Păreri X-Men: First Class

(2011)

X-Men: Cei dintâi

Ordonează după
deadlord pe 21 August 2012 20:40
Clar cel mai bun din serie. M-a impresionat total. James McAvoy m-a impresionat.
MissLady pe 04 Iunie 2012 12:38
A fost cel mai bun X-Men de până acum, asta e clar pentru toată lumea. Mi-a plăcut mult de Banshee. :) Actorii au jucat bine, firul acțiunii a fost și el bun, regia perfectă... efecte speciale bestiale... :] Mie una mi-a plăcut, și... aștept sequel-ul prequel-ului.! :)
Mihai2508 pe 07 Mai 2012 01:15
Este un film foarte reusit din punct de vedere al efectelor speciale si al actiunii. Il recomand in special fanilor serie X-Men, dar nu numai.
Ccucu pe 02 Aprilie 2012 11:31
Mie mi-a placut
Chiar daca multi au pareri proaste despre acest film mie mi-a placut. Cand eram copil urmaream cu placerea seria animata X-Men, iar acest film respecta povestea mai mult decat altele din serie. Parerea mea este ca e foarte bun filmul.
cosmin_kedii pe 19 Martie 2012 07:57
Intreaga echipa a făcut o treabă minunată în a spune o astfel de poveste emoţională şi de suspans
herleaflorin pe 27 Februarie 2012 22:45
ce tare a fost mia placut mult originile lui magneto si a lui charles foarte interesante faza filmului a fost cand lau cunoscut pe logan Excuse Me i am am Erik , Charles Xavier Logan zice : Go fuck yourself :)) :)) vai ceam ras
sarge pe 01 Noiembrie 2011 23:57
Actiune din plin si o poveste frumoasa face un "inceput" bun de serie. Am sperat sa apara mai mult Wolverine( abia la barul acela parca erau adevaratii x men)
MNarcis pe 31 Octombrie 2011 19:31
Salata de boeuf sau orientala?
Este un film bun (insa se putea si mai bine) ma asteptam sa fie detaliata viata fiecarui mutant mai important, ok villanul principal al seriei (Magneto)
are ,,un portret detaliat'' insa restul mutantilor la fel de importanti? Cyclops? Storm?Jean Grey? Rogue? unde-s vietile lor detaliate? trec prin ei foarte repede (daca ar putea sa sara direct la final); mi sa parut un film grabit care a sarit peste unele detali foarte importante ale mutantilor principali, iar Wolverine apare 50 de secunde...........m-a cam dezamagit (pe mine personal), insa daca esti fan x-men merita vazut, (pentru ca fiecare vedem filmul diferit si avem opinii diferite).

zeki pe 30 Octombrie 2011 16:33
super tare filmul , nu toti actorii sunt potriviti pentru acest film , oricum filmul este destul de reusit ....
claudiu-daniel-lugoj pe 21 Octombrie 2011 19:57
claudiu-daniel-lugoj
Super acest film, care se vrea a fi prima parte a acestei serii X-MAN.Mie unul mi-a placut mult acest film si il recomand tuturor.
Octaz pe 13 Septembrie 2011 00:11
Exact ca si in "X-Men Origins:Wolverine", acest film face in mare parte lumina in ceea ce priveste trecutul oamenilor X. Ce mi'a placut mult insa a fost amestecul povestei acestora cu celebrul razboi rece dintre SUA si Rusia. Stiam ca amplasarea rachetelor in Cuba de catre sovietici a fost o problema la nivel mondial dar nu credeam ca a fost atat de mare incat sa creeze un conflict nuclear. Nu stiu mai multe detalii despre acest aspect dar din cate am observat in film, le'au legat destul de bine. Se pare ca Magneto este cel a carui istorie a fost urmarita in mod special iar din cate imi aduc bine aminte filmul asta trebuia sa se numeasca X-Men Origins:Magneto. Ce m'a facut insa fericit a fost prezenta chiar si pentru cateva secunde a lui Wolverine aka Hugh Jackman care niciodata nu ezita sa imi faca pe plac. Totusi a el 2lea actor al meu preferat :)
Liviu2995 pe 12 Septembrie 2011 00:35
Mie sincer mi-a placut desii nu sunt un fan X-men.Nu inteleg de ce sa facut filmul mai devreme avand in vedere ca celelalte au aparut de ceva ani,dar cum se zice mai bine acum decat nicicodata.
Andrei11 pe 10 Septembrie 2011 14:22
Mi-a placut foarte mult filmul,dar nu era mai bine sa fie acesta primul film din seria X-Men?
phufu.ruoz pe 07 Septembrie 2011 16:49
Mi-a placut. Chiar ma intrebam acum cativa ani, cand eram mica si ma uitam pe FoxKids la X-Men de ce Xavier e invalid, de ce niciodata Magneto nu vrea sa i faca rau, desi sunt rivali, etc. Si iata ca raspunsul meu la niste intrebari banale uitate a venit o data cu X-Men First Class.
lumaxya pe 04 Septembrie 2011 21:28
Mie cel putin mi-a placut! Din punctul meu de vedere merita vazut, acum fiecare are gusturile lui! Abia astept urmatorul film!
moschus pe 29 August 2011 23:19
Super eroi care salveaza populatia si cam atat in rest ne duce cu zaharelul
Pok3rFictionMV pe 28 August 2011 03:44
Mi-a placut extrem de mult acest nou capitol al aventurilor mutantilor X. Marturisesc ca nu eram foarte familiarizat cu universul X-Men, desi am vazut toate filmele anterioare, insa acest film mi-a starnit un mare interes de a le revedea. X-Men:First Class este un must see pentru fanii X-Men si un film pe care si ceilalti il vor gasi placut, daca nu pentru partea "mutanta", atunci pentru actiunea ce se desfasoara pe fondul iminentului razboi nuclear dintre americani si sovietici, dar si prin jocul extrem de convingator al actorilor.
micoud pe 15 August 2011 23:27
foarte frumos
captivant...si foarte reusit filmul cu efecte si costumatie.....
mrzeus pe 15 August 2011 18:38
vlad
destul de bun film ,merita vazut mai ales daca esti fan SF
rlddev pe 11 August 2011 19:12
Merită văzut!
"First Class" este piesa puzzle lipsa al seriei X-men. Prequel-ul evidentiaza evolutia celor doua personaje protagoniste, Charles Xavier ( Profesorul X ), respectiv Erik Lehnsherr ( Magneto ). Consider ca aceasta parte a seriei va avea parte de un sequel , chiar daca a reusit sa ne raspunda deja la intrebari precum: "Cum s-a ajuns la rivalitatea dintre Charles si Erik ?" , "Cum a ajuns Raven la relatia cu Magneto descrisa in Trilogie ?", "Cum a fost construit Cerebro ?".
Actorii au jucat satisfacator, dar doar atat!
Considerand importanta acestui prequel pentru intelegerea contextului in care au avut loc intamplarile, precum si storyline-ul general al filmului, ii voi acorda nota 8 ( Foarte bun ).

PS:
Nu pot sa ii acord nota 9 ( Obligatoriu de vazut ), deoarece se incadreaza in categoria aceasta doar in cazul celora care au vazut deja trilogia, o… citeşte

CosminHorrorMaster pe 08 August 2011 12:46
Cel mai bun film X-men. Este chiar mai bun decat primul si decat -men Origins Wolverine.
Thoughts about nothing… pe 23 Iulie 2011 23:22
Bring out the X!
Oricate parti din X-Men ar fi, nu cred ca ma voi satura de ei! E adevarat ca mi-au lipsit personajele mele preferate, insa chiar si asa povestea e superba. X-Men: First Class a oferit cateva raspunsuri la intrebari mai vechi. Cine a fost, cum a fost, de ce e asa, cum era inainte… si, intr-un [...] citeşte
raulv pe 14 Iunie 2011 23:23
Ii marfa filmu, lam vazut si ii mia placut. Cu mici scapari dar ii un film de nota 8, 8 jumate
Gameandseth pe 12 Februarie 2011 10:21
tocmai am vazut trailerul oficial pe imdb,pare super tare din trailer
1 10
MissBlossom01 pe 12 februarie 2011 22:39
Atunci nu da o stea inainte sa-l fi vazut :))..
Gameandseth pe 13 februarie 2011 10:31
probabil din greseala
gyxu78 pe 09 Iulie 2011 21:50
mi-a placut replica lu wolverine :) :)
1 4
erni pe 06 Iunie 2011 19:57
Super
merita vazut tot timpul esti tinut intr-un suspans ! Toata seria X-Men mi-a placut !
1 4
Pancamo pe 19 Noiembrie 2011 03:17
Genial FILM !
ce se cearta pustanii astia eruditi in artele cinematografiei.....filmul este bun , se tine de povestea x-men , ce vroiati ? sa apara si 2 vampiri din Twilight ? spune povestea lui Xavier si a lui Magneto ....nu a lui Harry Potter (o alta porcarie)
MissBlossom01 pe 21 noiembrie 2011 19:35
ti-as fi dat like la comentariu, dar ultima parte m-a calcat pe nervi.
XxRedBullxX pe 16 septembrie 2014 00:20
Ești retardata femeie?
alyn92 pe 09 Iulie 2011 15:31
Wolverine
faza cu wolverine cand e la bar e bestiala.. am lesinat de ras :))
panda4ever pe 09 Iulie 2011 00:28
n-ai cum
cum sa traduci din first class in cel dintai =)) pe cuvant am vazut si la alte filme traduceri total aiurea asta care le face ar trebui dat afara :))
savageorge pe 19 Iunie 2011 15:01
nu va uitati e o prostie strica lumea va uitati si dupa aia faceti urat ca aia din film
andronicf pe 11 Iunie 2011 00:50
Mi-a placutfilmul si ideea de a se intoarce in trecut cred ca a fost destul de inspirata
alexsovaiala pe 10 Iunie 2011 21:44
filmul a fost tare dar s-au observat trucajele.Aceta a fost singurul dezavantaj al acestui film 7
ionutcatalin11 pe 07 Iunie 2011 22:15
tare faza când se întâlnesc charles și erik cu wolverine...păcat că el nu apare în film mai mult
Adry95 pe 29 Mai 2011 20:47
interesant2
sa speram ca o sa fie un film bun
celelalte au fost super sa speram ca se ridica la asteptarile noastre

mihamiha98 pe 27 Mai 2011 20:05
Am vazut toate seriale cu X-Men deabia astept sa apara..................................
deea_ubita25 pe 27 Mai 2011 13:57
intersant
interesant astept sa apara ......
sper sa fie la fel de bun k si celalate filme

kotor pe 27 Mai 2011 11:11
Chiar se simtea lipsa povestii dintre xavier si magneto, sper ca si actorii sa se ridice la inaltimea povestii.
dlena pe 24 Septembrie 2011 22:38
indiferent de celalalte critici mie mi-a placut...... a fost un film frumos din toate punctele de vedere.....poate mai bun decat cele 3 X-men
Sorin87 pe 19 Iulie 2011 16:02
X-Men: First Class
Un film foarte reusit, cel mai mult am apreciat legaturile pe care le face cu celelalte pelicule ,,X-Men". Jocul actorilor a fost foarte bun, la fel si efectele speciale, asa ca ii ofer nota 10.
Ancient pe 30 Iunie 2011 23:05
Sunt singura care nu-l suporta pe Wolverine?:( Asa fericita am fost cand nu l-am vazut in lista de actori.Tocmai de aceea filmul asta e preferul meu din serie ( desi,marturisesc,nu le-am vazut pe toate,ci doar 2 parti)
alexxionut pe 29 Iunie 2011 16:05
cum era de asteptat,un film foarte frumos,nota 10,,,
cryvona pe 23 Iunie 2011 16:39
O poveste ampla cu inceputul lui X-men
X-Men:First Class este cu siguranta cel mai bun film din serie.
Înainte ca Charles Xavier şi Erik Lensherr să ia numele de Profesorul X şi Magneto, ei erau doi bărbaţi tineri ce descopereau puterile lor pentru prima dată. Înainte ca aceştia să devină rivali, au fost cei mai apropiaţi prieteni, care au lucrat împreună cu ceilalţi mutanţi (unii familiari, alţii noi), pentru a opri cea mai mare ameninţare pe care lumea a cunoscut-o vreodată. În acest proces, o ruptură între ei s-a deschis, care a dat startul războiului etern dintre frăţia mutanţilor de partea lui Magneto lui şi mutanţii-X aliaţii profesorului Xavier.

aayana pe 22 Iunie 2011 20:23
Mi s-a părut mai bun decât celelalte părți. Efecte speciale, personaje credibile și o mențiune specială: Xavier, interpretat de actorul James McAvoy. Foarte bună intrarea în rol, aș putea spune că-l întrece pe Patrick Stewart.
cristi23 pe 20 Iunie 2011 15:36
filmul e senzational....mai ales magneto.....tre sa il vedeti.........................e o experienta noua si fresh a lumii x-men
decathlon pe 17 Iunie 2011 15:09
bun bun...merita vazut..recomand......................
Marcel123 pe 11 Iunie 2011 03:15
x-men
excelent gindit si regizat cel mai bun film al seriei
Bayard pe 10 Iunie 2011 23:28
Reboot bun al seriei, sunt convins ca o sa-i faca o continuare..... dar considerand cum s-a terminat filmul asta, urmatorul o sa semene foarte mult cu primele 3..... acelasi conflict. Mai mult nu o sa spun
Manusa pe 10 Iunie 2011 18:04
Un film foarte foarte bun care mi-a placut mult si m-a lamurit in ceea ce priveste aparitia personajelor din celelalte serii ale filmului X-Men cum ar fi Charles, Mistique sau Magneto. Filmul are o actiune foarte buna si interesanta care merita vazuta neaparat.
ionychy pe 07 Iunie 2011 21:00
Toata seria X-Men mi-a placut.
....asa ca astept sa vad cum ''sta treaba'' si cu acesta...pacat ca Hugh nu este,dar ma consolez un pic cu James McAvoy si Kevin Bacon.
otonis pe 16 Mai 2011 22:11
Am si ochit cateva retardisme-n trailer. Astept filmul, ca nu vreau sa judec scos din context.

Later edit, june 06 2011
Trebuie sa recunosc ca nu m-am asteptat sa fie ceva de capu' lui, dar chiar mi-a placut, exceptand scenele irealiste, care, presupunand ca o persoana si-ar putea schimba forma, atunci cum dracu-si schimba automat si hainele (referire la mystique) ? Stupid, nu ? Dar magneto cand scoate submarinul din apa, nu s-ar fi transferat centrul de greutate pe supersonic si l-ar fi scufundat ? Ca doar nu erau propulsoarele supersonicului atat de puternice incat, pe langa faptul ca trebuiau sa mentina supersonicul in aer, mai ridicau si un submarin de sute de mii de tone ca sa-l mentina si p'ala-n aer. Inca o chestie ce-o vad in filmele de gen, cand personajele cu puteri d'astea au contact fizic cu explozibil/foc, ei nu patesc nimic, dar ce-i culmea e ca nici… citeşte

rubino pe 23 mai 2011 16:00
Ai mare dreptate,asteptam sa iasa peDvd...apoi comentam cu drag:)
Go 1 2 3 4

jinglebells