Monaghan este "la moda"

9 Iul 2006
Monaghan este "la moda"
Frumoasa care il saruta pe Tom Cruise in Mission: Impossible IIIMichelle Monaghan, este in negocieri pentru a li se alatura lui Gwyneth Paltrow si lui Ben Stiller pentru urmatoarea comedie a fratilor Farrelly.
Este foarte cautata in momentul asta la Hollywood”, spune Bobby Farrelly despre actrita care acum filmeaza pentru debutul regizoral al lui Ben Affleck Gone, Baby, Gone. “Are ceea ce se cheama "buzz" in jurul ei, dar ne tinem pumnii ca ea sa accepte rolul".
Filmul fratilor buclucasi este intitulat Itch, si o va reuni pe Gwyneth Paltrow cu regizorii ei din Shallow Hal, si pe Stiller cu cei care i-au spus ca "Mary, il are pe vino-ncoa" in There’s Something About Mary. Comedia este de fapt un remake al filmului lui Neil Simon The Heartbreak Kid (in care au jucat Cybill Sheppard si Charles Grodin), si Stiller va juca rolul unui barbat care "crede ca s-a insurat cu fata visurilor sale", dupa cum spune Farrelly"O fata frumoasa, dar, in luna lor de miere afla ca ea este nebuna".
Aici intervine Monaghan, si Stiller se indragosteste.
Lui Michelle Monaghan i-a placut sa filmeze pentru Kiss Kiss Bang Bang, comedia de succes care a marcat debutul regizoral al scenaristului de exceptie Shane Black, asa ca probabil ca va fi incantata sa joace iarasi intr-o comedie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells