Ne era dor de surâsul malefic al lui Dexter! Iată-l în primul teaser-trailer al noii mini-serii

de Marina Florea în 30 Apr 2021
Dexter se întoarce toamna asta, repornind serialul de unde l-a lăsat: cu personajul lui Hall plecat într-un exil autoimpus

Primul teaser-trailer al mini-seriei marca Showtime Dexter tocmai a fost dat publicității. Michael C. Hall este din nou pregătit să apară în rolul lui Dexter, ucigașul în serie preferat al publicului. Dexter se întoarce toamna asta, repornind serialul de unde l-a lăsat - cu personajul lui Hall plecat într-un exil autoimpus - în Oregon - ca tăietor de lemne, trăind solitar.

Noul Dexter va fi un serial cu un număr limitat de episoade - 10 - în care joacă Michael C. Hall, cu acțiunea plasată la 10 ani după serialul inițial, creat de către același producător ca serialul inițial și având unul dintre aceiași regizor ai serialului inițial.

Continuarea serialului este plasată la 10 ani după ce Dexter Morgan (Michael C. Hall) a fost dat dispărut în mijlocul unui uragan. Acum personajul trăiește sub un nume fals departe de Miami, locul de baștină

Serialul va fi o continuare a originalului de opt sezoane, care se încheia în 2013 cu personajul lui Hall, Dexter Morgan, luând calea unui exil autoimpus și începând o viață singuratică în sălbăticie. În toamna anului trecut, președintele Showtime Entertainment Gary Levine relata - „Dexter este un serial special, atât pentru milioanele de fani cât și pentru Showtime, acest serial fiind cel care a pus pe harta televiziunii postul nostru acum mulți ani”.. „ Vom revizui acest personaj ieșit din comun numai dacă putem găsi o abordare creativă pe măsura serialului inițial. Ei bine, mă bucur să anunț că aceasta a fost găsită de Clyde Phillips și Michael C. Hall, și abia așteptăm să filmăm și să arătăm lumii rezultatul final!”

Continuarea serialului, de 10 episoade, este plasată la 10 ani după ce Dexter Morgan (Michael C. Hall) a fost dat dispărut în mijlocul unui uragan. Acum personajul trăiește sub un nume fals departe de Miami, locul de baștină. 

Exploreaza subiecte similare:

Michael C. Hall, Dexter, Clyde Phillips

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells