El este Kyle Reese în Terminator: Genesis

de Cristina Grigore în 20 Feb 2014
Competiția pentru ultimul rol central s-a încheiat. Jai Courtney a fost ales dintr-o listă lungă de tineri actori mai puțin populari

Studiourile Paramount Pictures și Skydance au oferit ultima partitură centrală din Terminator: Genesis, a personajului Kyle Reed, actorului Jai Courtney, după o lungă perioadă de teste pentru rol, la care au participat nume cunoscute la Hollywood, precum Nicholas Hoult și Garrett Hedlung, dar și mai puțin cunoscuții Wilson Bethel (Hart of Dixie), Tom Cocquerel, Boyd Holbrook (The Host) și Sam Reid (Hatfields & McCoys).

Conform Variety.com, Courtney se va alătura astfel starului celebrei trilogii originale, Arnold Schwarzenegger, Emiliei Clark (Game of Thrones), care a primit rolul lui Sarah Connor și Jason Clarke, drept John Connor.

Courtney este încă un nume în ascensiune la Hollywood, cu apariții anterioare în Spartacus: Blood and Sand, Jack Reacher, A Good Day to Die Hard și, cel mai recent, I, Frankenstein. Potențialul de blockbuster al lui Terminator: Genesis ar putea însemna pentru australianul de 27 de ani un salt important în carieră.

În regia lui Alan Taylor (Thor: The Dark World), Terminator Genesis va ajunge pe marile ecrane în vara lui 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Genesis, Jai Courtney, Nicholas Hoult, Wilson Bethel, Boyd Holbrook, Sam Reid, Hatfields & McCoys, Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Game of Thrones, Jason Clarke, Jack Reacher, A Good Day to Die Hard, I Frankenstein, Alan Taylor, Thor: The Dark World

Alte știri din cinema

Patru noi roluri au fost distribuite pentru Killers of the Flower Moon al lui Scorsese

Killers of the Flower Moon este plasat în anii 1929 și spune povestea uneia dintre primele anchete majore ale FBI

Stargirl: şi adolescenţii pot fi supereroi

Serialul din popularul univers Arrowverse este disponibil pe platforma HBO GO

TOP 5 al starurilor cu apariții episodice în „Friends / Prietenii tăi” - și poveștile din spatele lor

Începând cu 15 aprilie, toate cele 10 sezoane din Friends sunt disponibile pe HBO GO

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 20 februarie 2014 10:39
alt reboot, nimeni nu mai vine cu idei originale, ci doar reincalzesc o ciorba mereu.
cristi23 pe 20 februarie 2014 10:44
jay mi se pare o alegere buna.........amu sa vedem ce va iesi.....
Bayard pe 20 februarie 2014 10:51
O alegere total neinspirata. Pe langa faptul ca e un actor prost, e complet diferit fata de Kyle Reese din primul film. In primul Terminator era important contrastul intre robot, un Schwarzenegger urias si omul din viitor slabut, malnutrit, dar cu vointa. Pai Jay Courtney e enorm, niciun om nu arata asa daca nu face bodybuilding, e normal sa arate asa un om crescut dupa Judgement Day??
Nimicdinceparafi pe 20 februarie 2014 11:26
Te invit sa revezi scena cu Michael Biehn nud de la inceputul filmului.Este drept ca nu are fizicul lui Arnold,dar numai a om subnutrit nu arata,chiar este musculos,bine cladit.Iar Jai Courtney in nici un caz nu este enorm,nu are corpul unui body-builder profesionist,da arata ca unul care se duce des la sala ,dar care foloseste greutati nu foarte mari.Iar in privinta calitatilor actoricesti pot spune doar ca in ultimul Die Hard a avut o prestatie mai buna decat cea a plictisitului (chiar el a spus ca s-a plictisit sa apara in filme de actiune) Bruce Willis.
keops pe 20 februarie 2014 11:11
bad casting...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells