Două inimi

(2022)

Două inimi

Poster Două inimi Postere Două inimi

Sinopsis Două inimi

Mai mult
Două inimi

Lexi, o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și la care caietul ei ar juca un rol crucial, Lexi pierde caietul. Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap.
Însă Universul are anumite planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM

Caseta tehnică

Produs de

Mixton Movie

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

Romania

Box office Două inimi

Weekend premieră (26.12.2022)
  • Loc 2
  • Spectatori 16.189
  • Încasări (RON) 418.772,00
Total
  • Spectatori 45.990
  • Încasări (RON) 1.081.813,00
  • Încasări (USD) 233.353,00

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5e209011ecbf6 pe 04 Ianuarie 2023 16:26
La ce s a ajuns sa faca vlogeri filme .
Ei nu au nici scoala de actorie . O mizerie de film v a fii sigur

1 1
PrincessMARIA pe 02 Ianuarie 2023 16:50
Pare o mizerie din reclama...iar figuratia este necarismatica si fara talent. Acum toti sunt actori... ????????????
1 1
user-633e382d0ecab pe 08 Ianuarie 2023 00:42
Initial, pana sa ma conving cu adevarat ca filmul are ceva valoare spre deosebire de scarbosenia aia tiganeasca de Romina VTM, ma luasem dupa trailer murind convins ca e mai tampit decat filmul anterior mentionat. Dar cand am vazut videoclipul melodiei cu Iuliana si Ceanu-Nu renunt, m-am inselat. Iuliana Beregoi desi in ciuda faptului ca ea e proaspat intrata in cariera sa muzicala, ea poate sa demonstreze ca e un exemplu de "Asa DA!" Lasand la o parte Vlog-ul ei, ea chiar stie sa transmita emotie pura prin cantecele ei, Nu renunt este o melodie care chiar demonstreaza ca entertainment-ul romanesc, nu inseamna numai manele si tiganisme, inca o data se poate demonstra ca muzica romaneasca nu o ia in directia gresita, desi e doar la inceput de drum, multi dintre cantaretii de acum facand parte din generatia tanara. Chiar atentie, Filmul "DOUA INIMI" nu "RROMina vEaTZa mIa" cu Iuliana… citeşte
1 2
colonelu_morteni_ro pe 02 Decembrie 2023 02:41
Bine jucat Iuliana si Ceanu.Mi-a placut povestea foarte mult,tot timpul a fost ceva trist personajele Lexi si Zen au trait o fericire mascata plina de sacrificii si durere.Filmul este defapt o drama de viata, sunt momente in care crezi ca exista situatii de fericire dar se reia tristetea care continuua pana la final.Iuliana ajucat extrem de bine, mai putiin Ana care poate sa nu fiu rautacios nu e o actrita atat de buna, Iuliana ajucat in Lara si se pricepe la actorie(profesional vorbind)pe Ceanu il stiu sia fosta celasi om natural cu carisma putin aroganta.Sa fiu sincera avut aceeasi maniera ca atunci cand mi-a dat block pe tik tok ca vorbeam urat:)Block fara discutii:,,uite-l si pe xy cum vorbeste'')Am sarit in sprijinul Iulianei.Ceanu are potential e deschis si transparent in vorbire.Conecte-r da...nu am nimic de zis e demult la un alt nivel social in comunicare si profesie Felicitari… citeşte
0 0
user-645a09535338e pe 09 Mai 2023 11:56
Faptul ca acest film este sponsorizat de Netbet spune tot ???? nici nu mai vorbim de faptul ca 'actorii' nici macar nu au studii aferente. Reactiile si replicile sunt false, lipsite de originalitate. Sa speram totusi ca vor fi din ce in ce mai putine filme de acest gen, care promoveaza cultura de vulg.
0 0
user-6426e0d5ca395 pe 31 Martie 2023 16:36
Nu stiu de alți,dar mie mi-a placut mult acest film.Asa este,actorii nu sunt foarte buni,dar ideea filmului este incredibila,si se vede ca actorii au dat tot ce au mai bun.
0 0
annany pe 09 Martie 2023 05:05
Salut ! As vrea si eu sa vad acest film... Am inteles ca ar aparea si pe netflixe... ori din nou in cinematografe? Am incercat in Ianuarie sa merg sa il vad si nu am reusit ca uppps, nu mai era... de ce oare nu l-au mai difuzat ??? Sau cum as putea face sa il vad... Multumesc !
0 0
user-6462a56edb32f pe 18 Mai 2023 00:46
Comparativ cu Romina VTM filmul asta este chiar bun. Actorii chiar dacă nu sunt actori fac o treaba chiar bună, nu se înjură, nu e nici o manea in film, nu se vorbește vulgar cu harfe de cartier sau oameni cu maxim 4 clase, cum se întâmplă în alte filme românești. Povestea are si inceput si continut si final, ceea ce in oroarea aia de Romina VTM nu exista, piesele incep cum trebuie si cand trebuie cred ca Iuliana canta pe bune de cateva ori . Deci nuci nu se compara. Chiar apreciez munca acestor oameni filmul chiar este reușit.
Nu-s de-acord cu reclama la păcanele dar iar stau și ma gândesc ca la cati bani produc de pe bieții oameni... pot sa sponsorizeze măcar câte un film. Dar era suficient ca a apărut în intro ca sponsorizează, nu era neapărat sa se facă și o scena pe subiect, asa penibil arata momentul ala.

0 1

Spune-ţi părerea despre Două inimi

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells