DiCaprio, în remake-ul Another Round, filmul cu Mads Mikkelsen tocmai premiat cu Oscar?

de Marina Florea în 28 Apr 2021
Premiera în România a filmului danez este pe 28 mai

Companiile de producție Appian Way, a lui Leonardo DiCaprio, și Makeready, a lui Brad Weston au achiziționat drepturile pentru un remake al filmului lui Thomas Vinterberg Another Round (Druk), dramedia daneză care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film internațional duminică seara, anunță The Hollywood Reporter.

Leonardo DiCaprio ar putea juca în varianta de limbă engleză a filmului danez cu Mads Mikkelsen Another Round. Mikkelsen apare în rolul unui profesor de liceu alcoolic, pe nume Endeavor Content, care traversează o criză a vârstei mijlocii.

Vinterberg, care semnează și scenariu la Another Round, va semna producția executivă a remake-ului în limba engleză alături de Sisse Graum Jorgensen și Kasper Dissing.

Selectat pentru Festivalul de la Cannes din 2020, Another Round va fi proiectat la festivalurile Toronto și San Sebastian și a avut premiera în sălile de teatru daneze în septembrie 2020. TrustNordisk a distribuit originalul Another Round în întreaga lume. Cu producția semnată Zentropa Entertainments, Film i Vast, Zentropa Sweden și Topkapi First, Another Round îl are în roluri pe Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe și Maria Bonnevie. 

Exploreaza subiecte similare:

Another Round, Thomas Vinterberg, Mads Mikkelsen, leonardo dicaprio

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells