Indio Black, sai che ti dico: Sei un gran figlio di...

(1971)

Adios, Sabata

Poster Indio Black, sai che ti dico: Sei un gran figlio di... Postere Indio Black, sai che ti dico: Sei un gran figlio di...

Sinopsis Indio Black, sai che ti dico: Sei un gran figlio di...

In aceasta continuare a filmului SABATA, Yul Brynner portretizeaza un soldat aventurier insotit fiind de un escroc american, un bandit mexican si criminalul fara scrupule din subordinea sa, ca sa jefuiasca o ambarcatiune cu aur trimisa de Imparatul Maximilian pentru a finanta Revolutia Mexicana.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9
Yul Brynner Yul Brynner Sabata / Indio Black Sal Borgese Sal Borgese Septiembre Nieves Navarro Nieves Navarro Saloon Dancer at Kingsville Texas
Dean Reed Dean Reed Ballantine Franco Fantasia Franco Fantasia Señor Ocaño Andrea Scotti Andrea Scotti Jose
Ignazio Spalla Ignazio Spalla Escudo Andrea Aureli Andrea Aureli Adjutant Ocaño Gerard Herter Gerard Herter Colonel Skimmel
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ALIN_CODRUT pe 25 Martie 2012 12:03
Adio Domnule Yul Brynner ! Adios Sabata !
Titlul original al acestui film este " Adios Sabata ". Un film western exceptional , plin de momente de actiune, de efecte audio-video, de suspans, dar si multe momente amuzante. Un film care iti capteaza atentia pe intreaga lui desfasurare si care merita din plin o nota maxima si titlul de " film favorit ". Yul Brynner a fost si va ramane in mod indiscutabil unul dintre actorii mei favoriti. Regret si acum pierderea acestui mare actor ! Adio Domnule Yul Brynner ! Adios Sabata !
9 1
alex_il_fenomeno pe 02 August 2011 11:18
nu pot spune ca Yul Brynner este un actor slab , dar nu se ridica la inaltimea lui Lee Van Cleef (care fusese protagonist in filmul precedent ) , tot la fel de bine cum si acest film este inferior primului film "Sabata" ! nu mai are aceeasi desfasurare impresionanta , acelasi ritm fabulos , nu mai transmite cu succes aceleasi emotii ca celalalt ...
nu este chiar slab , dar este normal ca dupa un film mare sa ai aspiratii la o continuare pe masura , si sa ajungi dezamagit atunci cand observi ca acesta nu se ridica la inaltimea asteptarilor avute ! alegerea vizionarii o las la libera alegere !

7 3
cosmin_kedii pe 17 Octombrie 2013 12:14
Fiecare personaj are unele caracteristici destul de atractive ( aspect , stil , caracter , arme ) Fanii spaghetti western , fără îndoială ,vor avea o mulțime de distracție . , desigur , nu este scris de Sergio Leone , dar , moralitate , actori , dinamism , conflictul - toate sunt la un nivel decent .
2 0
cotzofica pe 21 Iulie 2013 22:43
Mult mai slab ca precedentul. N-aş spune că Yul Brynner a jucat mai bine sau mai puţin bine decât Van Cleef, dar filmul, per total nu m-a dat pe spate. Şi ideea mi s-a părut total ineptă. Ce să caute austriecii în Mexic? Pentru ce să se lupte cu mexicanii? De asemenea, unii actori din Sabata (1969) îi regăsim şi aici, dar în alte ipostaze.

Pentru cel care a scris synopsysul:

"ca sa jefuiasca o ambarcatiune cu aur trimisa de Imparatul Maximilian pentru a finanta Revolutia Mexicana. "

Unde ai văzut tu AMBARCAŢIUNEA CU AUR? Din ce ştiu eu în Mexic e cam mult deşert. E cam greu în deşert cu ambarcaţiunile!
Şi dacă împăratul Maximilian a trimis aur, a fost pentru a OPRI revoluţia mexicană, nu pentru a o finanţa.
Oare cei care aprobă synopsysurile nu verifică?

0 0

Spune-ţi părerea despre Indio Black, sai che ti dico: Sei un gran figlio di...

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi western
Liste cu Indio Black, sai che ti dico: Sei un gran figlio di...
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells