Stallone va juca într-o producție originală. Următorul său rol va fi de supererou

de Cristina Grigore în 25 Sep 2019
Filmul se va numi Samaritan și are deja o dată de lansare

După ultimul film Rambo - Rambo: Last Blood poate fi văzut din 20 septembrie și în cinematografele noastre – Sylvester Stallone lasă în urmă sequel-urile și reboot-urile și se pregătește pentru un rol inedit pentru cariera sa. Potrivit deadline.com, el va juca în Samaritan, ce a fost descris drept un proiect original, ce vine cu o abordare diferită a genului cu supereroi.

Filmul va fi regizat de Julius Avery (Overlord) și va avea în centru un tânăr aflat în căutarea unui erou legendar, cu puteri supranaturale, despre care nu se mai știe nimic de 20 de ani, dispărând brusc după un eveniment tragic. Scenariul îi aparține lui Bragi F. Schut (Escape Room). Producția, sub egida MGM, va începe anul viitor, lansarea fiind anunțată pentru 20 noiembrie 2020.

Pe lângă rolul eroului cu superputeri, Stallone va fi și producătorul lui Samaritan, prin casa sa de producție, Balboa Productions, înființată anul trecut (și al cărui prim titlu din portofoliu a fost chiar Rambo: Last Blood). Printre următoarele proiecte ale Balboa Productions se află și un film despre viața boxerului Jack Johnson, care a devenit primul campion de culoare la categoria grea în vremurile în care „legile Jim Crow”, îndreptate împotriva afro-americanilor, erau încă active în Statele Unite.

Exploreaza subiecte similare:

Rambo: Last Blood, Sylvester Stallone, Julius Avery, Overlord, Bragi F. Schut, Escape Room

Alte știri din cinema

Project Power: superputeri "la minut" în action-ul Netflix

Noul hit Netflix se poate lăuda cu multă acţiune, dar şi o problematică interesantă

14 lucruri mai puțin știute despre The Dark Knight

Probabil unul dintre cele mai bune filme cu supereroi din toate timpurile, The Dark Knight încă fascinează publicul la 12 ani de la lansare.

Cel mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2020

Will Smith, Ben Affleck și Lin-Manuel Miranda se regăsesc în top zece cel mai bine plătiți actori din 2020, conform listei anuale recent lansată de Forbes.

Sean Connery, cel mai bun James Bond din toate timpurile: L-a întrecut pe Daniel Craig

Connery a fost desemnat cel mai bun James Bond din istorie într-un sondaj realizat în Marea Britanie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells