fi avut asupra carierei lui rolul lui Christian Grey, deși admite și că decizia lui este controversată: „Dacă sunt implicat într-un proiect care îmi place și care îmi dă un scop și sentimentul împlinirii creative, al unei împliniri profunde, asta îmi aduce echilibrul necesar pentru propria mea călătorie. Succesul pentru mine este să continuu să fac ce mă entuziasmează. Și nu știu dacă asta îmi crează și alte oportunități. Nu știu. Se pare că am primit numeroase susțineri pentru că nu am acceptat rolul lui Grey, dar e o perspectivă exterioară. Nu gândesc neapărat așa”.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan, Charlie Hunnam

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 august 2018 08:45
Regretele sunt tardive, iar tanarul actor Charlie Hunnam, care in filmul "Papillon" mie chiar mi-a placut, a jucat bine, astfel incat, pe viitor, v-or mai aparea sigur si alte sanse.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells