Premierele săptămânii 26 iulie - 1 august 2019

de Ştefan Dobroiu în 26 Iul 2019
Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Deşi avem parte de doar trei premiere vinerea acestea, faptul că două dintre ele sunt două filme de gen, iar celălalt unul dintre cele mai lăudate titluri ale anului ar putea garanta rezultate bune la box office. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Dacă nu vrei să înfrunţi căldura de afară pentru a merge la cinema, Netflix oferă de vineri o reîntâlnire cu serialul pe care l-a promovat drept cel mai popular din întregul său portofoliu, Orange Is the New Black. Cinemagia a văzut întregul sezon al şaptea (şi ultimul), poţi citi aici cronica noastră.

Crawl/Ape ucigaşe
O premisă înfricoşătoare (doi oameni prizonieri într-un subsol invadat de crocodili) şi talentul francezului Alexandre Aja de a-şi speria publicului ne-au determinat să scriem o cronică pozitivă pentru acest film care cu siguranţă te va ţine în tensiune. Crawl este un "creature feature" ce alunecă adesea în neverosimil, dar nimeni nu-i poate nega eficienţa confruntărilor dintre letalele fiare înfometate şi cei doi eroi umani care vor avea nevoie de consistentă ingeniozitate pentru a scăpa cu viaţă dintr-o situaţie aparent fără ieşire. Nu e de ici când un horror te face de mai multe ori să tresari violent pe scaun, prin urmare good job, Alexandre Aja!

Cronica noastră, aici.

Poms/Hai că încă putem!
Diane Keaton şi-a revitalizat cariera în ultimul deceniu cu o serie de comedii romantice destinate seniorilor, comedii a căror reţetă evidentă este compensată de mesajul pozitiv. După ce anul trecut lansa Clubul femeilor dezlănţuite, despre un grup de prietene de vârsta a treia gata să descopere că amorul nu se lasă alungat de numărul anilor din buletin, a venit vremea lui Poms/Hai că încă putem!, în care un alt grup de prietene 60+ formează o echipă de majorete. Mesajul este mai mult decât clar şi anume că nu este niciodată prea târziu să te bucuri de viaţă, mai ales dacă ai curajul de a-ţi înfrunta temerile. Şi nu credem că acest mesaj are relevanţă doar pentru publicul din aceeaşi generaţie ca şi eroinele...

Lazzaro felice/Lazzaro cel fericit
Premiat anul trecut la Cannes cu trofeul pentru Cel mai bun scenariu, filmul italiencei Alice Rohrwacher este una dintre cele mai lăudate producţii de festival recente. Povestea ne poartă în pitorescul sat italian Inviolata, unde îl întâlnim pe Lazzaro (Adriano Tardiolo), un adolescent de o bunătate ieşită din comun. Prietenia lui cu Tancredi, nepotul bogatei proprietare a plantaţiilor de tutun pe care lucrează, în condiţii inumane, întregul sat, îi va deschide ochii lui Lazzaro, mai ales când Tancredi îl roagă să-l ajute să-şi însceneze propria răpire... Filmul a fost descris drept "un inventar al maladiilor timpurilor noastre" şi are toate şansele să te facă să meditezi la condiţia omului în lume.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Lazzaro felice , Crawl, Poms

Alte știri din cinema

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kimynea pe 28 iulie 2019 20:45
urmăriți cel mai complet film cu afișaj HD ...
doar vizitați, MOVIEXKA. COM

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells