The Nun II

(2023)

Călugărița II

Poster The Nun II Postere The Nun II

Sinopsis The Nun II

Mai mult
The Nun II SUB

1956 - Franța. Un preot este ucis. Răul se răspândește. Continuarea blockbusterului mondial o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon.
Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell și Bonnie Aarons, înconjurate de o distribuție de ansamblu de talente internaționale.
Regizat de Michael Chaves după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper, filmul se bazează pe o poveste de Cooper, cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Vezi pe Hbo Max
Se difuzează la TV.
HBO
Marţi, 30 Apr 23:25
HBO HD
Marţi, 30 Apr 23:25

Caseta tehnică

AKA

  • La Nonne II

Produs de

Atomic Monster, New Line Cinema, The Safran Company

Distribuitorul international

Warner Bros.

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Box office The Nun II

Weekend premieră (04.09.2023)
  • Loc 1
  • Spectatori 68.903
  • Încasări (RON) 1.831.699,32
Total
  • Spectatori 243.050
  • Încasări (RON) 5.812.353,08
  • Încasări (USD) 1.247.123,69

Părerea criticului

StefanDo pe 13 Septembrie 2023 12:24
The Nun II vine cu una dintre cele mai bune scene horror din istorie
După Valentine's Day, probabil că cea mai populară sărbătoare importată din SUA este Halloween-ul, iar programul cinematografelor va arăta din plin acest lucru de-a lungul următoarelor săptămâni. Tonul sezonului îl dă Călugărița II/The Nun II, sequel-ul horror-ului din 2018 care a fost vizionat de peste 300.000 de români. Atractivitatea continuării este, fără îndoială, apropierea de România, dar şi dezvăluirea istoriei unuia dintre cele mai populare personaje horror din toate timpurile, demonul Valak.

După apariţii în filmele The Conjuring şi în primul The Nun, Valak revine în atenţie cu acest nou film din cea mai populară franciză horror din istorie, cu un total de peste două miliarde de dolari încasări în ultimul deceniu. Dacă unele surse se grăbesc să-l alăture pe Valak unui demon întâlnit în grimoarele (cărţi de incantaţii)… citeşte

1 4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5c7170c599aa1 pe 08 Septembrie 2023 06:32
In primul rand as vrea sa spun că " the nun 1" a fost superb din mai toate punctele de vedere .
In ceea ce privește partea a 2 a , aceasta a început destul de greu punând parca în prim plan relația de atașament dintre Sophie/ mama acesteia și Maurice. Nu am înțeles totuși , de ce pentru un film horror are atâtea scene de buling .
..timp de aproape 40 min , călugărița și tot horrorul filmului au apărut în mici scene destul de digerabile .
După jumătate devine mult mai interesant deși cu scene mai puțin cizelate decât în Nun1 . Filmul este destul de bun dar parca mai slab decât primul

P.s nu are legătură cu filmul dar nu voi înțelege niciodată de ce INCA mai exista " țărani" care vorbesc la telefon sau comentează aproape fiecare scena

5 2
Mony_Cris pe 10 Septembrie 2023 11:49
Filmul este ff bun pentru cei care iubesc filmele horror , merita vazut nu va luati dupa comentari părerile sunt diferite !!!
5 3
blink520 pe 14 septembrie 2023 08:22
De acord cu tine, am fost aseara si l-am vazut. Mi s-a parut bestial, scenografia a fost incredibila, Valak a fost inconfundabil, mi-a placut ca a fost adus in discutie si originea lui Valak si cum arata el de fapt in folclorul romanesc. After creditul a fost si el tare...
Luca_Rusu1 pe 09 Septembrie 2023 23:32
Filmul este un sequel bun care incheie frumos aceasta serie de filme "The Nun". Povestea este interesanta, jocul actorilor este bun iar filmul are si destule momente bune care te fac sa tresari de pe scaunul din cinema. Recomand!
4 4
user-64fcd07370712 pe 09 Septembrie 2023 23:10
un sequel bun la the nun 1, dar nu este la fel de scary ca primul imo
4 4
andrei_oarga pe 09 Septembrie 2023 18:05
O continuare foarte buna,parca mai reușită decât prima parte datorită dezvoltării mai bune a poveștii per ansamblu,însă cu toate acestea reușește asemenea primei parti sa mențină momente infioratoare(chiar amplificandu-le) dar si momente impresionante legate de credinta,efectele sunt reușite iar actorii au jucat bine,recomand fanilor horror si nu numai!
4 4
user-64fd84ae25605 pe 10 Septembrie 2023 12:04
Imi pare rau sa va spun dar oamenii care considera acest film “foarte bun” sunt cei care au vazut la viata lor maxim 5 filme horror. Filmul este cu MULT mai slab decat primul si nu m am asteptat la asta deoarece eu credeam ca un film bun poate avea o continuare buna, insa chiar am ramas dezamagita. Ce s cu efectele alea de Star Wars care se vad foarte fake? Toate jumpscary-urile sunt prea evidente in sensul ca stii cu 10 minute inainte ca vine unul si poate te astepti sa fie ceva care sa te faca sa tresari, dar defapt sunt doar niste efecte proaste puse ca sa sperie copii de 13-14 ani. Mie mi a placut The Nun 1, m a captivat cu prima scena si in continuare povestea, insa ce au facut cu a doua parte e bataie de joc. Probabil nu au avut un buget prea mare, dar era mai bine sa mai fi asteptat cativa ani in plus decat sa difuzeze un film asa slab.
3 5
R_Afc pe 07 Septembrie 2023 14:39
Un episod de umplutură din universul Conjuring
O producție horror cu surorile Farmiga în rolurile principale ar fi interesantă. Le-aș vedea într-un serial sau film bazat pe o povestire scrisă de H.P. Lovecraft. Amaîndouă au fizionomia lunei palide, nevinovate, periculoase și ispititoare.

În The Nun II ne întîlnim cu aproape toate clișeele genului horror. Filmul este mai degrabă o notă de subsol în care ni se face o recapitulare a primei părți și a universului Conjuring. Regizorul nu a învățat nimic și pare că producțiile semnate James Wan sunt o garanție a ratării. Avem din nou o intrigă încîlcită care se prelungește și care se reia abia în ultima jumătate de oră.

Dacă în părțile anterioare Valak era o entitate de care ne temeam și nu mai dormeam în nopțile cînd rămîneam singuri, în partea a doua imaginația este pusă în plan secund. Pielea crăpată, gura… citeşte

2 5
Costirik pe 10 Octombrie 2023 20:37
Filmul e o reclama mascata la vin. Numai betivi peste tot, dom'le!....
1 1
Andrei_Filmagica pe 22 Septembrie 2023 13:17
Horror bun, film bunicel
Un horror ok si o continuare care aduce un plus filmului precedent filmat în România. Cu toate acestea, va fi uitat rapid fiindca nu se ridică la nivelul celorlalte filme din universul Conjuring.
Suspans, scene tensionante au fost, însă nimic nou. Cu toate acestea, este un horror-ok, reușit, o Taissa Farminga într-un rol bun. De văzut pentru admiratorii filmelor horror.

1 1
user-650c38bfbb17d pe 21 Septembrie 2023 15:45
Ce l mai bun film horror pe care l-am văzut. Cei care cred că nu merită văzut, se inseala. Sa se ducă să vadă desene animate. Merită văzut și sper să aibă multe încasări.
1 1
xerses pe 04 Octombrie 2023 16:54
Bici pentru mine, filmul nu a fost o placere vizuala.Slabut, regie si scenariul puteau sa fie mai mai incitante si dinamice.
1 2
Robert.movies pe 10 Septembrie 2023 19:08
Filmul care te sperie
Am avut ocazia să văd filmul la cinema. Spre surprinderea mea, sala a fost destul de plină, ceva de necrezut, pentru că în ultimul deceniu rar mi-a fost să văd o sală atât de plină. Tot spre surprinderea mea, The Nun 2 mi s-a părut mult mai bun decât primul film. Au fost unele momente de jumpscare care au funcționat, mai ales în sală. Au fost destul de multe țipete și tresărituri. S-a terminat cam brusc, altminteri, unul dintre filmele horror foarte bune ale ultimilor ani.
1 2
ionut_puiu444 pe 09 Septembrie 2023 23:23
Haterii de aprozar apar și aici, exact cum mă așteptam. Sigur nu au văzut filmul ori l-au văzut dar nu au înțeles nimic din el și comentează doar să se afle în treabă, fiind paraleli cu subiectul. Am văzut "The Nun 2" și am tras câteva sperieturi bune, să fiu sincer. Filmul se încadrează bine ca subiect în franciza "Conjuring" și este reușit, după părerea mea. Îl recomand.
1 4
alexutu_alberto pe 26 Ianuarie 2024 22:52
Mama vere ce retardati de oameni ... Ba voi aveti idee cat de greu se fac asemenea filme, sau cat de mult muncesc actorii si toti oamenii aia ? Si cum neamu vostru de p***e spatiale sa introduci intr o era a tehnologiei un film a carei actiune se intampla in anii 1956 ? Nu iti place taci in plm din gura !
0 0
burchelliviu pe 01 Noiembrie 2023 10:20
Mult mai slab decat primul
Habar nu am ce au facut cu filmul asta, dar nu a avut mai nimic, fara jumpescar-uri, momente de tenisune, nimic. Eu ma sperii cam repede la filme horror, dar asta a fost un pas. Slabut rau. Nici nu se compara cu prima parte.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Nun II

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells