Manic

(2001)

Nebun

Poster Manic Poster Manic

Sinopsis Manic

Mai mult

Într-o instituție pentru reabilitarea adolescenților cu grave tulburări psihice și comportamentale, un terapeut încearcă să-i facă pe pacienți să-și admită sentimentele și să-și asume responsabilitatea pentru actele care i-au adus aici. Lyle și-a agresat colegul de clasă, lăsându-l cu 50 de copci pe față, Chad suferă de acute crize maniaco-depresive, Tracy se auto-mutilează și se trezește țipând noaptea, iar Kenny a fost abuzată sexual de către un membru al familiei sale.…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2

Caseta tehnică

Produs de

Manic LLC

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Senator Home Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
jansic pe 16 Noiembrie 2010 22:28
Inca un film care subliniaza importanta si influenta mediului asupra dezvoltarii generale a unui individ impreuna cu ideea ca a fi parinte e cam cea mai dificila treaba. Mesajul transmis imi aminteste de Horsemen; ambele sunt de vazut.
4 0
Iamsaved pe 15 Octombrie 2010 16:53
Un film despre mai multi tineri,fiecare cu probleme grave,toti internati intr-o institutie de reabilitare...foarte impresionant,filmat foarte realist(camera tremurand) si doar gandindu-te ca toti putem ajunge asa,toti puteam sa ne pierdem intr-o buna zi si ce ar trebui sa intelegem este ca trebuie sa avem curajul sa acceptam ajutor,pentru ca sunt multi oameni care sunt gata sa intinda o mana salvatoare.
4 0
alali pe 08 Noiembrie 2016 07:30
Jumatate din analiza unei boli psihiatrice, intr-un film ce nu vrea sa riste nimic.
Pe langa povestea pe care o prezinta, acest film mai foloseste la studierea filmografiei adolescentului perpetuu, Joseph Gordon-Levitt. Desi in 1992, dupa mai multe proiecte realizate strict pentru televiziune, reusea sa apara in mult premiatul A River Runs Through It (1992), cariera acestui actor, dificil de integrat in vreun proiect datorita aparentei sale de teenager, nu a evoluat pe masura talentului pe care il detine. Desi a trecut de la productiile tv la cele pentru marele ecran, abia 12 ani mai tarziu, in Mysterious Skin (2005), avea sa demonstreze ca e capabil sa aduca plus valoare unui proiect cinematografic. Dupa acest film, au mai trebuit sa treaca alti 7 ani pana sa i se confere increderea necesara oferirii pe mana a unor productii cu bugete bune. Declicul l-a reprezentat 500 Days of Summer (2009). De aici lucrurile au avut o evoutie fulminanta: Inception (2010), The Dark… citeşte
1 0
BenPC pe 19 Aprilie 2011 02:42
Un film sincer, realist si eficient, in mare parte, cu prestatii foarte bune din partea actorilor. Un aspect care m-a deranjat ar fi stilul "shaky cam", efect care da un aspect de documentar sau poate fi un mod de a a vedea lumea prin ochii "pacientilor" dar folosit prea des devine obositor, si pe urma ar fi finalul care incearca sa fie o raza de lumina in toata nebunia prezentat in film dar rezultatul e unul kitschos. Cu toate astea mi-a placut filmul si merita incercat.
1 0

Spune-ţi părerea despre Manic

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Manic
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells