Păreri The Ugly Truth

Adevărul gol-goluț

Ordonează după
gabriel123 pe 17 Februarie 2010 16:42
un film excelent
neaparat trebuie sa-l vedeti. gerald butler este un actor excelent si pe blonda asta nu ostiu dar este.....................
Geo_Ruxy pe 05 Februarie 2010 10:13
o comedie comerciala... hmm.....asa si asa........
LcK pe 05 Februarie 2010 03:22
LcK.
Frumos filmul !
Nu prea imi plac acest gen de filme, dar acesta e marfa.

belutzaa pe 02 Februarie 2010 16:48
Ohh, cool!
E foarte tare filmul..daca toate comediile ar fii ca acesta, ar fii perfect.
O adevarata capodoperaaa!

claudio pe 31 Ianuarie 2010 15:35
super
bestial filmu,nu prea imi plak mie comediile romantice,dar asta e o exceptie,foarte tare../)
tudor_myh pe 11 Ianuarie 2010 04:00
Bun
O comedie agreabila , usoara , interpretare ok , merita vazuta.
marc_mihai pe 08 Ianuarie 2010 06:52
O comedie reusita cum nu am mai vazut de mult.Cateva faze la care efectiv am ras pana mi-au dat lacrimile.Din nou nota 10 pentru Gerard Butler.A facut iarasi un rol de milioane.Il recomand din toata inima.
camelia-mariana pe 30 Decembrie 2009 17:44
foarte bun
uuuuuauuuuuu mi-a placut foarte mult este un film bun, am ras pe tot parcursul filmului e tare beton.
merita vazut

voldenuit pe 27 Decembrie 2009 14:40
Trailer slăbuţ în comparaţie cu filmul..aş putea spune exact contrariul.Nu mi-a plăcut în mod specia,unele momente bune dar şi replici răsuflate.Din punctul meu de vedere a fost mai bun „The proposal”,urmează „The Hangover” şi hai să-i dau un loc 3 acestui film...deşi n-am văzut toate comediile anului 2009 aşa că s-ar putea situa şi mai jos :D
lucyanna pe 19 Decembrie 2009 01:49
Nota 10 din partea mea pt "The ugly truth". Mie chiar mi-a placut filmul, merita vazut!
CoNi pe 13 Decembrie 2009 12:24
bestial filmu` :X:X:X la putzine comedii romantice am ras atat :)))
carol18661914 pe 07 Decembrie 2009 01:05
una dintre cele mai tari comedii ale anului. merita vazut acest film, nu te plictisesti in timpul vizionarii.
zuzulika pe 28 Noiembrie 2009 13:05
foarte bun
gerard butler magnific ca intotdeauna in orice rol!!!!!!!!!!!!
dream pe 28 Noiembrie 2009 08:13
pierdere de timp
Scenariu zero! Are cam doua-trei glumite reusite in tot filmul! Mult sub The Rebound ori The Proposal.
florin83 pe 25 Noiembrie 2009 15:02
mi-a placut....merita vazut cu siguranta, cei doi joaca foarte bine, acum nu e obligatoriu sa placa la toata lumea dar filmul isi merita banii parerea mea
diz3lgirl pe 23 Noiembrie 2009 12:10
reusita comedie
mi-a placut foarte mult povestea si actorii au jucat extrem de bine. film care chiar merita vazut :)
indiferrent pe 22 Noiembrie 2009 04:47
poate am eu o problema dar nu stiu de ce am impresia ca majoritatea comediilor romantice chiar daca au scenarii diferite sunt la fel...adica proaste.poate fac eu pe desteptul si nu stiu sa gust umorul lor dar decat sa rad in lacrimi la un asemenea film mai bine rad de lacrimile celor care o fac...scuze dar mi se pare mai haios
GeorgiaR pe 19 Noiembrie 2009 14:46
Ca d eobicei
Comedie tipic americana, previzibila, nimic ce nu ati mai vazut ( daca sunteti cinefili )...daca ai timp de pierdut, poti sa te uiti la acest film
sweet_pinky pe 18 Noiembrie 2009 21:47
genial
foarte buna ideea sa te gandesti ca la o intalnire de afaceri: porti chilotiei vibratori,abstinenta la greu, si toata masa se termina cu un orgasm pe cinste si mult asteptat
VIP pe 17 Noiembrie 2009 20:05
tare filmu asta :) n`am crezut ca o sa`mi placa asa mult :x merita!
trancegirl pe 17 Noiembrie 2009 14:46
mi-a placut
imi plac ambii actori, asa ca am trecut peste unele momente plictisitoare din film..o comedie bunicica, poate si din cauza farmecului lor :)
Radu1711 pe 15 Noiembrie 2009 15:54
radu1711
un film de comedie reusit, sper sa mai apara filme de bun gust ca si acesta
flutushor pe 09 Noiembrie 2009 21:41
O comedie buna..numai buna de vazut intr`o seara de noiembrie bla bla..
E de asteptat ca cei doi sa se indragosteasca. E chiar dragut felul in care el ii da sfaturi si cum in final el se indragosteste de ceea ce uraste cel mai mult la o femeie. Dragut chiar.

Actorii se potrivesc frumos, fiind o combinatie explozibila. lol :)))
Merita vazut, deci! :)

Morphy pe 02 Noiembrie 2009 22:50
O comedie romantica bestiala. Nu trebuie ratata sub nici o forma. :)
alex040599 pe 01 Noiembrie 2009 11:09
Un film bun,dar unele momente sunt cam prea ,,siropoase"
onytza pe 31 Octombrie 2009 20:36
bun filmul :)
o comedie romantica foarte frumoasa...mi-a placut foarte mult si chiar merita vazut :)
donpedro pe 30 Octombrie 2009 18:03
DonPedro
Nici nu ma asteptam de la filmul acesta sa fie ceva de capul lui !
andyy pe 30 Octombrie 2009 16:18
O comedie frumoasa, despre traseul lung si incurcat, pana la a te cunoaste pe tine, la ce fel de partener vrei langa tine si de la a-ti recunoaste sentimentele fata de partener.Un film plin de viata.
vlad4s pe 25 Octombrie 2009 12:57
The ugly truth
Super tare filmul!!!O comedie de nota 10!NU ati vrea sa ratati filmul asta!
Sincer, e cea mai meseriasa comedie pe care am vazut - o in ultima vreme!

claudiu-daniel-lugoj pe 19 Octombrie 2009 19:45
claudiu-daniel lugoj
Un film bun care te face sa rizi in anumite momente din film,dar in orce caz Chaterine Heigl face tot filmul si ca de obicei o actrita agreabila in toate filmele ei,dar nici scenariul nu a fost rau si nici regia,un film dragut,din multe puncte de vedere.
tianatia567 pe 15 Octombrie 2009 17:18
Super tare
E asa de tare filmul!Multe faze amuzante si jucat bine.E una dintre cele mai tari comedii
Dragos.87 pe 28 Februarie 2017 23:54
Filmul ăsta a fost ca o gura de aer proaspăt printre atâtea filme proaste văzute în ultima perioadă. Katherine Heigl și Gerard Butler fac un cuplu excelent având o prestație reușită. Nu lipsesc fazele haioase și dialogurile spumoase iar pentru ați schimba starea, asta e un film care merită vizionat.
Andrei.Ciprian pe 07 Ianuarie 2013 22:29
Comedie reusita!
The Ugly truth este o comedie romantica care mi-a placut foarte mult si a reusit sa ma incante.Nu plictiseste nici macar o secunda,este relaxanta,plina de momente amuzante,cu un Gerard Butler in mare forma plus Katherine Heigl care a jucat bine (intre cei doi exista o chimie foarte buna).Mi-a placut mai mult ca The Proposal.Recomand cu incredere
Mihai2508 pe 22 Iulie 2010 01:20
O comedie romantica absolut superba, cu doi actori foarte buni, ce au facut un cuplu senzational, parerea mea e ca filmul merita vizionat.
Piratu pe 19 Decembrie 2009 18:48
Tare comedie cei doi au jucat foarte bine impreuna,merita vazut
Bianca27 pe 02 Septembrie 2009 14:00
super
abia astept sa il vad.......pare foarte fain :D ....
Liviu- pe 05 Iunie 2010 21:24
Nimic ce nu s-a mai vazut de cateva zeci de ori in comediile romantice americane. Banal, previzibil, chimie aproape inexistenta intre personajele principale, nimic inteligent si nimic memorabil. "Calitati" cu care m-am obisnuit de mult de la acest gen de filme, dar inca cerute de public din cate se pare ("calitatile", nu genul, pentru ca exista adevarate bijuterii ale genului). De partea cealalta filmul e scurt si din acest motiv n-are timp sa plictiseasca, e placut pe alocuri desi glumele sunt destul de rar reusite. Doar un film mediocru destinat mediocritatii, dar care are cateva momente bune, eclipsate insa de banalitate.
0 4
MadKeloo pe 26 septembrie 2010 12:28
Nu zau, film mediocru destinat mediocritatii ? Dar la ce filme ar trebui sa ne uitam ca sa nu fim considerati mediocrii ? Pff, la 20 de ani ai ajuns si tu mare critic de film cu gusturi rafinate incat nu mai poti sa te uiti la un film fara sa-l critici, te crezi prea cult, prea destept pentru astfel de filme ai ? Nu stiu daca ai realizat, dar prin afirmatia ta i-ai facut mediocrii pe toti cei ce au vazut si le-au placut acest film. Ti se pare normal ? Nu mai stii si tu la 20 de ani cum sa faci si tu pe importantul si pe desteptul, si atunci inti si tu pe site-ul x si mai jignesti pe unu si pe altul doar pt ca le-a placut nu stiu ce film pe care tu-l consideri prost. Pot foarte bine sa te fac eu pe tine mediocru daca tie ti-a placut un film care mie nu mi-a placut si-l consider o porcarie, nu ti-ar place nu ? Filmele sunt o forma de divertisment, trebuie sa ne distreze sa ne faca sa uitam de cotidiant pt acele cateva ore, mai ales o comedie. Asa ca lasa aerele si vezi-ti de viata ta, nu te mai da cult pe net, ca de frustrati ca tine-i plin netul. Get a life.
MadKeloo pe 26 septembrie 2010 21:32
Scuze ca m-am lungit atat, dar am vrut sa scriu clarific tot, si sa-mi astern toate gandurile.
up pe 19 Septembrie 2009 17:06
asa si asa
asa si asa mi sa parut filmul unnele momente bune dar undnele proaste nota 5
0 8
mirunel96 pe 1 octombrie 2009 20:27
hm nu ma mira decizia ta sincer...tu kiar nu shtii kre is filmele adevarate
tigrul pe 18 Septembrie 2009 17:09
apoi nu e prea reusit mie de exzemplu nu mea placut :(
0 11
Go 1 2 3 4