Retribuţie de star. Vezi câţi bani a primit Julia Roberts pentru numai patru zile de filmări

de Cristina Grigore în 2 Mai 2016
Este vorba despre apariţia în comedia „Mamă, ce zi!”/Mother’s Day, ce se va lansa şi la noi pe 13 mai

Conceptul de „star power”, folosit adesea de presa internaţională, are un exemplu foarte bun în persoana actriţei Julia Roberts. Cei de la Variety.com au aflat cât a încasat pentru cele patru zile de lucru la „Mamă, ce zi!”/Mother’s Day – 3 milioane de dolari! Retribuţia menţionată este, totuşi, departe de sumele încasate de Roberts în anii de glorie – recordul a fost de 20 de milioane de dolari pentru Erin Brockovich, al cărui succes extraordinar, bazat pe celebritatea şi puterea sa de atracţie, a strâns 250 de milioane internaţional.

Cu Mother’s Day – o comedie cu accente dramatice regizată de Gary Marshall, în care mai joacă Jennifer Aniston şi Kate Hudson – actriţa de 48 de ani nu a reuşit să se evidenţieze la box office (filmul s-a lansat în acest week-end, în Statele Unite, cu doar 8,3 milioane de dolari), aşa cum nu a impresionat clasamentul nici cu Secret in Their Eyes (2015) sau August: Osage County (2013). Un alt film al lui Gary Marshall în care Roberts a apărut, în 2010 – Valentine’s Day, tot cu mai multe nume celebre în distribuţie – s-a dovedit însă un succes. A încasat 110 milioane dolari în SUA, iar salariul lui Roberts a fost tot de 3 milioane, de această dată pentru numai şase minute de apariţie  în film.

Va fi interesant de văzut care va fi evoluţia la box office a thriller-ului Money Monster – cu lansarea pe 13 mai – unde actriţa face echipă cu George Clooney. 

Exploreaza subiecte similare:

Julia roberts, actor, Mother's Day, Money Monster, Erin Brockovich, Secret in Their Eyes, August: Osage County, Valentine's Day

Alte știri din cinema

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells