DiCaprio, în remake-ul Another Round, filmul cu Mads Mikkelsen tocmai premiat cu Oscar?

de Marina Florea în 28 Apr 2021
Premiera în România a filmului danez este pe 28 mai

Companiile de producție Appian Way, a lui Leonardo DiCaprio, și Makeready, a lui Brad Weston au achiziționat drepturile pentru un remake al filmului lui Thomas Vinterberg Another Round (Druk), dramedia daneză care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film internațional duminică seara, anunță The Hollywood Reporter.

Leonardo DiCaprio ar putea juca în varianta de limbă engleză a filmului danez cu Mads Mikkelsen Another Round. Mikkelsen apare în rolul unui profesor de liceu alcoolic, pe nume Endeavor Content, care traversează o criză a vârstei mijlocii.

Vinterberg, care semnează și scenariu la Another Round, va semna producția executivă a remake-ului în limba engleză alături de Sisse Graum Jorgensen și Kasper Dissing.

Selectat pentru Festivalul de la Cannes din 2020, Another Round va fi proiectat la festivalurile Toronto și San Sebastian și a avut premiera în sălile de teatru daneze în septembrie 2020. TrustNordisk a distribuit originalul Another Round în întreaga lume. Cu producția semnată Zentropa Entertainments, Film i Vast, Zentropa Sweden și Topkapi First, Another Round îl are în roluri pe Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe și Maria Bonnevie. 

Exploreaza subiecte similare:

Another Round, Thomas Vinterberg, Mads Mikkelsen, leonardo dicaprio

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells