Interpretul lui Kang Cuceritorul din MCU, obligat la un an de psihoterapie după acuzațiile de violență domestică

de Gloria Sauciuc în 9 Apr 2024
Anul trecut, Jonathan Majors era una dintre cele mai promițătoare stele ale Hollywood-ului, cu numeroase roluri celebre și bine plătite, plus altele la orizont

Jonathan Majors (Kang din Universul Cinematografic Marvel și oponentul lui Adonis Creed în Creed III) a fost condamnat la un an de consiliere în urma acuzațiilor de violență domestică, după ce a fost învinuit anul trecut pentru că și-a agresat și hărțuit fosta iubită, Grace Jabbari.

Faptele s-au petrecut în martie 2023, atunci când actorul și-a agresat iubita de atunci, pe Jabbari, într-o mașină. Actorul trebuie să treacă printr-un program de 52 de săptămâni de ședințe la psiholog, în Los Angeles, unde locuiește, iar ședințele trebuie sa fie cu prezență fizică, scrie Variety. De asemenea, judecătorul a insituit un ordin de protecție la adresa fostei iubite.

Actorul din Creed III a fost arestat pe 25 martie 2023, în Manhattan, fiind acuzat de strangulare, agresiune și hărțuire. La momentul respectiv, purtătorul de cuvând al poliției din New York relata că poliția răspunsese la o plângere a unei femei de 30 de ani care fusese agresată de către actor, aceasta prezentând „răni la cap, gât, fiind dusă la spital în stare stabilă”.

Majors a sosit săptămâna aceasta la tribunal cu actuala iubită, actrița Meagan Good. A dat mâna cu familia și cu fanii apoi a luat loc cu echipa de avocați, relatează Variety. Victima, care a sosit la scurt timp, susține că Majors „nu regretă și nu și-a asumat răspunderea” legată de incident. „O va face din nou. Îi va face rău și altei femei. Este un bărbat care se crede mai presus de lege”, susține Jabbari. „Aveam o carieră, o viață, un corp, pe care el le-a distrus. Nu voi avea odihnă până când o să mă asigur că nu este un pericol. El refuză să își recunoască vina și să își asume răspunderea; rămâne un pericol pentru cei din jur. Am văzut cum se poartă când e furios - nu se controlează”, relatează fost iubită.

Judecătorul a subliniat că actorul avea un cazier curat și acesta este motivul pentru care nu a primit o pedeapsă mai aspră. Între timp, Jabbari a deschis și un proces civil pentru agresiune și defăimare, după ce - într-un interviu - agresorul își susținea nevinovăția, susținând că Majors a fost autorul mai multor agresiuni, la Londra și în Los Angeles, aducând ca probe inclusiv schimburi de mesaje.

Actorului nu i-a fost ușor după acțiunile sale de violență domestică: a fost concediat de către Disney, unde jucase rolul eroului negativ Kang Cuceritorul în serialul Loki și în Ant-Man and the Wasp: Quantumania, urmând să aibă un film numai al lui (Avengers 5: Kingdom of Kang). Cariera lui cinematografică se pare că a ajuns la un punct critic, fiind părăsit și de către impresar și de către agentul său de presă. Actorul însă, prin avocați, se declară optimist, mai notează publicația mai sus menționată.

Grace Jabbari este coregrafă și antrenoare de mișcare, pe care Jonathan Majors a cunoscut-o pe platourile filmului Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Jabbari a mai lucrat și la Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală partea întâi și Barbie.

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Creed III, Loki, Grace Jabbari, Meagan Good

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells