Thor 4 ar putea include lupta cu cancerul a lui Jane Foster

de Cristina Grigore în 16 Oct 2019
Taika Waititi a vorbit despre posibilitatea preluării acestei linii narative din benzile desenate

Anunțul făcut la Comic Con San Diego, în care a fost prezentat un Thor la genul feminin - Jane Foster (Natalie Portman) - a cam bulversat fanii, însă odată acceptată această variantă adoptată de studiouri (lansată în octombrie 2014 de Jason Aaron și Russell Dauterman) au apărut noi întrebări legate de scenariul lui Thor: Love and Thunder. Una dintre ele este legată de folosirea luptei cu cancerul a lui Jane din perioada transformării sale în „Marele Thor”.

Regizorul Taika Waititi (care a stat la cârma lui Thor: Ragnarok și al viitorului Love and Thunder) a oferit un răspuns, via variety.com, cu ocazia promovării noului său film, Jojo Rabbit: „Cred că este o parte importantă a benzilor desenate și este impresionant că trebuie să ducă două bătălii în același timp. În ceea ce mă privește, iubesc această variantă narativă. Rămâne de văzut dacă se va regăsi și în film”.

În benzile desenate, în vreme ce Thor nu mai este vrednic de a ridica ciocanul Mjölnir și pierde titlul de protector al Asgard-ului, Jane este diagnosticată cu cancer la sân. Înainte ca altcineva să ajungă să revendice ciocanul magic, o femeie misterioasă reușește să îl ridice și se autoinitulează „Marele Thor”. Până când fostul Thor, care își ia numele de Odinson, află cine este acea femeie, Jane ajunge să se identifice total cu noua sa identitate de supereroină, însă cu toată energia si superputerile câștigate, cancerul continuă să îi afecteze forma umană.

Love and Thunder, în care o vom revede și pe Tessa Thompson în rolul lui Valkirie, se va lansa pe 5 noiembrie 2021. Noul film al lui Taika Waititi, comedia-dramă de război în care cineastul joacă rolul lui Hitler, se lanseză în Statele Unite pe 18 octombrie (nu are încă dată de lansare în cinematografele noastre).

Exploreaza subiecte similare:

Natalie Portman, Thor: Ragnarok, Thor: Love and Thunder, Taika Waititi, Tessa Thompson, Jojo Rabbit

Alte știri din cinema

Project Power: superputeri "la minut" în action-ul Netflix

Noul hit Netflix se poate lăuda cu multă acţiune, dar şi o problematică interesantă

14 lucruri mai puțin știute despre The Dark Knight

Probabil unul dintre cele mai bune filme cu supereroi din toate timpurile, The Dark Knight încă fascinează publicul la 12 ani de la lansare.

Cel mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2020

Will Smith, Ben Affleck și Lin-Manuel Miranda se regăsesc în top zece cel mai bine plătiți actori din 2020, conform listei anuale recent lansată de Forbes.

Sean Connery, cel mai bun James Bond din toate timpurile: L-a întrecut pe Daniel Craig

Connery a fost desemnat cel mai bun James Bond din istorie într-un sondaj realizat în Marea Britanie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells