The Batman va avea o durată surprinzătoare

de Marina Florea în 21 Ian 2022
Durata îl face al doilea film ca lungime de pe marele ecran

Acum zece ani, publicului nu îi venea să creadă că, odată cu The Dark Knight Rises (164 de minute), un film inspirat din benzi desenate, Cristopher Nolan lansa moda filmelor lungi.

Joi, însă, s-a anunțat că filmul marca Warner Bros. The Batman, semnat de Cristopher Reeves, va fi cel mai lung film cu Batman, și unul dintre cele mai lungi filme cu supereroi din toate timpurile, așa cum anunță The Hollywood Reporter.

Știrea spune mult despre poziția lui The Batman atât în universul DC dar și în istoria cinematografului, dacă luăm în calcul și alte blockbustere care au avut durată mare pe ecran, printre care Batman al lui Tim Burton, sau Batman Returns, Avengers:Endgame de la Marvel, Infinity War, sau trilogia Dark Knight.

La ora actuală, Justice League al lui Zack Snyder este cel mai lung film inspirat din benzi desenate. Totuși, Endgame, cu durata de trei ore și un minut este cel mai lung film care a ajuns în săli. Așadar, unde intră în clasamentul celor mai lungi  filme, noul Batman?

Așa cum anunță Hollywood Reporter, The Batman în varianta lui Matt Reeves va avea durata de două ore și 55 de minute - ceea ce îl face al doilea film ca lungime pe marele ecran. Surse din interiorul Warner Bros. declară că vor fi în jur de opt minute de generic.

Durata lui The Batman a fost un subiect sensibil de discuție pe social media și pe site-urile fanilor după ce, de curând, a fost anunțat public ratingul „AP 12”.  Pentru că filmul are peste 2 ore și 30 de minute, sălile vor fi obligate să reducă numărul proiecțiilor zilnice cu cel puțin una. Totuși, surse din interior susțin că Warner Bros. va compensa asta făcând filmul să ruleze pe mai multe ecrane după premiera de pe 4 martie.

„Dacă vor face un Batman așa cum trebuie, o durată mai mare e binevenită”, declara pe Twitter John McHale. „Faceți tot ce considerați că trebuie”, mai scria cineva. „Dați-ne un film bun oricât ar costa”.

 

 

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

The Batman

Alte știri din cinema

Warner Bros. pregătește un nou film Ocean's Eleven, cu Margot Robbie în rolul principal

Regia va fi semnată de Jay Roach, iar producția începe în primăvara lui 2023

Jujutsu Kaisen 0: un anime de acțiune despre vrăjitori, blesteme și iertare

Din 20 mai, Jujutsu Kaisen 0 (2021) poate fi văzut în cinematografe

Documentarul Tutankhamon – Ultima expoziție, în premieră din 20 mai

Va fi proiectat în cinematografele Happy Cinema din București și din țară

La cinematograful Cinemax te poți bucura de popcorn 1+1 gratis, oferit de Dan Badea

Intră în filmul lui Dan Badea și savurează o experiență cinematografică la maxim

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 21 ianuarie 2022 14:04
super, intr-un final bosii WB au invatat ca nu trebuie sa se bage peste regizor si sa cioparteasca cum au facut cu BvS (varianta director's cut lansata pe dvd a fost mult mai apreciata) sau primul JL

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells