Oscar 2011: Petreceri, reacţii

de Ştefan Dobroiu în 2 Mar 2011
Oscar 2011: Petreceri, reacţii

Dacă ai câştigat un Oscar, categoric ai un motiv de petrecere. Dacă nu l-ai câştigat, măcar poţi să-ţi îneci amarul în câteva pahare de şampanie pentru care Elton John a cheltuit o mulţime de bani. Cert este că gala de decernare a Oscarurilor vine la pachet cu o serie de petreceri extrem de simandicoase, organizatorii lor bătându-se să-şi adjudece cât mai mulţi invitaţi de seamă şi, eventual, cât mai mulţi dintre ei cu un Oscar (la propriu) în buzunar. Află din paragrafele de mai jos cum au petrecut starurile după gală.

Una dintre cele mai trendy petreceri de după Oscaruri este organizată, în fiecare an, de publicaţia Vanity Fair. Sunset Tower din Los Angeles a găzduit evenimentul, iar numele mari de la Hollywood s-au grăbit să apară din nou pe covorul roşu. Printre participanţi s-au aflat Colin Firth şi Tom Hooper, proaspeţi câştigători de oscar pentru Cel mai bun actor principal şi Cel mai bun regizor cu lăudatul lor Discursul regelui, iar Tom Hooper s-a oprit câteva momente să anunţe care ar putea fi următorul său proiect: o ecranizare după romanul Tulip Fever al autoarei Deborah Moggach.

Acţiunea se petrece în Olanda secolului 17, când moda lalelelor s-a transformat într-o obsesie şi preţul unui singur bulb putea depăşi preţul unei întregi case. Eroii sunt o femeie căsătorită şi pictorul angajat să-i picteze portretul, între cei doi se naşte o poveste de dragoste, cei doi folosindu-se de tranzacţiile cu bulbi de lalea pentru a obţine banii necesari fugii din Amsterdam.

Colin Firth, în schimb, era fericit nu doar pentru Oscar, ci şi pentru faptul că noul său film, Tinker, Tailor, Soldier, Spy, în care joacă rolul unui spion, a fost achiziţionat de studiourile Universal, companie ce se va ocupa de distribuţia mondială. Se pare că din 2011 actorul vrea să dea dramele pe comedii: întrebat de planurile de viitor, Firth a spus că vrea să se mai şi distreze şi că s-ar putea să dea dramele pe comedii. Următorul său proiect este remake-ul la filmul Gambit, pe afişul căruia ar trebui să apară alături de Cameron Diaz, şi ea prezentă la petrecerea Vanity Fair şi foarte pe val acum, după apariţia trailerului la Bad Teacher, film ce are toate şansele să-i consolideze reputaţia de actriţă de comedie.

După ce ai câştigat un Oscar, cel mai bun lucru de făcut e un maraton pe la petrecerile simandicoase organizate imediat după Gală.

La petrecerea Vanity Fair a venit şi Lee Unkrich, regizorul animaţiei de două ori câştigătoare de Oscar, Toy Story 3. Acesta a fost fotografiat cu Tom Hanks, starul vocal al filmului şi în acelaşi timp unul dintre cei mai populari membri ai Academiei Americane de Film: actorul reprezintă, alături de nominalizata de anul acesta Annette Bening, breasla actorilor în consiliul de administraţie al Academiei. Poţi vedea aici un clip din noul film al actorului, în care acesta se îndrăgosteşte de... Julia Roberts!

Scenaristul Aaron Sorkin şi-a adus şi el Oscarul pentru scenariu adaptat şi a schimbat câteva vorbe cu Danny Boyle, marele câştigător din 2009. După ce a fost protagonistul uneia dintre cele mai inspirate prezentări de Oscar ale serii, alături de partenerul său din seria Sherlock Holmes, Jude Law, Robert Downey Jr. s-a relaxat alături de soţia sa Susan tot la petrecerea Variety Fair, iar Quentin Tarantino a anunţat că a terminat scenariul la noul său film, un western care ar putea să fie produs de The Weinstein Company, distribuitorii americani ai Discursului regelui.

