Păreri Valentine's Day

(2010)

Ziua îndrăgostiților

Ordonează după
ramonikramo pe 09 Martie 2010 18:58
Mergeti si vedeti filmul! Ce mai stati?!
Mai, nu distributia face totul in filmul asta, cum ar spune unii, desi ajuta considerabil sa ai atatea talente si atatea feţe dragute care sa iti transmita emotiile, dar personal nu pot alege o faza mai frumoasa din film si mai reprezentativa pentru ca pe parcursul intregului film fie ranjeam stupid inmuiata fie eram in hohote de ras. Tocmai a devenit unul dintre filmele mele favorite!
bujulache pe 07 Martie 2010 08:17
Frumos
Am fost aseara la acest film la Republica cu 5 lei biletul si a meritat...nu sunt fanul comediilor romantice dar chiar am ras in hohote la cateva faze....
Merita vazut in comparatie cu alte porcarii gen comedii romantice care au aparut in ultima vreme....
Pt weekend e perfect....
By the way mergeti la republica nu la cinema-urile din mall-uri: Odeon sau CinemaCity din Iulius care te jecmanesc de bani!!!!!

Octaz pe 06 Martie 2010 21:33
Un film pentru fete :P oarecum previzibil .
iuliasabina pe 05 Martie 2010 15:24
nu conteaza neaparat ce actori are in el, sunt si filme proaste cu actori buni , deci.......
matmircea pe 01 Martie 2010 13:11
e o comedie foarte buna,actori cunoscuti,faze comice
oNLix pe 27 Februarie 2010 14:15
Superb. si sunt de acord cu... [cine o fi :))] :> normal ca va fi bun cu atatia actori de top in el:>
Dahaka pe 25 Februarie 2010 22:53
Dragut filmul dar povestile ( findca au fost mai multe intr-un singur film ) cam ciudate , nu shtiu ce sa spun adica degeaba a fost Valentine`s day daca doar un singur cuplu a ramas impreuna ( cei batrani ) , unul a decis sa amane "amorul" ( cei shi mai tineri ) iar 2 prieteni buni se cupleaza , restu` se cearta , shi se despart , ciudat nu ??
nicolas84 pe 1 octombrie 2011 15:30
tu ori nu ai vazut filmul ori suferi de ADHD si iti recomand medicamente.
victor_neo75 pe 25 Februarie 2010 10:13
Cutia de bomboane cu multe celebritati de Sfantul Valentin !!!
Iata un film usor, romantic, dar destul cat sa fie pe gustul multora. Scenariul cu mai multe povesti intersectate aduce cu "Love Actually" (2003) si recentul "He's Just Not That Into You" (2009), dar este un pic cam siropos si previzibil fata de acestea.

"Valentine's Day" il recomand oricui vrea sa vada un film romantic, mai mult comic si mai putin dramatic, cu mai multe generatii de actori !

aurora_m pe 20 Februarie 2010 16:21
Romantic intr-adevar
Am vazut filmul asta ieri si a fost genial, absolut genial! Merita vazut!
zatyy pe 12 Februarie 2010 18:13
lumea voteaza actorii si nu filmul , daca joaca actori mari nu inseamna ca filmul va fi neaparat o reusita ,sunt o gramada de filme cu actori buni pe care publicul nu le-a agreat deloc....dar va fi un film bun pt indragostiti si se regaseste in atmosfera creata de aceasta sarbatoare :)
www. pe 13 februarie 2010 01:20
d aca nai scenariu bun si regizor super tare nu iese nimica, a se vedea He's Just Not That Into You, cu ce actori a avut na facut nimica, la scara mai mica este Couples Retreat care a avut ceva actori si a si fost ceva de capul lui,. Nu se poate compara cu New York I Love you ca nu e acelasi gen
Simy08 pe 12 Februarie 2010 15:36
Numai am rabdare pana duminica sa vad filmul :D(atunci se lanseaza in SUA deci apare pe net,sa nu comenteze vreun destept ca in ro apare pe 19 8-) )
Miauuu_10 pe 12 Februarie 2010 13:29
Speram sa fie mai bun decat "New York I Love You".
www. pe 12 Februarie 2010 00:41
romania cocalarilor
la noi vine numai in 19 deci dupa ce trece velentains dei poate de dragobete il baga si la noi, oricum asa a fost sio anul trecut cu bloody valentine 3D
florin_tzu89 pe 11 Februarie 2010 20:31
strange
deci.....cand il vedem in cinema in iasi ? duminica pe 14 sau pe 19 ? sau cand
phaqyr pe 30 August 2020 20:55
phfssssssss
povesti (scenariu)..regie .. ? vedetisme (0) ???????? 50 ???????????????? 50 ???????????????????/// 50
forever_young_ pe 29 Iulie 2020 20:48
BUNICEL !
prea multi actori buni si foarte buni au facut ca filmul sa nu fie la nivelul asteptarilor ...
crintea_valerica pe 08 Martie 2020 15:56
Kitch. Un film pentru cinefilii fără pretenții. se cauta dragostea. Se cauta înțelegerea și se pare ca și despărțirile fac parte din acest peisaj
anonymous.618949fb55833 pe 17 Februarie 2019 23:40
Comentariu șters
bainca pe 23 Februarie 2018 06:39
nota 6 pentru poveste si actori
un film aiurea de tot , cica e ziua indragostitlor si trebuie sa sarbatoresti iubirea dar toti in film se despart intr-un final , nu are niciun sens , oricum nu mi-a placut niciodata filmele cu multi oameni cu povesti diferite , asa ca a fost un film slab ,doar pentru idee , actiunea care ma tinut totusi in priza cu toate ca nu a fost foarte clara si pentru actori bineinteles ,merita un 6 dar doar atat .
natalia_castego pe 12 Iulie 2016 03:34
Nu merita din partea mea nota 2. Ci vreo 9. Prima ora din film este plictisitoare, cu excepția a câteva momente amuzante, dar după este fain. Imi place la extrem ce i-a făcut Jennifer Garner lui Patrick Dempsey, după ce el ia spus ca nu-i căsătorit dar defapt era. Are un casting de proporții. De văzut!!!
XShadowX pe 22 Ianuarie 2015 12:16
SUPER
Un film ( daca se poate spune ) cu o mega distributie si cu o poveste interesanta , super si ma asteptam pe cinemagia la o nota mult mai mare mai ales din partea domnisoarelor ;)
Mariannaa pe 23 Aprilie 2014 17:26
Destul de banal si tipic american; acest film este salvat doar de distributie, in rest este chiar o pierdere de timp. Nu mi-a placut.
wings1104 pe 11 Septembrie 2013 12:10
Mi se pare a fi un film bun, nu extraordinar, dar bun. Distributia este chiar interesanta, dar cam aglomerata, dupa parerea mea. Ideea in sine te amuza, fiind perfecta pentru o comedie lejera, de la care sa nu ai asteptari prea mari. Cel putin dupa parerea mea.
cosmin742000 pe 12 Mai 2013 22:00
O risipa de asa numite " staruri" intr-un film despre nimic
Jengulici pe 01 Martie 2013 11:25
Actori buni, dar degeaba . Filmul se axeaza pe 11 mii de cupluri si in general e un haos total..urasc filmele de genul asta...
stephanie2012 pe 19 Ianuarie 2013 13:50
super
Valentine's day este un film de succes,merita vazut pacat e ca a jucat Taylor Swift in el joaca fals,in rest e perfect!
danii1234 pe 14 August 2012 14:50
Super filmul cu multi actori renumiti .Cel mai mult mi-a placut rolul lui Ashton Kutcher :x :x super si-mi place ideea asta al regizorului de a-i unii pe acesti actori talentati intr-un singur film :x la fel ca si in the expendables .
edy21 pe 11 Iunie 2012 15:28
Super filmul mie unul mi-a placut extrem de mult chiar nu ma asteptam sa fie chiar atat de bun.E amuzant e romantic are un subiect foarte bun deci mie mi-a placut mult mult de tot.
Are actori superi buni care toti de la a la z au jucat foarte bine deci ce sa mai zic n-am mai vazut o comedie asa buna (cel putin din pct meu de vedere) de multa vreme. E comedia romantica perfecta care te face sa razi si sa te simiti placut si vesel duapa vizionare 10 !

mtraianc pe 29 Mai 2012 00:40
7/10
merita vazut , o data , ....................................................
Audrey19 pe 09 Aprilie 2012 20:26
mie nu mi-a placut deloc desi are multi actori buni eu m-am plictisit probabil nu este nici genul meu de film
cosmin_kedii pe 15 Martie 2012 08:53
Filmul oferă o privire la povesti de dragoste de oameni de toate vârstele din mai multe direcţii. Mi-a plăcut am văzut numeroase povestiri ţesute împreună
Raddu pe 05 Februarie 2012 18:48
dragutel , un film incurcat cu niste relatii destul de greu de inteles intre actori . Merita vazut
andreeeeeeea pe 04 Februarie 2012 18:01
Am atipit la cateva scene :)) Oricum, un mare plus pentru Queen Latifah si Julia Roberts.
FlorinMovieFreak pe 24 Ianuarie 2012 15:55
Bunicel .. desi are multe momente cliseice .. are o sumedenie de glumite reusite .. merita vizionat !
alex_il_fenomeno pe 21 Ianuarie 2012 16:29
nu ma asteptam la un film extraordinar , chiar si cu o asemenea distributie de milioane , intrucat a fost un film pur comercial . singurele dificultati care ar putea fi intampinate sunt numarul extrem de mare de personaje si interactiunile dintre ei , care fac uneori povestea greoaie , insa la un punct toate se vor intersecta intr-un rezultat uimitor . dar in rest , este un film placut , care merita vazut exclusiv in perioada pentru care a fost realizat , intrucat veti simti acea atmosfera si in realitate , nu doar in film . simplist , dar poate da rezultate uimitoare daca il urmariti cu atentie .
CmrsCristina pe 21 Ianuarie 2012 11:55
Filmul este destul de slab si intortocheat, pana am inteles care cu cine mi-a luat ceva:)) au jucat bine Julia Roberts si Jessica Alba
tony_mondyalu pe 04 Ianuarie 2012 01:37
probabil asteptarile mele erau altele...f multi actori cunoscuti insa...filmul nu e f reusit....ideea e interesanta insa filmul lasa putin de dorit(parerea mea)
Vegetarian pe 05 Decembrie 2011 16:05
Frumoasa actrita Taylor Swift joaca in filmul asta ! Merita clonata ? Cam cate exemplare merita ?
RainDrops pe 09 Iunie 2010 18:17
deci filmul a fost de toata jena pt ce actori buni au jucat in el...:|
1 3
amalisimona pe 29 Ianuarie 2011 14:11
Un film dezamagitor avand in vedere densitatea uriasa de staruri pe metru patrat. Au fost cateva momente la care am ras, dar totusi, parca a lipsit sarea si piperul. Nu am "simtit" romantismul relatiilor....sau poate filmul nu a fost atat de siropos pe cat ma asteptam sa fie. Nota 5.
Federer pe 03 Ianuarie 2011 22:33
Un film foarte frumos si foarte romantic pentru 2010.Il recomand tuturor sa l vada pe data de 14 februarie.Iar daca nu va place puteti lua flmul" I hate Valentine's Day"
ice_eyes pe 04 Septembrie 2010 20:47
e un mare fassss... degeaba sunt atatia actori buni, film e o dezamagire!
brembo pe 30 August 2010 13:27
Destul de slab filmul ... Tot ce-l salveaza e distributia . In rest... mici reprize din viata personala a catorva cupluri si cam atata.
stefanialsj pe 05 Februarie 2010 19:39
se pare ca o sa fie un film bun avand in vedere distributia.pacat de taylor swift,ea nu prea se poate numi actrita.
Rozzy pe 04 August 2011 13:34
se accepta...
Nu a fost vreo capodopera dar ..... merge.
Initial ma uitasem doar pentru ca stiam ca in film apar Taylor Swift si Taylor Lautner, fiind curioasa sa o vad pe Swift ca actrita si pe Lautner in altceva decat Twilight.
Si totusi avnd in vedere ca filmul are nume .... mari ma asteptam la mai mult. La ceva mai captivant.

1 1
sergiu.muresan pe 14 Martie 2010 16:30
Pentru pelicula "Valentine's Day",regizorul Garry Marshall a mizat pe o distributie de cinci stele ,din care fac parte Julia Roberts,dar si alti actori pe val de la Hollywood din generatii diferite ,de la Shirley MacLeine la Taylor Lautner,Jacob din seria "Amurg".
Si coloana sonora este bine aleasa.Momentele romantice sau pline de umor sunt evidentiate de piese precum:"Today Was a Fairytale" si "The Wy You Look Tonight".
Pelicula prezinta povetsile de dragoste ale unor oameni care ajung sa se intersecteze la un moment dat(aceasta structurare i-a facut pe critici sa compare filmul cu britanicul "Love actualy".Astfel ,in decursul unei singure zile ,Ziua indragostitilor,mai multe cupluri sau persoane singure din Los Angeles se confrunta cu diferite problemem amoroase.Reed ,propretarul unei florarii,isi imparte atentia intre iubita sa,Morley si cea mai buna prietena a… citeşte

1 1
yullyana pe 29 Decembrie 2011 22:51
Actorii au fost "de calitate" iar asta i-a influentat pe oameni sa mearga la cinema sau sa descarce filmul. Eu una l-am vazut la televizor din intamplare. Auzisem de el insa nu avusem ocazia sa-l vad. Mi s-a parut destul de interesant avand in vedere ca nu am schimbat canalul. O comedie clasica cu actori deja pasiti pe covorul rosu si cu altii "noi-nouti"
1 0
crisa_itgirl pe 19 August 2011 20:41
Comedie romantică. Cel mai mult îmi place rolul jucat de Taylor Swft. Nu mi se pare cine ştie ce, prea siropos pentru gustul meu, nota 5.
1 0
cl24 pe 27 Martie 2011 20:45
Filmul incearca prin numeroasa si valoroasa distributie sa aduca in centrul atentiei, una dintre sarbatorile americane: Ziua Indragostitilor.
Multe personaje, multe intamplari si totul este din cauza....iubirii.

2 2
sorina25 pe 28 Februarie 2011 12:55
in care parte a filmului l-ati vazut voi pe jonas J. aici in film???
eu nu l-am vazut deloc...
ar trebuui sa aveti putn mai multa atentie cand dati accept la distributia ffilmului, serios!!!

2 1
Go 1 2 3