Keanu Reeves revine în rolul Constantine

de Gloria Sauciuc în 17 Sep 2022
Singurul suflet pe care Satan însuşi ar veni să îl ia, Constantine, revine pe marile ecrane

Publicația Variety a confirmat că Warner Bros. va face un sequel pentru filmul supranatural de acţiune din 2005 Constantine, cu Keanu Reeves în rol titular. Actorul de blockbustere va face din nou echipă cu regizorul filmului original, Francis Lawrence, cunoscut pentru că a ales să regizeze seria de filme Hunger Games după producţia primului film din serie.

Constantine a fost un subiect fierbinte la Hollywood, generând un serial marca NBS semnat de către Daniel Cerone şi David S. Goyer, apoi, mai recent, au fost demersuri pentru nou serial marca HBO Max și Bad Robot Productions, a lui J.J. Abrams. Totuşi, sursele din domeniu au declarat pentru Variety că serialul semnat HBO este acum blocat, deşi streamer-ul a fost în discuţii cu actorul pentru rolul principal.

O adaptare a benzilor desenate DC Comics, John Constantine este despre un exorcist care încearcă să răstoarne balanţa din lupta între bine şi rău în favoarea lui.

Fiind capabil să-i vadă atât pe demoni cât şi pe îngeri influenţându-i pe oamenii obişnuiţi, Constantine îşi propune să-l trimită şi pe ultimul demon în iad, asigurându-şi locul în Rai, pentru că, aşa cum am face şi noi, „ce s-ar întâmpla dacă ai ajunge într-o închisoare în care jumătate din deţinuţi au ajuns acolo trimişi de tine?”.

Patru scenarii au fost pregătite pentru Constantine 2, una plasată în Londra zilelor noastre.

Reamintim că personajul titular era născut cu un talent pe care nu și-l dorea, capacitatea de a recunoaște clar îngerii și demonii care umblă pe pământ în piele de oameni. Constantine a decis să-și ia singur viața pentru a putea scăpa de claritatea zguduitoare a viziunii lui. Dar a eșuat. Resuscitat împotriva voinței lui, se trezește adus înapoi pe tărâmul viilor. Acum, purtând pecetea faptului că a încercat să se sinucidă, el patrulează granița pământească dintre rai și iad, sperând în zadar să își câștige dreptul de izbăvire, trimițându-i pe reprezentanții Diavolului înapoi în adâncuri.

Dar Constantine nu este un sfânt. Dezamăgit de lumea din jurul lui și în război cu lumea de dincolo, este un băutor înrăit, erou aspru care detestă însăși ideea de eroism. Constantine va lupta pentru a-și salva sufletul dar nu vrea să ne câștige admirația sau mulțumirile - și cu siguranță nu simpatia. Tot ce vrea este o grațiere.

Pe lângă serialul HBO Constantine, un alt proiect Justice League Dark blocat deocamdată este serialul Madame X, produs de către Angela Robinson. Totuşi, asta nu înseamnă că ambele seriale nu pot fi repornite, scrie Variety. Sursele susţin că atât Warner Bros. Television cât şi Bad Robot sunt interesaţi de ambele proiecte şi că urmează să le găsească producători pentru ambele.

Sequel-ul a fost de mult timp anticipat de către fani, mai ales după reuniunea de 15 ani la care au asistat Reeves şi Lawrence sub egida Comic-Con. În plus, starul însuşi şi-a exprimat interesul în a reveni în rolul celebrului exorcist care duce războaie contra duhurilor rele. „Mi-am plăcut această lume„ şi „iubesc personajul”.

Detaliile sunt puţine dar cunoaştem date generale: Akiva Goldsman (care semnează regia serialului Star Trek pe Paramount+) va scrie şi produce filmul cu ajutorul companiei de producţie Weed Road Pictures, alături de J.J. Abrams şi Hannah Minghella de la Bad Robot.

Variety mai notează că speră ca sequelul să readucă pe ecrane cele mai bune interpretări ale lui Gabriel şi ale diavolului însuşi (Tilda Swinton şi Peter Stormare) din istoria cinematografului, iar fanii și-au exprimat - pe rețelele de socializare - dorința de a o revedea pe Rachel Weisz în rolul Angelei Dodson, cea care îi cerea lui Constantine ajutorul în filmul din 2005 pentru rezolvarea unui deces misterios a iubitei sale surori gemene.

Ancheta lor îi ducea în lumea demonilor și a îngerilor care existau chiar sub peisajul Los Angeles-ului contemporan. Cei doi deveneau prinși într-o serie catastrofică de evenimente rupte din altă lume.

Exploreaza subiecte similare:

Constantine, Keanu Reeves, Tilda Swinton, Peter Stormare, rachel weisz

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells