Ziua Umei Thurman se sărbătorește pe Paramount Channel

de Cinemagia în 26 Apr 2019
Celebra actriță americană Uma Thurman împlinește luni, 29 aprilie, 49 de ani, iar Paramount Channel îi celebrează activitatea artistică prin difuzarea a trei filme care au consacrat-o

Astfel, seara de luni începe cu filmul  „Fosta mea super gagică”, de la ora 18:45, în regia lui Ivan Reitman, în care Uma Thurman joacă rolul lui Jenny Johnson, o femeie cu puteri supranaturale. Iubitul ei Matt Saunders (Luke Wilson) o părăsește, deoarece posesivitatea și gelozia ei ating cote maxime. Doar că situația îi scapă de sub control, pentru că Jenny decide să facă orice pentru a-l distruge pe Matt și pe noua lui prietenă, interpretată de Anna Faris, recurgând la superputerile ei. Lungmetrajul îi dă ocazia lui Thurman ocazia de a-și exersa talentul pentru comedie – Jenny are o tonă de ticuri nervoase, își mușcă buza, se joacă non-stop cu ochelarii și cu părul.

FilmulCecul sau viața”, de la ora 20:30 este regizat de John Woo, cineast cunoscut pentru apetența lui pentru arte marțiale, deci nu puteau lipsi scenele de luptă corp la corp perfect coregrafiate. Rachel (Uma Thurman) luptă să îi salveze viața iubitului ei, intrând intr-o cursă contratimp pentru a asambla un puzzle, înainte ca el să fie omorât de angajatorii săi. Inginerul de top Michael Jennings (Ben Affleck) așteaptă să primească o sumă enormă de bani după ce a lucrat la un proiect timp de trei ani. Memoria lui a fost ștearsă la terminarea acestuia pentru a proteja proprietatea intelectuală a clientului. Viața inginerului ia o turnură cu totul neașteptată în ziua în care, în loc de cecul care i se cuvenea, primește un plic cu obiecte disparate.

De la ora 23:10, o puteți vedea pe Uma în „Kill Bill: Vol. 1", regizat de Quentin Tarantino. În acest lungmetraj interpretează rolul Miresei. Filmul începe "promitățor" pentru ea: în prima secvență, fostul ei iubit Bill (David Carradine) ucide toți participanții la nuntă și lasă Mireasa rănită să moară. Numai că ea intră în comă, din care se și trezește când e mușcată de un țânțar. Și nu doar că se trezește, ci și pornește în căutarea dreptății pe care intenționează să și-o facă recurgând la un arsenal impresionant și la o vărsare de sânge pe măsură. Asta deoarece cei care au trădat-o sunt chiar foștii ei "colegi" dintr-o bandă internațională de asasini. Implicarea Unei în acest film nu s-a limitat la actorie: a și lucrat la scenariu cot la cot cu Tarantino.

 

Exploreaza subiecte similare:

Uma Thurman, My Super Ex-Girlfriend, Kill Bill: Vol. 1, Paycheck

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells