Iată posterul Into Darkness

de Cristina Grigore în 4 Dec 2012
Iată posterul Into Darkness

Studiourile Paramount Pictures au lansat primul poster oficial al lui Into Darkness, continuarea seriei relansate cu succes pe marile ecrane de J.J. Abrams în 2009.

În imaginea preluată de pe MovieWeb.com îl avem pe antagonistul peliculei, Khan, interpretat de actorul britanic Benedict Cumberbatch (Sherlock, Tinker Tailor Soldier Spy) în mijlocul unor ruine ce conturează logo-ul Flotei Stelare.

Potrivit comunicatului Paramount, primele nouă minute din film for fi ataşate proiecţiei 3D IMAX a lui The Hobbit: An Unexpected Journey din 14 decembrie, iar în curând vom putea vedea primul trailer teaser al filmului.  Into Darkness îl are din nou la cârmă pe J.J. Abrams, care a ţinut să menţioneze despre filmarea cu camere IMAX a filmului: „A fost uimitor. Am avut însă parte şi de provocări, din cauza unor aspecte tehnice, mecanice. Camerele acestea sunt totuşi un pic cam greu de manevrat şi cam zgomotoase, imprevizibile".

„Însă când mergi apoi în camera de montaj şi vezi pe un ecran imens imaginile pe care tocmai le-ai filmat pe un negativ de opt ori mai mare decât ceea ce foloseai de obicei şi nu îţi vine să crezi cât de bine arată. Aşa că este nemaipomenit! Dar, spre deosebire de Ghost Protocol, multe din secvenţele filmate au integrate efecte speciale şi vizuale într-un mod cu totul deosebit, pe care abia aştept ca publicul să îl experimenteze. În opinia mea, arată formidabil. Formatul IMAX, cred eu, este cel mai bun mod în care poţi vedea un film", a explicat cineastul.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 4 decembrie 2012 11:13
sa nu uitam cine a introdus traditia filmarii in imax.........Christopher Nolan cu The Dark Knight......
julzcat pe 4 decembrie 2012 12:34
Poster perfect! Geniala ideea! Si Ben e perfect!
alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 20:11
Foarte frumos. Speram ca si filmul sa fie pe masura.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells