Tomboy

(2011)

Tomboy

Poster Tomboy Postere Tomboy

Sinopsis Tomboy

Tomboy

Laure are 10 ani și ar vrea să fie băiat. Când se mută într-un cartier nou, se prezintă noii găști ca Michael și se împrietenește cu Lisa, care se îndrăgostește de el... fără să știe că nu este băiat.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

Produs de

Hold Up Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Film Distribution

Țara

Franta

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Kul pe 24 Noiembrie 2011 01:40
Tomboy (2011) - exista solutii firesti ale complexitatilor vietii. ca adulti le 'stricam' inregimentandu-le socio-cultural.
4 1
margott pe 10 Februarie 2012 18:15
Drama tipic frantuzeasca, subiect pretentios, excentric, dialoguri putine. Si la fel ca mai toate dramele frantuzesti, si acest film sufera de lipsa de idei in ceea ce priveste finalul, drama pustoaicei e rezolvata artificial (greu de crezut ca s-a resemnat atat de usor), doar faza cu reactia mamei mi-a placut. Pai da, ce bine ar fi daca toti parintii ar reactiona atat de inteligent la astfel de crize existentiale ale copiilor...
2 4
Horatiucrisan pe 25 Februarie 2021 22:47
Filmul este unul reusit tratand un subiect contemporan si nu numai si anume orientarea sexuala. In fond avem de a face cu o drama a Laurei care doreste sa fie baiat, prefera joaca cu baietii cat si culorile preferate in general de baieti, se comporta ca un frate protector in relatia cu sora mai mica. Criza de identitate e rezolvata de mama sa destul de simplist. Din pacate probabil ca o astfel de abordare care poate fi interpretata si ca o umilire si ca o pedeapsa nu va rezolva problema Laurei mai ales ca pe parcurs aflam de la sora mai mica faptul ca Laura s-a mai manifestat "baieteste" si la scoala anterioara unde a pus la punct baieti dintr-un cartier rau famat. Interpretarile micilor actrite sunt de calitate. Un plus e si coloana sonora Always-Para One, antrenanta si copilareasca.
0 0
xerses pe 02 August 2012 22:15
Pe mine m-a plaictisit teribil acest film.Trebuie sa ai mare rabdare sa-l urmaresti pana la final....
0 7
Maricruz pe 27 martie 2016 15:34
Eu am avut răbdare pentru că tot aşteptam ceva mai interesant. Aşteptam să văd o discutie mai amplă cu membri familiei şi finalul lasă de dorit. Dezamăgitor acest film.

Spune-ţi părerea despre Tomboy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Tomboy
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells