Regé-Jean Page: de la Bridgerton la un serial despre Muhammad Ali

de Ştefan Dobroiu în 9 Mar 2023
Actorul va fi implicat într-o serie-eveniment bazată pe cea mai completă biografie a pugilistului

Înainte de Bridgerton nu auzise mai nimeni de Regé-Jean Page, dar succesul serialului creat de Shonda Rhimes şi difuzat pe Netflix l-a transformat pe actorul în vârstă de 34 de ani într-un star global. Zvonuri că ar fi favorit în ceea ce priveşte preluarea rolului agentului 007 din celebra franciză James Bond au apărut des în ultima vreme, dar, până acestea se confirmă definitiv, actorul îşi vede de treabă: va fi implicat în producţia Excellence: 8 Fights, o serie-eveniment despre viaţa lui Muhammad Ali bazată pe biografia Ali: A Life de Jonathan Eig.

Încă nu este confirmat în acest moment că Page va prelua şi rolul principal, Deadline anunţând implicarea sa doar în calitate de producător, alături de cunoscutul Morgan Freeman şi Kevin Willmott, coscenaristul BlacKkKlansman, film recompensat cu un Oscar pentru Cel mai bun scenariu adaptat în 2019.

Conform Deadline, Willmott a scris toate cele opt episoade ale miniseriei. Fiecare episod va porni de la o celebră confruntare în ring a lui Ali, dar povestea nu se concentrează pe victoriile pugilistului, ci pe luptele sale interioare, care au dus la o carieră de neegalat şi la o viaţă publică adesea controversată.

În ce-l priveşte pe Regé-Jean Page, îl vom putea revedea chiar luna acesta, căci actorul joacă un rol important în fantasy-ul de acţiune Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, cu premiera pe 31 martie.

Exploreaza subiecte similare:

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Rege-Jean Page, Morgan Freeman, Kevin Willmott, BlacKkKlansman, Bridgerton

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells