Nocturnal Animals

(2016)

Animale de noapte

Poster Nocturnal Animals Postere Nocturnal Animals

Sinopsis Nocturnal Animals

Nocturnal Animals

O poveste într-o poveste: Susan primește un manuscris de la fostul soț, pe care l-a părăsit în urmă cu 20 de ani, acesta cerându-i opinia. Manuscrisul "Nocturnal Animals" urmărește un bărbat, plecat în vacanță cu familia, sfârșind tragic. Povestea continuă cu Susan, trezindu-se cu amintiri din primul mariaj și confruntându-se cu un adevăr întunecat despre ea.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5
Vezi pe Hbo Max
O nominalizare Oscar, un premiu şi 2 nominalizări Globul de Aur, 9 nominalizări BAFTA, un premiu şi o nominalizare Venetia
Vezi toate premiile
Se difuzează la TV.
HBO 3
Sâmbătă, 04 Mai 04:00
HBO 3 HD
Sâmbătă, 04 Mai 04:00
Michael Shannon Michael Shannon Bobby Andes Jake Gyllenhaal Jake Gyllenhaal Tony Hastings / Edward Sheffield Isla Fisher Isla Fisher Laura Hastings
Amy Adams Amy Adams Susan Morrow Aaron Taylor-Johnson Aaron Taylor-Johnson Ray Marcus Michael Sheen Michael Sheen Carlos
Laura Linney Laura Linney Anne Sutton Armie Hammer Armie Hammer Hutton Morrow Jena Malone Jena Malone Sage Ross
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Tony and Susan

Produs de

Focus Features

Distribuitorul international

Focus Features

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Nocturnal Animals

Weekend premieră (14.11.2016)
  • Loc 5
  • Spectatori 9.641
  • Încasări (RON) 191.725,28
Total
  • Spectatori 30.365
  • Încasări (RON) 568.327,89
  • Încasări (USD) 133.566,29

Părerea criticului

Gloria pe 22 Noiembrie 2016 11:28
Un studiu asupra laturii bestiale a naturii umane
Nocturnal Animals este un studiu al violenței sub diverse forme, un studiu al agresiunii, la fel de sângeros ca și fundalul roșu-aprins al mobilierului sau al panourilor decorative din galeriile de artă prin care defilează Susan (Amy Adams). Pentru că vorbește despre agresiuni, traumă și în final despre răzbunare...

În timp ce alte producții de la Hollywood se leagă, într-un fel sau altul, de amenințări din domeniul realității curente, mergând de la aspecte brutale - războaie în Irak și Afghanistan, spionaj, supraveghere - și până la cele mai discrete - încălzirea globală, corporatism, Nocturnal Animals vorbește despre acel „Evil Within”: Nocturnal Animals este în principal un studiu asupra laturii bestiale a naturii umane. O latură brutală care trăiește nu doar în violatori și în asasini, ci și personaje educate precum Susan (Amy… citeşte

17 18

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dincolodenume pe 04 Decembrie 2016 01:44
Nu poti iubi si sa nu lupti
Poate unul dintre cele mai bolnave filme pe care l-am vazut vreodata, in sens pozitiv.

Trebuie sa spun ca odata cu aprinderea luminilor din sala, la final, te vei ridica ori un om rupt, demolat, tamp, incapabil de a mai gandi intr-o directie sau alta, ori, vei injura de mamă regizorul si nota de pe imdb.

Mie mi s-a intamplat prima varianta. Am fost golit de orice eu fals, golit de inchipuiri in ceea ce priveste cel mai ascuns alter ego. In fata acestui film te dezbraci de aparente, de masti, de cutume, esti gol, pielea iti este transparenta, lasand sa ti se vada cele mai ascunse maruntaie.

Suntem cu totii animalele tenebrelor, ale noptii, fie ca suntem constienti de asta sau nu.
Nu trebuie sa lovim pentru a fi violenti, nu trebuie să mințim - rostind cuvinte - pentru a fi mincinosi si nu trebuie sa urâm cu fapta, e suficientă lipsa… citeşte

35 5
c0aja pe 25 decembrie 2016 00:40
asa m-am simtit si eu. GOL
fenomenal pe 30 ianuarie 2017 22:31
Frumos comentariu ...Ramane doar sa vizionez filmul dar asta 80 la suta din cauza comentariului tau ...Daca filmul nu ma va satisface din punct de vedere artistic ....sau nu ma va incanta in mod deosebit nu voi fi deloc dezamagit pentru ca esenta realitatii de fapt nu este in acest film ci in sufletele noastre pline de agonie si de frustrare
Gebeleizis pe 21 Noiembrie 2016 18:23
Foarte, foarte bun! L-am privit ieri si pot declara ca este o adevarata gura de oxigen intr-o mare altfel marcata de mediocritate, grotesc, rebutururi si remake-uri ieftine.
Recomand tuturor! Este o desfatare pentru intelect!

19 8
ygna_ygna pe 02 Decembrie 2016 10:18
Prea multe momente plictisitoare ,fara sens, chiar nu simteam nevoia sa-l vad pe ala cum se sterge la cur si mai se si uita la hartie dupa . Am rezistat pana la sfarsit pentru ca am vrut sa vad finalul si ce sa vad ? Surpriza : o mizerie . Mai bine nu !
14 40
AdriAdrianna98 pe 31 martie 2017 22:17
Vai de capul tau :))))
mihnea_aspru95 pe 20 mai 2017 01:52
Rahat combinat cu varză, asta eşti.
Mitza_MvP pe 27 Decembrie 2016 00:17
Thriller psihologic???serios?????suna inteligent cuvantul asta nu??altfel nu inteleg de ce il atribuiti asa de usor unor filme oarecare....auzi psihologic..:)))))))
Faptul ca regizorul reuseste sa combine doua povesti intr-un singur film nu inseamna ca e un film psihologic....e pur si simplu o drama in care sunt prezentate doua povesti legate destul de slab (faptul ca ea citeste o carte si isi aduce aminte brusc ce i-a facut fostului sot,si vezi doamne o apuca regretul)...wow...ce femeie constiincioasa..:))))
In alta ordine de idei filmul acesta poate parea film psihologic doar in comparatie cu Las Fierbinti....:))))

9 16
AleCrisu pe 26 ianuarie 2017 22:12
Asta zici tu in calitate de critic de film cu diploma?
Mitza_MvP pe 26 ianuarie 2017 22:40
Nu...nu sunt critic de film...nu..nu am nici diploma (banuiesc ca aia de Bac nu se pune nu?).... Pur si simplu mi-am exprimat o parere vizavi alte pareri la acest film,pe care le citisem.... Si cred ca dealungul timpului am vazut cateva thrillere psihologice ca sa imi dau seama cu ce se mananca si ce inseamna defapt thriller psihologic.... Iar filmul de fata..scuza-ma...dar numai thriller psihologic nu e.... Bine....ti-am raspuns la intrebare....atunci ...o seara buna...si ...pa pa..
Theo666 pe 24 Decembrie 2016 19:26
Acest film nu are nimic in comun cu un film thriller sau psihologic. In acest film niste derbedei violeaza si ucid 2 femei pentru distractie.Singurul lucru bun din film este politistul bolnav de cancer. Filmul merita nota 4.
7 21
demmonika pe 20 Noiembrie 2016 22:02
Foarte interesant
Am vazut filmul aseara la cinema si chiar nu ma asteptam sa fie asa si mai ales sfarsitul.Deci Susan primeste manuscrisul si intr-o noapte se apuca sa-l citeasca...filmul prezinta in paralel realitatea din manuscris cat si cea de acum in care susan e nefericita cu actualul sot care mai e si infidel.Dupa ce il citeste ea se simte vinovata fata de fostul sot pentru ca nu i-a acordat o sansa in urma cu 20 de ani sa devina un scriitor renumit si ptr faptul ca l-a parasit fara sa îi spuna ca fusese insarcinata si restul povestii ....e in film :)
6 13
13ionela13 pe 18 Ianuarie 2017 21:06
As vrea sa sterg contul de pe cinemagia dar am aflat ca nu se poate si se pare ca nici nota de la un comentariu nu se poate sterge (nota nu este pentru film ).
4 4
mihnea_aspru95 pe 10 octombrie 2017 15:34
dafuq is happening with you?!
andystarx pe 18 Februarie 2017 22:58
Nota 7/10
Cred ca se putea realiza un film absolut senzational,dar asa cum l-am vazut,nu poti spune decat ,ca este un film ciudat,cu un rol foarte bun al lui Jake,care cred ca el ar fi meritat o nominalizare la oscar,si nu SHannon,si rol de asemenea bun al lui Amy Adams ! Clar ,nu este un film care va fi apreciat de oricare privitior,dar este mai bun ca Moonlight,care are 8 nominalizari la oscar,film pe care abia l-am vazut,si este supraapreciat ! Oricum filmul asta,iti transmite niste sentimente ciudate,asta este clar !
3 1
Pantaleon pe 28 Ianuarie 2017 12:02
Ciudat si complicat
Am asteptat cu nerabdare acest film si asta pentru ca banuiam faptul ca va fi ceva diferit, deosebit. Si asa a fi fost, numai ca nu stiu daca deosebit in sensul pozitiv. Mie mi-a aduce aminte de filmele lui David Lynch, unde aproape totul e ambiguu si lasat la libera interpretare a privitorului. Doi actori buni, unii dintre preferatii mei, care fac roluri pe masura valorii lor, asta e clar. In rest, am ramas cu multe semne de intrebare. Poate citirea romanului lamureste un pic din ceea ce nu a reusit regizorul. Aceeasi impresie mi-a lasat-o Enemy, al lui Denis Villeneuve, tot cu Jake Gyllenhaal in rolul principal, dar am citit ulterior cartea lui Jose Saramago - ''Omul duplicat'' si m-am lamurit total. Nu stiu daca exista cineva care sa poata spune ca a deslusit toate itele si simbolistica acestui Nocturnal Animals. Poate daca il voi revedea ma voi elucida. Sau poate nu.
3 4
mihnea_aspru95 pe 27 Noiembrie 2016 03:29
Cel mai bun THRILLER-PSIHOLOGIC de pe anul acesta !!!
În anul 2014 am avut cinci thrillere excelente: Gone Girl, Nightcrawler, '71, Predestination şi NON-STOP cu nimeni altul decât Liam Neeson.
Anul trecut am avut - EX_MACHINA, The Gift/Darul, Kidnapping Freddy Heineken, Tomahawkul de os şi Gangsteri de legendă, toate au fost surprinzător de bune pentru această categorie.
Revenim în prezent şi observăm că au apărut Don't Breathe, The Accountant, Fata din tren şi acum mult-apreciatul NOCTURNAL ANIMALS, pe bună dreptate (merită toate laudele regizorul producţiei).
Deci, de EXCEPŢIE pelicula. Amy Adams şi Jake Gyllenhaal au jucat aproape fenomenal, dar Michael Shannon a fost cel mai bun dintre toţi (cu siguranţă, ar merita o nominalizare pentru "actor în rol secundar" (supporting actor), iar minunata Amy pentru "best leading actress", adică actriţă în rol principal). Perfect finalul, a "primit" ceea… citeşte

3 9
iancumarian96 pe 01 Decembrie 2016 22:32
De vazut.
O film cu o povestire in rama daca se poate spune asa. Foarte buna prestatia actorilor. Subiectul destul de interesant si moralizator. Sunt curios daca va mai fi o a doua parte. Poate continua in stilul lui "The gift" cred. :))
2 4
Kul pe 30 Noiembrie 2016 18:37
Nocturnal Animals (2016)

- Tom Ford e un estet, si ar cam fi bine sa ramana in zona asta - chiar si pe film. asa cum e genericul, cu showdown-ul de striperite grotesc de grase care sa oripileze. f misto.
- "- Ala cu care ai stat 20 de ani impreuna?" "-19."
- misto dialogurile (din firul real)
- "how do you do it?"
- in scenele de violenta sunt prea multi oameni cu prea multa miscare
- misto aia cu "toate femeile devin mamele lor in final", cu totul scena aia - nice acting!
- foarte misto detectivul - si are fix acelasi timp de weirdness din "Revolution Road" (din amintiri: "money is a good reason, but hardly money are the main reason" inexact). au trecut ~10 ani, mai cu mustata acum. si cu filozofii din alea texane `dintr-o bucata si seci`. cam e filmul lui.
- in paralel ex-relatia din firul real does not pay off
-… citeşte

2 7
xerses pe 26 Decembrie 2016 22:17
Cel putin ciudat mi s-a parut acest scenariu... Cred ca daca avea mai multa dinamica, parea mult mai captivant.
2 9
lavara_laiarna pe 12 August 2018 20:36
Calitatea genericului ..cu mult peste a poveștilor din film.
1 0
ardelean.andrei pe 21 Februarie 2017 01:34
Răscolitor, realist
Deşi are câteva momente plictisitoare, cu acţiune superficiala, iar finalul este în ceaţă, filmul se dovedeşte a fi unul bun, acţiunea surprinzând 2 planuri: primul urmărind viaţa lui Susan şi al doilea povestea ilustrată în cartea fostului ei soţ, carte ce-l are ca actor principal pe Tony. Filmul se dovedeşte a fi oscilant, privitorul trăind în alternanţă, pe de-o parte momente de suspans şi emoţie, iar pe de altă parte momente de acalmie şi plictis.
1 0

Spune-ţi părerea despre Nocturnal Animals

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Nocturnal Animals
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells