Eagle Eye, primul pe ecranele din Romania

de Stefan Dobroiu în 28 Oct 2008
Eagle Eye, primul pe ecranele din Romania

Filmul Eagle Eye/Ochi de vultur, cu Shia LaBeouf si Michelle Monaghan in rolurile unor oameni obisnuiti suspectati de terorism, s-a clasat pe primul loc din box-office-ul din Romania, cu 8.964 bilete vandute. Action-ul lui D.J. Caruso a fost urmat in top de avalansa blonda si habarnista Iepurasul casei/The House Bunny, a carei vedeta, Anna Faris, a convins 5.884 persoane sa intre in sala de cinema. Pe locul trei se afla comedia romantica Doi burlaci si-o... blonda/My Best Friend’s Girl, cu 5.374 spectatori, iar pe patru urca Max Payne, cu 5.960 bilete vandute in a doua saptamana pe marile noastre ecrane. Cea de-a treia premiera a saptamanii, comedia romantica Mama are un nou iubit/My Mother’s New Boyfriend, cu Meg Ryan si Antonio Banderas in rolurile principale, a avut 4.433 spectatori si se afla in prezent pe locul cinci in ordinea incasarilor.

Pe locul sase in clasament coboara, la cea de-a opta saptamana de prezenta in cinematografele romanesti, filmul 3D Calatorie spre centrul Pamantului, care ajunge, cu incasari de 1.701.657 RON, cel mai profitabil film lansat in Romania de la inceputul anului. La numarul de spectatori filmul se afla pe locul trei, dupa Hancock si Cavalerul intunecat, toate trei titlurile fiind distribuite de Intercom. 

Cea mai mare surpriza a saptamanii este in schimb blockbusterul Hellboy si Armata de Aur, care coboara in a doua saptamana de rulare pe locul noua in topul incasarilor.

Filmele romanesti Dincolo de America si Dragoste pierduta au avut 11, respectiv 29 spectatori, in ultimul week-end.

Click aici pentru box office-ul complet al saptamanii 20-26 octombrie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells