E oficial! Actrița Lashana Lynch va prelua personajul agentului 007 de la Daniel Craig

de Marina Florea în 6 Nov 2020
Actrița Lashana Lynch (Captain Marvel) a confirmat că personajul ei din No Time to Die, Nomi, va fi noul James Bond

James Bond a fost, timp de aproape 70 de ani, agentul secret cel mai vestit din literatura de ficțiune. Numărul său de cod, 007, a devenit o marcă proprie recunoscută peste tot. Însă urmează să își piardă acest titlu în ultimul film din seria Bond, No Time to Die. Într-un interviu cu Harper's Bazaar, actrița Lashana Lynch (Captain Marvel) a confirmat că personajul ei din No Time to Die, Nomi, va prelua personajul titular 007 de la Daniel Craig.

O femeie de culoare va fi noul Agent 007

Povestea ultimelor filme Bond - Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall și Spectre - s-a terminat odată cu momentul în care Bond își părăsește postul de super-spion și ajunge la pensie. Totuși, în lipsa lui, se pare că titlul de 007 va merge către un nou agent secret.

În lumea lui James Bond, titulatura de „dublu zero” este dată unui grup de agenți secreți de elită care au doua asasinate la activ. Dacă Bond își părăsește poziția după cele întâmplate în Spectre, supranumele de 007 poate fi purtat de către un alt agent secret. Se pare că Lashana Lynch va fi norocoasa care îi va juca rolul.

Nomi 007 va fi un amalgam între cele două personaje. Trailerele au momente în care cele două personaje par să se provoace unul pe celălalt. Merită să vedem cum Daniel Craig și pe Lashana Lynch vor avea tensiuni, ca profesioniști, în noul film. Și merită văzut dacă Lashana Lynch va moșteni nu doar titlul de 007, ci și personajul Nomi în următorul James Bond.

Personajul lui James Bond a trecut printr-un număr semnificativ de schimbări în ultimii 70 de ani în film, în romane și în alte vehicule media. Totuși, un lucru nu s-a schimbat: mereu a fost numărul 007. Faptul că numărul îi va fi atribuit unui alt agent indică un pas mic, dar important, către viitorul seriei de filme. Faptul că o femeie de culoare devine noul 007 este o mișcare îndrăzneață care va stârni controverse - și chiar polemici - despre cum se va rezolva viitorul seriei.

Indiferent de rezultat, este plăcut să o vezi pe Lashana Lynch cum preia titlul de 007 de la James Bond. Eroul negativ, mai mult decât misterios, jucat de Rami Malek, dar mai ales soarta personajului lui Daniel Craig, iată o serie de provocări pe care ni le propune No Time to Die.

După un număr de întârzieri datorate pandemiei de Covid-19, noul James Bond va avea premiera în săli pe 2 aprilie 2021. Trebuie să așteptăm până când Lashana Lynch va purta numele 007.

Exploreaza subiecte similare:

No Time to Die, Daniel Craig, Lashana Lynch

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sabinalin pe 6 noiembrie 2020 21:11
Prin urmare e clar: acesta e sfarsitul lui James Bond asa cum l-a conceput Ian Fleming, acesta e de fapt sfarsitul francizei. Restul e politically correctness!
Costirik pe 6 noiembrie 2020 21:23
I-au pus cruce francizei daca e adevarata stirea, dar pana la urmatorul film au timp sa-l faca si transgender...
unkn0wn pe 7 noiembrie 2020 17:24
Uite asa si seria asta va intra in pierdere.
makomomo pe 9 noiembrie 2020 01:07
007 nu poate fi o femeie,cu tot respectul si aprecierea pt femei....imi place TombRaider de ex. foarte mult...multe filme cu eroine femei sunt excelente dar sa-l faci pe JAMES BOND 007 o gagica e gresit, fail.Sper ca e o gluma...proasta.Sean Connery se rasuceste in mormant daca ar auzi asta...
De fapt am mai aflat ca Hulk o sa intalneasca o HULKA...Ce mai urmeaza?Terminatoarea?Spideritza?

Costirik pe 9 noiembrie 2020 03:48
She-Hulk si Spider-Woman sunt personaje in benzile desenate Marvel. Inteleg ca ai vrut sa pari inteligent, dar informeaza-te inainte..
makomomo pe 12 noiembrie 2020 00:45
Nu urmaresc benzile desenate si daca e cum spui mi se pare o tampenie...
spartacus pe 9 noiembrie 2020 11:23
Mă alături celor care spun că ”feminizarea” personajului 007 este o greseala deoarece ar încălca practic moștenirea lăsată de autorul Ian Fleming sau, cu alte cuvinte, și-ar bate joc de personaj. Desigur, ar putea introduce oricând un spion feminin (deja au făcut-o, btw), dar de aici și până la a-l transforma pe James Bond in femeie e cale lungă și fără nicio legătură cu personajul.
Pe de altă parte, având in vedere curentul acesta cretin de ”colorizare în negru” a tot mai multe personaje (la care se adaugă curentul LGBT), parcă aș vrea ca producătorii să încerce acest experiment ca să terminpm odată cu asemenea experimente făcute fără cap tocmai pentru că vor da greș și se vor convinge si singuri cât de proastă a fost o astfel de idee. Sper însă că toată această poveste legată de ”feminizarea” lui 007 este doar o idee și că se va renunța la ea.

caroldaniel67 pe 10 noiembrie 2020 14:21
Urmeaza sa aiba rolul principal si in "Alba ca zapada"?
Looker pe 12 noiembrie 2020 19:15
Nimic nu va fi ca inainte!!Thor va deveni femeie?Black Panther va fi sora lui?
E clar ca scenaristii duc lipsa de idei originale.Sa vedem ce o sa fie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells