Titina

(2022)

Titina

Poster Titina Postere Titina

Sinopsis Titina

Titina DUB

Inginerul aeronautic italian Umberto Nobile duce o viață liniștită alături de cățelușa Titina, pe care a salvat-o de pe străzile Romei. Într-o zi, exploratorul norvegian Roald Amundsen îl contactează pentru a-i cere să-i construiască un vehicul cu care să cucerească Polul Nord. Nobile nu pierde ocazia de a intra în istorie. O ia cu el pe Titina, iar trioul inedit pornește în expediție spre cel din urmă loc nedescoperit de pe Terra.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

Produs de

Mikrofilm, Vivi Film

Distribuit in Romania de

Cay Films

Țara

Norvegia

Box office Titina

Weekend premieră (27.11.2023)
  • Loc 9
  • Spectatori 3.011
  • Încasări (RON) 70.169,00
Total
  • Spectatori 9.095
  • Încasări (RON) 169.449,00
  • Încasări (USD) 37.252,24

Părerea criticului

Gloria pe 27 Decembrie 2023 18:05
O poveste spusă cu căldură
Cei mai mulți dintre noi suntem încă în vacanță, de aceea vrem să vă atragem atenția asupra unui film de familie, de văzut la cinema cu mic cu mare, o animație de iarnă ce nu trebuie ratată - Titina; încă rulează în unele dintre cinematografele noastre.

Tuturor ne plac poveștile cu căței, și mai ales dacă e vorba de o animație clasică, în care se vede mâna desenatorului. Și totuși, Titina e mai mult decât un film despre o cățelușă simpatică: e povestea descoperirii ultimului loc neexplorat de pe Pământ, Polul Nord, cu peripețiile, prietenia și tragediile care au însoțit această poveste.

Pentru cineva asemenea mie, crescută cu povești despre marile descoperiri geografice, filmul a fost o surpriză binevenită, și a oferit mai mult decât filmele cu căței din preajma sărbătorilor de Crăciun. La începutul secolului… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre Titina

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells