Păreri The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

(2012)

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II

Ordonează după
genius2023 pe 28 Decembrie 2011 18:20
HEY VOI CE FACETI ANTI RECLAMA ACESTEI SERII DE FILME!!!!!CINE VA CREDETI SA FACETI ASEMENEA COMENTARII STUPIDE CARE NU AU NICIUN ROST?DACA ATI FI ATAT DE DESTUPATI LA MINTE ATI TACEA NAIBII DIN GURA!FIECARE SE UITA LA CE II PLACE,LA CE IL ATRAGE.ESTE O SERIE FOARTE REUSITA,APARTE...!CE NAIBA STITI VOI?NA CA V-ATI FACUT SI CRITICI ACUM....ROMANIA....HMMMM...LA CE SA TE ASTEPTI DE LA NISTE OAMENI CARE NU AU NIMIC IN CAP....TREI SFERTURI DIN ACEASTA PLANETA ASTEAPTA SI ULTIMA PARTE....ESTE O SERIE EXTRAORDINARA....CUI NU-I PLACE SANATATE MAXIMA SI BAFTA LA PESTE....ANALFABETILOR....NU DEGEABA FUGE TOATA LUMEA DE ROMANI,MAI BINE V-ATI VEDEA DE VIETILE VOASTRE AMARATE...REGIZATI SI VOI UN FILM,SUNTETI IN STARE?SUPER FILM DE NOTA 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
yo_lory pe 26 Decembrie 2011 12:18
Cand apare The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2?
Deffence pe 29 Noiembrie 2011 23:33
Stati linistit ca oricum vine sfarsitul lumii in 2012 numai apucam sa-l vedem :))
Locoenano pe 12 decembrie 2011 22:14
poate veni pt tine;)
cobrelu pe 20 Noiembrie 2011 12:16
Nu prea fan twilight
Spuneti voi ce ati spune dar au fost ceceva scene si schimburi de replici intre Jacob si Bella de fata cu Edward de ma dadeam cu capu de pereti.Pampalaul asta de Edward nush da am simtit ca mai avea oleac si il ruga pe J. sa se culce oleac cu B.
Cu toate astea de departe cel mai slab din serie e New Moon, unde parca si actorii au fost plictisiti...

Deyutza33 pe 11 Decembrie 2011 14:21
Ceaoo!
Am vazut 3D doar partea intai...sunt foarte curioasa cum e a 2a...Super filmul ami place la nebunie...Mai ales cum sa terminat:X:X
0 8
legolas05 pe 28 decembrie 2011 16:18
filmul din cate am auzit nu este 3d,poate ai vazut alt film
andreea7214 pe 12 Februarie 2012 18:44
Frate , de ce pusca mea ati pus nota daca inca nu l-ati vazut ? :)))
MelindaLoveU pe 14 Ianuarie 2012 16:36
As vrea sa inteleg,din toate filmele,cum voi nu ati vazut nici macar un minut din primul film,aveti curaj sa apareti si sa va dati comentariile drept cel mai intelept comentariu din 2012.Acest film pur si simplu are ce nu ati vazut voi,partea cand se termina prima parte din final,si au spus ca studioul Summit Entertainment a fost luat de LionsGate si poate fii continuat in reboot sau serial TV,captivitate,te pune pe jar te face sa astepti.Cand am citit cartea,mare bucurie,exact la ce ma asteptam.Si dak am dat nota Capodopera merita sa stiti ca printre primele cele cu vampiri sunt,ci nu doar din cauza ca sunt vampiri,ci rolul ce trebuie sa il poarte e special si greu de facut.,si cum vorbeam de locul I la filmele cu vampiri am 2 si altul este The vampire diaries,deoarece Nina Dobrev o joaca si pe Elena,dar si pe Katherine.
Exemplul meu a fost clar,si de aici tragem o concluzie:voi… citeşte

papushyca pe 07 Ianuarie 2012 00:06
Deci !:-?? Nu am citit prea multe pe aici ... dar am citit destul:-? Sa-mi dau seama:-? Ca niste inculti care nu neaparat sunt cocalari,pitipoance si etc:-?? isi dau cu parerea despre ceva ce lor nu le e placut:-?? Bine inteles "e o tara libera cu pareri libere"! Dar intrebarea e? Cine sunteti voi sa criticati mai fratilor munca celor ce au facut filmul??? Mai daca nu va place, nu va place si gta!!! Ce dracu faceti atat haz de necaz si va dati rotunzi:-??? Pot sa spun sincer, astea sunt doar COPILARII si doar SPECTACOLE facute de cei ce nu sunt bagati in seama si care vor sa atraga atentia si nu stiu cum !!! Sfatu meu : Nu va mai bateti capul sa explicati niste chestii de cultura poate chiar generala unor impertinenti !!:)
Go 1 2 3 4 5 6

jinglebells