Printre invitaţi s-au mai numărat Michelle Williams (nominalizare anul acesta pentru Blue Valentine), Reese Witherspoon, Amanda Seyfried, Emma Stone, Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock, Jessica Biel, Paul Rudd, Jason Bateman, Steve Martin, Anna Paquin şi Stephen Moyer, John Hamm, Josh Brolin, Zooey Deschanel, Jane Fonda, Andrew Garfield, Matthew McConaughey, aflat şi el printre prezentatorii serii, ca şi Justin Timberlake, Lea Michele, starul din Glee.

Află pe următoarea pagină reacţiile câştigătorilor şi pierzătorilor!

Pagina
1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Anna-Maria pe 2 martie 2011 11:27
Interesant... Dupa cate mi se pare mie la petrecerea Vanity Fair au fost in special premiantii si la cealalta au fost "invinsii". Oricum, mie mi se pare echitabila "impartirea" premiilor Oscar, pentru ca nu avem o dominatie. Putem sa spunem linistiti ca ne-a placut oricare dintre cele 3 filme mari castigatoare de anul acesta, pentru ca au fost recunoscute toate! Bineinteles, pentru fanii unui singur film este o dezamagire ca nu a dominat filmul preferat, dar per total, eu cred ca un astfel de echilibru este bine venit! :)
rob3rt_89 pe 2 martie 2011 11:52
cu tot respectul pentru annette bening , dar nu se compara rolul ei cu cel al lui natalie portman....total de acord cu Alejandro González Iñárritu , daca tot ai onoarea sa faci parte din academie, macar sa ai bunul simt sa vizionezi toate filmele .....
rob3rt_89 pe 2 martie 2011 11:53
a si deabia astept noul film al lui tarantino:)) eu credeam k se apuca de kill bill 3
blackheart4you pe 8 ianuarie 2012 16:45
:))
angesa pe 2 martie 2011 14:42
De acord cu "rob3rt_89", Natalie Portman a jucat foarte bine, as fi fost dezamagita daca ii dadeau Oscarul anul asta lui Annette Bening.
Da e normal, omeneste sa fie dezamagita ca nu a cistigat , dar poate sa aiba rabdare ....exact ca Jeff Bridges....care dupa 4 nominalizari, anul trecut a cistigat!
Dar ar trebi sa fie putin "obiectiva" : ar fi fost nedrept sa nu-l ia Natalie portman, in fond nu virsta si numarul de nominalizari conteaza , ci jocul actoricesc din anul respectiv.....

doinarac pe 2 martie 2011 14:46
Kevin Spacey, sa fie sanatos, nu ei au fost "jefuiti" cu The social network-ul, ci Christopher Nolan ar putea sa se planga , dar nu am auzit ca ar fi facut-o.
Credea ca la Oscar e ca la Globuri ?

Kable pe 2 martie 2011 14:54
Cred ca a fost o petrecere destul de buna si cred ca le-a prins chiar bine acestor staruri dupa toate emotiile prin care au trecut in seara Oscarurilor.S-au facut anunturi la noi filme cu starurile care au participat, mai ales acel film cu Tom Hanks si Julia Roberts parand foarte interesant.
adi pe 2 martie 2011 18:20
va rog eu scoateti reclama aia cu nescafe ca ma face sa nu mai intru pe site imi apare oriunde inaintea clicklui ma dispera X(
legolas05 pe 2 martie 2011 20:01
foarte tare
MirceaCeaTanara pe 3 martie 2011 11:19
Ce cauta Justin Bieber la petrecerea in cinstea Oscarurilor?
ren22 pe 3 martie 2011 14:26
totusi,selena gomez.taylor swift si justin bebelus sunt doar niste copii ( ca altcumva nu le pot zice ) ce cauta ei la petrecerea oscarurilor?totusi sa fim seriosi,ei cred ca pot merge pe unde vor?
Gebeleizis pe 8 mai 2011 08:38
Cam anosta si previzibila acesta editie a Oscarurilor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells