DiCaprio, în remake-ul Another Round, filmul cu Mads Mikkelsen tocmai premiat cu Oscar?

de Marina Florea în 28 Apr 2021
Premiera în România a filmului danez este pe 28 mai

Companiile de producție Appian Way, a lui Leonardo DiCaprio, și Makeready, a lui Brad Weston au achiziționat drepturile pentru un remake al filmului lui Thomas Vinterberg Another Round (Druk), dramedia daneză care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film internațional duminică seara, anunță The Hollywood Reporter.

Leonardo DiCaprio ar putea juca în varianta de limbă engleză a filmului danez cu Mads Mikkelsen Another Round. Mikkelsen apare în rolul unui profesor de liceu alcoolic, pe nume Endeavor Content, care traversează o criză a vârstei mijlocii.

Vinterberg, care semnează și scenariu la Another Round, va semna producția executivă a remake-ului în limba engleză alături de Sisse Graum Jorgensen și Kasper Dissing.

Selectat pentru Festivalul de la Cannes din 2020, Another Round va fi proiectat la festivalurile Toronto și San Sebastian și a avut premiera în sălile de teatru daneze în septembrie 2020. TrustNordisk a distribuit originalul Another Round în întreaga lume. Cu producția semnată Zentropa Entertainments, Film i Vast, Zentropa Sweden și Topkapi First, Another Round îl are în roluri pe Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe și Maria Bonnevie. 

Exploreaza subiecte similare:

Another Round, Thomas Vinterberg, Mads Mikkelsen, leonardo dicaprio

Alte știri din cinema

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells