Doctor Strange in the Multiverse of Madness a fost rescris complet, „de la zero”, după cooptarea lui Sam Raimi

de Marina Florea în 11 Iun 2021
Filmările s-au încheiat; urmează să aflăm în martie 2022 ce ne-a pregătit Vrăjitorului Suprem

La 15 ani după Spider-Man 3, regizorul Sam Raimi urmează să se întoarcă în universul Marvel cu premiera lui Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Regizorul favorit al fanilor a intrat ca o înlocuire de ultimă oră a regizorului Scott Derrickson, care a părăsit proiectul datorită divergențelor de natură creativă cu Studiourile Marvel.

Derrickson trebuia să facă echipă cu scenaristul său preferat C. Robert Cargill pentru sequel-ul ce îl are în centru pe Benedict Cumberbatch, dar se pare că ideile celor doi au fost cu totul dezaprobate după cooptarea lui Sam Raimi, iar scenaristul Michael Waldron (Loki) a trebuit să reia lucrurile „de la zero”, scrie presa internațională.

„Cum puteam face oare un film în două luni?”, declara Waldron pentru Vanity Fair despre cum l-a abordat Kevin Feige. „Dar a venit epidemia COVID. Și nu urma să filmăm nimic până în noiembrie. Așa că mi-am petrecut anul 2020 în ședințe pe Zoom cu Sam Raimi. Nu a fost prea rău...”

Doctor Strange in the Multiverse of Madness și-a încheiat, acum, filmările și urmează să aflăm în martie 2022 ce anume au pregătit Raimi și Waldron pentru Vrăjitorului Suprem și pentru spectatori.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness are regia semnată de către Sam Raimi, avându-i în roluri pe Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Benedict Wong (Wong), Rachel McAdams (Christine Palmer), Chiwetel Ejiofor (Mordo) și Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) plus Xochitl Gomez (The Baby-Sitters Club) în rolul America Chavez.

Exploreaza subiecte similare:

Sam Raimi, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Benedict Cumberbatch, Kevin Feige, Benedict Wong, Rachel McAdams, Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, Michael Waldron

Alte știri din cinema

Baron Noir, sezonul 2: un nou cal de curse, dar cu ce şanse?

Perpetuul pariu al politicii, explorat în al doilea sezon din acest superhit francez

Trailerul pentru noul film epopeic al lui Ridley Scott, The Last Duel

Jodie Comer, Adam Driver, Matt Damon și Ben Affleck joacă în film

Stephen Lang, pe afișul oficial al thriller-horror-ului Don't Breathe 2

Filmul se va lansa pe 13 august pe marile noastre ecrane

Ashton Kutcher trebuia să facă parte din echipa lui Richard Branson pentru următorul zbor spațial

Virgin Galactic are planuri de a organiza zboruri în spațiu pentru publicul larg în mod regulat

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells