El este Kyle Reese în Terminator: Genesis

de Cristina Grigore în 20 Feb 2014
Competiția pentru ultimul rol central s-a încheiat. Jai Courtney a fost ales dintr-o listă lungă de tineri actori mai puțin populari

Studiourile Paramount Pictures și Skydance au oferit ultima partitură centrală din Terminator: Genesis, a personajului Kyle Reed, actorului Jai Courtney, după o lungă perioadă de teste pentru rol, la care au participat nume cunoscute la Hollywood, precum Nicholas Hoult și Garrett Hedlung, dar și mai puțin cunoscuții Wilson Bethel (Hart of Dixie), Tom Cocquerel, Boyd Holbrook (The Host) și Sam Reid (Hatfields & McCoys).

Conform Variety.com, Courtney se va alătura astfel starului celebrei trilogii originale, Arnold Schwarzenegger, Emiliei Clark (Game of Thrones), care a primit rolul lui Sarah Connor și Jason Clarke, drept John Connor.

Courtney este încă un nume în ascensiune la Hollywood, cu apariții anterioare în Spartacus: Blood and Sand, Jack Reacher, A Good Day to Die Hard și, cel mai recent, I, Frankenstein. Potențialul de blockbuster al lui Terminator: Genesis ar putea însemna pentru australianul de 27 de ani un salt important în carieră.

În regia lui Alan Taylor (Thor: The Dark World), Terminator Genesis va ajunge pe marile ecrane în vara lui 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Genesis, Jai Courtney, Nicholas Hoult, Wilson Bethel, Boyd Holbrook, Sam Reid, Hatfields & McCoys, Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Game of Thrones, Jason Clarke, Jack Reacher, A Good Day to Die Hard, I Frankenstein, Alan Taylor, Thor: The Dark World

Alte știri din cinema

Mălaimare, cel mai de succes operator român de la Hollywood

Mihai Mălaimare Jr., directorul de imagine care a filmat alături de Paul Thomas Anderson (The Master) și de Francis Ford Coppola (Youth Without Youth, Tetro) a fost invitat în prestigiosul ASC (American Society of Cinematographers / Societatea Americană a Directorilor de imagine)

Nicholas Braun vorbește despre ultimul sezon Succession

„Greg se simte foarte șmecher la începutul acestui sezon”

Air, povestea legendarului brand Air Jordan, din 5 aprilie în cinematografe

Michael Jordan a fost implicat în mod direct în producția peliculei

Interviu cu Yves Bigot, directorul TV5MONDE, despre lansarea în România a platformei gratuite de streaming TV5MONDEplus

„E gratuită, e valabilă peste tot în lume și puteți descărca aplicația de pe internet. Are 7000 de ore de conținut francez, belgian, elvețian, canadian și african. Filme, seriale, documentare, reviste, știri etc.”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 20 februarie 2014 10:39
alt reboot, nimeni nu mai vine cu idei originale, ci doar reincalzesc o ciorba mereu.
cristi23 pe 20 februarie 2014 10:44
jay mi se pare o alegere buna.........amu sa vedem ce va iesi.....
Bayard pe 20 februarie 2014 10:51
O alegere total neinspirata. Pe langa faptul ca e un actor prost, e complet diferit fata de Kyle Reese din primul film. In primul Terminator era important contrastul intre robot, un Schwarzenegger urias si omul din viitor slabut, malnutrit, dar cu vointa. Pai Jay Courtney e enorm, niciun om nu arata asa daca nu face bodybuilding, e normal sa arate asa un om crescut dupa Judgement Day??
Nimicdinceparafi pe 20 februarie 2014 11:26
Te invit sa revezi scena cu Michael Biehn nud de la inceputul filmului.Este drept ca nu are fizicul lui Arnold,dar numai a om subnutrit nu arata,chiar este musculos,bine cladit.Iar Jai Courtney in nici un caz nu este enorm,nu are corpul unui body-builder profesionist,da arata ca unul care se duce des la sala ,dar care foloseste greutati nu foarte mari.Iar in privinta calitatilor actoricesti pot spune doar ca in ultimul Die Hard a avut o prestatie mai buna decat cea a plictisitului (chiar el a spus ca s-a plictisit sa apara in filme de actiune) Bruce Willis.
keops pe 20 februarie 2014 11:11
bad casting...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells