Valentine’s Day la Diva: patru filme romantice pe zi, în intervalul 14-16 februarie

de Cinemagia în 13 Feb 2020
Patru filme romantice noi pe zi, începând cu ora 16:00

Cea mai romantică perioadă a anului se poate petrece alături de Diva, care vă propune un weekend cu filme dedicate iubirii, care să vă introducă în atmosfera romantică.

Duminică, 16 februarie, de la ora 16:00, are premiera filmul Îmbuteliat cu dragoste (Bottled with Love), despre o fată care își deschide inima și scrie o scrisoare, pe care o introduce într-o sticlă și o aruncă în mare. Câteva luni mai târziu, un bărbat descoperă scrisoarea din sticlă și decide să o caute. Din distribuție fac parte: Bethany Joy Lenz, Andrew W. Walker și Kate Isaac. 

Pe 14 februarie sunt programate filmele: Meniu cu dragoste (Love on the Menu), Paris, vin și dragoste (Paris Wine & Romance), Vacanța (The Holiday), Dragoste la Paris (Love Locks).

Pe 15 februarie vor rula filmele Nuntă la podgorie (Valentine in the Vineyards), Zilele îndrăgostiților (Valentine's Again), Bărbatul perfect (Perfect Man), Dragostea, desigur (Love Of Course).

16 februarie, Diva aduce filmul Îmbuteliat cu dragoste (Bottled with Love) urmat de Iubirea prinde aripi (Love Takes Flight), Vacanță All Inclusive (Couples Retreat) și Pețitor cu blăniță (Love to the Rescue).

 

Exploreaza subiecte similare:

Bottled with Love, Love on the Menu, Paris Wine and Romance, The Holiday, Love Locks, Valentine's Again, Perfect Man, Love of Course, Love Takes Flight, Couples Retreat, Love to the Rescue

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells