Million Dollar „Madame”

25 Iul 2005
Million Dollar „Madame”
Hillary Swank (foto) va inhata rolul principal in ecranizarea biografiei lui Heidi Fleiss, faimoasa organizatoare a unui lant de prostituate de lux in Hollywood care in anii ’90 si-a gustat gloria si decaderea, totul incheiat cu un proces rasunator.
Fleiss a comentat indiferenta refuzul lui Nicole Kidman de a-si onora intentia avuta in urma cu cativa ani de a juca rolul sau: „Ar trebui sa joace la inceputul filmului o pustoaica de 22 de ani, iar ea are acum aproape 40. Cred ca arata extraordinar, dar mi se pare ca e mai usor sa „imbatranesti” pe ecran un actor decat sa-l „intineresti”. Asa ca atunci cand producatorii mi-au propus-o pe Hillary Swank, mi s-a parut mai realist. Desi nu ma intereseaza cu adevarat cine o sa joace rolul meu. Ca sa fiu sincera, nici nu cred c-o sa vin la premiera. Viitorul e cel care ma preocupa acum, nu trecutul meu.”
Un reprezentant al lui Kidman nu a comentat decat ca interesul actritei pentru biografia lui Heidi Fleiss a fost doar circumstantial, si actualmente ea nu e atasata in nici un fel proiectului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells