Alien și The Thing se întâlnesc în horror-ul SF rusesc Sputnik. Iată trailerul!

de Gloria Sauciuc în 26 Mai 2020
Filmul o urmărește pe Tatyana Klimova (Oksana Akinshina), o doctoriță care încearcă să salveze viața unui pacient întors din spațiu

Sputnik, filmul regizat de Egor Abramenko (aflat la debut în lungmetraj), are trailer și poster oficiale - din care vedem că în centrul poveștii horror SF este o femeie doctor.

Filmul o urmărește pe Tatyana Klimova (Oksana Akinshina), o doctoriță care încearcă să salveze viața unui pacient întors din spațiu. Din trailer vedem că femeia e capabilă să facă totul pentru pacientul ei.

Acesta este singurul supraviețuitor al coliziunii navei zburătoare cu care s-a întors de pe orbită. „Singurul” se crede inițial, pentru că o investigație medicală și militară scoate la lumină un adevăr care amenință însăși rasa umană. Astronautul ascunde în propriul corp un extraterestru mortal.

Filmul face clare trimiteri la seria-cult Alien și mai ales la horror-ul lui John Carpenter The Thing (difuzat de canalul AMC vineri, 29 mai, de la ora 23:50). Sputnik se lansează în cinematografele rusești și americane pe 14 august. 

Exploreaza subiecte similare:

Oksana Akinshina, The Thing, Alien, Egor Abramenko

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 1 iunie 2020 01:09
Ce e clar e ca va fi mult mai bun decat Alien si The Thing fiind rusesc, deci va avea regizor si actori, ce ma deranjeaza este faptul ca rusii au inceput sa faca blockbustere , e drept mult peste cele americane.
bloodthirst pe 1 iunie 2020 09:58
Mai bun decat Alien? Alien nu poate fi comparat.
spartacus pe 2 iunie 2020 13:15
Dacă filmul ăsta va atinge succesul lui ”Night Watch” (Rondul de noapte, 2004), ar fi bine, dar rămâne de văzut. Cât privește comparația cu ”Alien” sau ”The Thing” mi se pare aiurea deoarece ambele filme americane au avut ceva ce majoritatea nu au: un scenariu bine închegat.
NiCoNiKs pe 2 iunie 2020 13:56
E tare interesant trailer-ul. Din cât am văzut aici îmi place. Aș vrea să văd întregul film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells