Drive

(1997)

În luptă cu mafia

Poster Drive Postere Drive

Sinopsis Drive

Mai mult
Toby Wong (Mark Dacascos) este un luptator de arte martiale, care a lucrat ani de zile pentru corporatia Leung din Hong Kong. Wong este de doua ori mai puternic si mai rapid decat orice om datorita unui implant energetic facut de compania Leung. Insa cand luptatorul afla adevaratele planuri ale companiei, paraseste Hong Kong-ul si se indreapta catre San Francisco. Tradarea lui Wong declanseaza un razboi intre cele doua puteri si-l transforma pe expertul in arte martiale intr-un fugar urmarit de toata lumea. Primind ajutorul neasteptat… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Mark Dacascos Mark Dacascos Toby Wong Brittany Murphy Brittany Murphy Deliverance Bodine Sanaa Lathan Sanaa Lathan Carolyn Brody
Kadeem Hardison Kadeem Hardison Malik Brody Masaya Kato Masaya Kato Advanced Model Ron Yuan Ron Yuan Razor Scarred
John Pyper-Ferguson John Pyper-Ferguson Vic Madison David Hayter David Hayter Cop #1 Sean Moran Sean Moran Boothe
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 06 Martie 2017 15:38
Subiect stupid, neinteresant 100%
De ani de zile îmi tot spun să nu mai văd nici un film cu Mark Dacascos și tot mă păcălesc singur sperând totuși să-l văd jucând într-un film bun. Omul e un luptător talentat de arte marțiale, un cascador agil, dar nu are nicio treabă cu actoria. ”Drive” confirmă tot ce am spus mai sus.

Filmul prezintă călătoria lui Toby Wong (Mark Dacascos), un prototip hibrid mecano-uman, de la San Francisco către Los Angeles pentru a vinde circuitul ce-i fusese implantat în corp la Hong Kong. Chinezii îl urmăresc pas cu pas pentru a pune mâna pe el. Rezultă o acțiune repetitivă și în consecință previzibilă: cam 80% din film este format din lupte corp la corp, schimburi de focuri și explozii. Nimeni nu moare! Subiect stupid, neinteresant 100%.

Simți cum te cuprinde plictiseala încă de la primele cadre și așa te ține mai tot filmul,… citeşte

1 0
rodriguez pe 26 Aprilie 2010 10:29
Ce tampenie! Am incercat sa gasesc subtitrare la filmul asta iar dupa jumatate de zi de cautare ...nimic! Cred k e prea prost k sa se gaseasca cineva sa-l subtitreze!
1 2
phoenix1983 pe 22 ianuarie 2012 20:30
eu am gasit si filmul si subtitrarea
Dragos.87 pe 27 Decembrie 2017 00:23
Un film slab de tot!Are un scenariu sters iar regia slaba si plictisitoare.Mark Dacascos este un luptator bun de arte martiale insa nu are nici o treaba cu actoria.Este un film slab la toate capitolele pe care nu il recomand pentru ca este o mare pierdere de vreme.
0 0
radu alex pe 09 Decembrie 2007 18:53
unde gasesc si eu filmul ?
0 2
bizonul pe 21 ianuarie 2014 07:24
La Pro Tv. , ora 20.15 in 21/01/2014 si te asigur ca nu-i mai prost decit "Ziua independentei" din zilele trecute.

Spune-ţi părerea despre Drive

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells