Nou teaser Oblivion

de Gloria Sauciuc în 22 Ian 2013
Nou teaser Oblivion

Producătorii lui Oblivion au dat publicităţii un nou teaser TV în care Tom Cruise încearcă să salveze omenirea în contextul unui Pământ post-apocaliptic.  În regia lui Joseph Kosinski, cu Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough şi Melissa Leo, Oblivion are premiera în România pe 12 aprilie.

După cum explică şi teaser-ul: "Pământul a fost atacat... am câştigat războiul, dar Pământul a fost distrus". Cruise joacă rolul unui agent care încearcă să recolteze ultimele substanţe nutritive de pe planeta compromisă, dar descoperă un adevăr teribil cu privire la soarta omenirii. Pare să fie vorba despre o întreagă conspiraţie, iar natura "invaziei" pare să nu fie varianta oficială pe care o crezuse, până atunci, personajul lui Cruise.

Din fericire, un Morgan Freeman bătrân şi înţelept este gata să îi deschidă ochii. În timp ce imaginile nu reuşesc să descrie în totalitate ceea ce pare o acţiune complexă, labirintică, acestea reuşesc cel puţin să arate spectaculos: acest Pământ aparent ruinat este captivant la modul extrem. Şi apoi, mai sunt şi acele bestii care îl populează.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 22 ianuarie 2013 11:16
Oare cum primeste Tom Cruise atatea roluri in filme uriase de actiune??? eu ma tot intreb... ca in cam toate filmele joaca acelasi rol, diferentele sunt atat de mici, ca sunt convins ca atunci cand o sa ma uit la Oblivion o sa mi se pare ca e acelasi agent din primul Mission Impossible... sau de ce nu, tipul din Minority Report. Oare trag sfori scientologii aia??
MikkaelWolfganger pe 22 ianuarie 2013 15:58
Mda...ai dreptate..SF-ul asta pare o corcitura de Mission Impossible cu Minority Report.Mie imi da impresia din trailer ca filmul nu e prea inteligent, adica si fata lui Tom Cruise denota cam acelasi lucru...
spartacus pe 22 ianuarie 2013 13:43
Mai conteaza ?!?.... Important este ca filmele lui sunt bune si bine primite de public, lucru pe care si-l doreste orice actor.
Bayard pe 22 ianuarie 2013 13:48
Pai tocmai asta voiam sa zic..... filmele lui nu mai sunt chiar atat de bune. De multe ori cand ma uit la un film al lui, ma trezesc involuntar gandindu-ma.... nu ar fi putut sa sune mult mai bine replica asta??? Cu un alt actor nu cumva mi-ar fi placut filmul asta mult mai mult???
Bayard pe 22 ianuarie 2013 20:23
Da, ai dreptate, e o chestie pur subiectiva... nu-mi place Tom Cruise :)), sau mai bine zis nu-mi mai place de vreo 10 ani :))
paul2011 pe 22 ianuarie 2013 14:34
abia astept sa vad filmul ...Tom Cruise si Morgan Freeman ( un actor mai mult decat exceptional ) ....am vazut si trailer-ul , dar sper sa nu fi aratat prea multe , adica momentele importante ...totusi eu vreau sa-l vad :D .
darayawaus pe 22 ianuarie 2013 16:53
Dupa cum au spus-o si altii inaintea mea, Tom Cruise e un actor "insurat" cu blockbusterele, cu filmele de succes la public (uneori si la critica). Dar Tom Cruise (actorul) a jucat ultima oara bine in Magnolia, adica acum 15 ani. Poate si in The Last Samurai, Collateral sau Tropic Thunder (pe asta nu l-am vazut, inca). Sper sa nu devina un nou Jason Statham, adica ancorat in acelasi tip de roluri (cum spune foarte bine si Bayard). Mie, personal, mi-e dor de Tom Cruise cel din Born on the Fourth of July. Dar mi-e teama ca actorul ala a murit.
zeno.marin pe 22 ianuarie 2013 17:09
Salut darayawaus - Mie Tom Cruise mi-a placut in - stai sa ma gandesc bine... doua, poate trei filme. Unul ar fi Rain Man - unde culmea, rolul mai dificil l-a avut el si nu Dustin Hoffman. Un exemplu similar (amuzant de data asta) ar fi antologica sceneta cu Octavian Cotescu si Marin Moraru - "Un film profund realist" - in care rolul greu dar mult mai putin stralucitor era facut de Cotescu, desi cu totii radeam la mimica lui Marin Moraru. Al doilea film ar fi - Vanilla Sky - cu merite actoricesti poate mai putin stralucitoare, dar compensate probabil de scenariu (cred). Al treilea, de acord, Born on the 4th of July, dar trebuie sa ma straduiesc sa ignor putin subiectul si imi este destul de greu. In rest?... Nimic special.
MikkaelWolfganger pe 22 ianuarie 2013 18:18
Nimic special?...Jerry Maguire?The Colour of Money?The Firm?...a facut el ceva filme proaste, dar a facut si multe, foarte multe filme bune.
AbrahamLincoln pe 22 ianuarie 2013 18:50
Da , clar are mult mai multe bune decat slabe !!!
AndreBlack pe 22 ianuarie 2013 18:39
Abia astept sa vad filmul , trailer-ul promite sa fie un film bun , acum sa vedem .
alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2013 15:17
Va prinde la public, fara doar si poate, insa cred ca cel mai mult datorita prezentei megastarului Tom Cruise.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells