Maleficent 2 va fi lansat cu şapte luni mai devreme. Debutul fusese anunţat pentru 2020

de Cristina Grigore în 7 Mar 2019
Disney a confirmat titlul oficial şi a dezvăluit primul poster al sequel-ului

Data de lansare a lui Maleficent 2 a fost schimbată, anunţă Variety.com. Sequel-ul îşi va face debutul în cinematografe cu şapte luni mai devreme, pe 18 octombrie, anul acesta. Iniţial, lansarea fusese programată pentru 29 mai 2020.

Compania Disney a anunţat şi titlul final al peliculei – Maleficent: Mistress of Evil. A fost publicat online şi primul poster al acesteia.

Iată descrierea filmului: “Un fantasy-adventure ce reia după câţiva ani acţiunea din Maleficent, în care publicul a aflat despre evenimentele ce au transformat în piatră inima cunoscutei antagoniste şi au făcut-o să arunce o vrajă grea asupra micuţei prinţese Aurora. Maleficent 2 continuă să exploreze relaţia complexă dintre zâna încornorată şi cea care se pregăteşte să devină regină, pe măsură ce, în încercarea lor de a păzi neatins ţinutul fermecat şi toate creaturile magice care trăiesc în el, se leagă noi alianţe şi apar noi adversari”.

În rolul titular o vom revedea pe Angelina Jolie, alături de Elle Fanning, interpreta prinţesei Aurora. Prinţul Phillip nu va mai fi jucat de Brenton Thwaites, ci de Harris Dickinson (Clique).

Villain-ul continuării va fi Ed Skrein. Michelle Pfeiffer s-a alăturat distribuţiei în rolul Reginei Ingris, alături de Chiwetel Ejiofor, interpretul unui potenţial iubit pentru Maleficent. Imelda Staunton, Juno Temple şi Lesley Manville revin în rolurile celor trei ursitoare bune, iar Sam Riley continuă să îl joace pe corbul Diaval.

Primul film Maleficent a fost lansat în mai 2014 şi a avut încasări internaţionale de 758 milioane de dolari, la un buget de producţie de 180 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, Maleficent, Elle Fanning, Brenton Thwaites, Harris Dickinson, Ed Skrein, Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville, Sam Riley

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells