Elsa & Fred

(2014)

Elsa & Fred

Poster Elsa & Fred Poster Elsa & Fred

Sinopsis Elsa & Fred

Mai mult
Elsa & Fred

„Elsa și Fred” este povestea a doi oameni care, apropiindu-se de finalul vieții, descoperă că nu este niciodată prea târziu pentru a iubi și a-ți îndeplini visurile. Elsa și-a trăit ultimii 60 de ani visând să trăiască un moment precum cel de la Fonata di Trevi din filmul „La Dolce Vita”. Aceeași scenă din care, însă, să dispară Anita Ekberg și să-i ia ea locul. Fred a fost mereu omul bun care făcea ceea ce se aștepta de la el. După ce și-a pierdut soția, el se simte…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: geo_gabi
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Site oficial

Elsa & Fred

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 10 Iunie 2023 16:29
O dulcegarie americana cum am mai vazut.Exista o varianta argentiniana a filmului, din pacate se gaseste pe YT fara subtitrare.Pentru cei care cunosc limba spaniola e preferabil sa vada primul film, filmul american fiind un jalnic remake.
0 0
xerses pe 11 Martie 2015 19:28
In acest film am apreciat atat jocul lui Christopher Plummer & Shirley MacLaine, cat si frumusetea povestii...Ce putin apreciem cu adevarat sa faci pe cineva fericit implinindu-i fanteziile.
0 0
missaiwi pe 17 Februarie 2015 02:33
REGAL ACTORICESC- NU RATATI !
Sunt constienta ca acest film nu se adreseaza celor tineri (ei pierd !), dar a fost o incantare sa urmaresc modul interpretativ al acestor mari maestri ai peliculei : Christopher Plummer & Shirley MacLaine. Cu un dialog spumos si situatii picante se desfasoara trairi de dramatism si sensibilitate. Iubirea este frumoasa la orice varsta !
Am vizionat filmul impreuna cu fiica mea (29 de ani), si am fost surprinsa placut, cand am constatat ca a fost cucerita de 'intriga' filmului si radea cu pofta, iar finalul, emotionand-o. Chiar a intervenit de cateva ori cu comenturi apreciative.
Filmul este la a doua ecranizare, prima din 2005, este in regia lui Marcos Carnevale si ii are in distributie pe Carlos Alvarez-Novoa si Federico Luppi. L-am vazut la timpul respectiv si credeti-ma...mi-a ramas viu in memorie !

0 0

Spune-ţi părerea despre Elsa & Fred

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells