Păreri The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

(2012)

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II

Ordonează după
andreea7214 pe 12 Februarie 2012 18:44
Frate , de ce pusca mea ati pus nota daca inca nu l-ati vazut ? :)))
MelindaLoveU pe 14 Ianuarie 2012 16:36
As vrea sa inteleg,din toate filmele,cum voi nu ati vazut nici macar un minut din primul film,aveti curaj sa apareti si sa va dati comentariile drept cel mai intelept comentariu din 2012.Acest film pur si simplu are ce nu ati vazut voi,partea cand se termina prima parte din final,si au spus ca studioul Summit Entertainment a fost luat de LionsGate si poate fii continuat in reboot sau serial TV,captivitate,te pune pe jar te face sa astepti.Cand am citit cartea,mare bucurie,exact la ce ma asteptam.Si dak am dat nota Capodopera merita sa stiti ca printre primele cele cu vampiri sunt,ci nu doar din cauza ca sunt vampiri,ci rolul ce trebuie sa il poarte e special si greu de facut.,si cum vorbeam de locul I la filmele cu vampiri am 2 si altul este The vampire diaries,deoarece Nina Dobrev o joaca si pe Elena,dar si pe Katherine.
Exemplul meu a fost clar,si de aici tragem o concluzie:voi… citeşte

papushyca pe 07 Ianuarie 2012 00:06
Deci !:-?? Nu am citit prea multe pe aici ... dar am citit destul:-? Sa-mi dau seama:-? Ca niste inculti care nu neaparat sunt cocalari,pitipoance si etc:-?? isi dau cu parerea despre ceva ce lor nu le e placut:-?? Bine inteles "e o tara libera cu pareri libere"! Dar intrebarea e? Cine sunteti voi sa criticati mai fratilor munca celor ce au facut filmul??? Mai daca nu va place, nu va place si gta!!! Ce dracu faceti atat haz de necaz si va dati rotunzi:-??? Pot sa spun sincer, astea sunt doar COPILARII si doar SPECTACOLE facute de cei ce nu sunt bagati in seama si care vor sa atraga atentia si nu stiu cum !!! Sfatu meu : Nu va mai bateti capul sa explicati niste chestii de cultura poate chiar generala unor impertinenti !!:)
Deyutza33 pe 11 Decembrie 2011 14:21
Ceaoo!
Am vazut 3D doar partea intai...sunt foarte curioasa cum e a 2a...Super filmul ami place la nebunie...Mai ales cum sa terminat:X:X
0 8
legolas05 pe 28 decembrie 2011 16:18
filmul din cate am auzit nu este 3d,poate ai vazut alt film
marinaCOLL pe 17 Noiembrie 2012 17:07
mie nu imi merge sa vad filmul
sunt noua pe sait si nu stiu poate cineva sa imi spuna,va rog?

Wonderlandisme pe 17 noiembrie 2012 21:11
Site **
radu3455 pe 17 noiembrie 2012 21:53
dai drumu mai repede de pe cinemagia:)))
ciubaca.ciubaca pe 03 Ianuarie 2012 00:39
totusi
stie cineva cand e urmatoru capitol?tot am cautat si tot incerc sa vad cand e urmatorul capitol si nu gasesc
arte1de2pe3marte pe 31 Decembrie 2011 18:52
stie cineva cand va aparea trailer de la film va rog spunetimi
genius2023 pe 28 Decembrie 2011 18:20
HEY VOI CE FACETI ANTI RECLAMA ACESTEI SERII DE FILME!!!!!CINE VA CREDETI SA FACETI ASEMENEA COMENTARII STUPIDE CARE NU AU NICIUN ROST?DACA ATI FI ATAT DE DESTUPATI LA MINTE ATI TACEA NAIBII DIN GURA!FIECARE SE UITA LA CE II PLACE,LA CE IL ATRAGE.ESTE O SERIE FOARTE REUSITA,APARTE...!CE NAIBA STITI VOI?NA CA V-ATI FACUT SI CRITICI ACUM....ROMANIA....HMMMM...LA CE SA TE ASTEPTI DE LA NISTE OAMENI CARE NU AU NIMIC IN CAP....TREI SFERTURI DIN ACEASTA PLANETA ASTEAPTA SI ULTIMA PARTE....ESTE O SERIE EXTRAORDINARA....CUI NU-I PLACE SANATATE MAXIMA SI BAFTA LA PESTE....ANALFABETILOR....NU DEGEABA FUGE TOATA LUMEA DE ROMANI,MAI BINE V-ATI VEDEA DE VIETILE VOASTRE AMARATE...REGIZATI SI VOI UN FILM,SUNTETI IN STARE?SUPER FILM DE NOTA 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
yo_lory pe 26 Decembrie 2011 12:18
Cand apare The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2?
Deffence pe 29 Noiembrie 2011 23:33
Stati linistit ca oricum vine sfarsitul lumii in 2012 numai apucam sa-l vedem :))
Locoenano pe 12 decembrie 2011 22:14
poate veni pt tine;)
cobrelu pe 20 Noiembrie 2011 12:16
Nu prea fan twilight
Spuneti voi ce ati spune dar au fost ceceva scene si schimburi de replici intre Jacob si Bella de fata cu Edward de ma dadeam cu capu de pereti.Pampalaul asta de Edward nush da am simtit ca mai avea oleac si il ruga pe J. sa se culce oleac cu B.
Cu toate astea de departe cel mai slab din serie e New Moon, unde parca si actorii au fost plictisiti...

teodorly pe 17 Decembrie 2011 23:21
trailer
Aveti cumva idee daca a aparut un trailer pentru partea a 2-a din Breaking Dawn?
ane_mona pe 09 Decembrie 2011 22:17
totusi sunt si eu curioasa... am inteles ca filmul il baga pe 16 noiembrie, dar trailerul?
ane_mona pe 18 decembrie 2012 22:47
acum am vazut filmul ... dupa ce am citit cartea...si pot sa spun ca e mult sub asteptarile mele... si sub nivelul celorlalte filme.... pot spune ca ma asteptam, sa se intampla aia , sa fie aia... cand colo... nimic, practic m-am uitat pana la capat asa, doar sa vad ce prostii mai pot face!!!! trezirea, regizori-se presupunea ca e o ecranizare a filmului, nu o creatie proprie.... s-a deviat extraordinar de mult....si lucruri evidente... asta neluand in seama sfarsitul, ala sa zicem ca merge-cica a fost un plus de originalitate.. dar diferentele....reneesme... ea pare deja un copil de 3 luni cand o vede bella... nu de-abia nascuta... in plus, atunci, cu familia denali, ei vin la resedinta familiei cullen... nu ei se duc in alascka... in fine... ma bucur acum ca nu vor mai face si un al 6 -lea film... pentru ca altfel as fi inceput categoric sa urasc seria asta... si e pacat....
Dyanna_07 pe 01 Decembrie 2011 20:51
nici yo nu mam uitat la inceput ca mi se parea o prostie mai ales new moon da oricum asta tre vazut!!!!!!!!!!
andreimar pe 22 Noiembrie 2011 01:25
frate chiar nu stiu dc comentati place dak nu va place ciocu mik k nu va plateste nimeni sa comentati;)
rodik pe 15 Noiembrie 2011 22:42
anymai ,inainte sa comentezi de altii k sunt analfabeti mai bine ai grija ce scri tu! (cati oamnei prostii poate sa adune o serie de rahat )eu stiu k se scrie "oameni" si "prostii" cu un "i ' nu cu doi"
0 5
Angelsergiuboy pe 05 Octombrie 2011 22:37
Nu inteleg pentru rost au comenturile celor care detesta filmele de genu
daca nu va plac filmele de genu pentru ce intrati sa lasati comenturi
celor care nu sunt "fani" sa zicem
pentru ce intrati sa comentati

asta este 1 semn ca va place daca ati auzit de asa ceva
mai intrati sa si comentati
nu pot sa inteleg

0 5
mym pe 21 noiembrie 2011 18:54
invidia, si cu asta am spus tot
Selenyy pe 27 Decembrie 2012 19:44
Mie una mi-a placut filmul, nu inteleg cum poate fi cotat ca cel mai prost film al anului, am observat si eu ca sunt pareri pro si contra dar sa se ajunga la cocluzia respectiva mi se pare chiar o mare prostie. Peace!
0 4
rusuvaly pe 30 Decembrie 2012 10:54
film dragut care merita vazut de toti fanii seriei!
monicutza_marian85 pe 23 Noiembrie 2012 17:04
saga
as vrea sa va filmul saga parte2 dar nu stiu unde sa intru sunt curioasa sal vad
ghalexandra pe 21 Noiembrie 2012 21:21
Da...
O sa-i dau nota mai mare de atat filmului asta doar daca am luat-o razna. Penibile multe faze si plus finalul este diferit de carte. Breaking Dawn a fost cartea mea preferata din cele 4 si imi pare rau ca am mers sa vad filmul!!! ↓
h0kage14 pe 14 Noiembrie 2012 20:58
Mi-am luat biletele de câteva zile!!! abia aştept ziua de mâine...Sper să fie foarte bun!!!

vine cineva în sun plaza la ap? :)

Cretzulynne pe 07 Noiembrie 2012 17:44
film online
este deja pe net : http://eutube.ro/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-2/
si e doar 7 noiembrie.

tiberiu1 pe 05 Noiembrie 2012 23:44
vlad.coryna pe 03 Noiembrie 2012 11:07
vlad.coryna
va rog sa ma ajutati vreau sa il vad si eu dar nu am putut stie cineva cum il vad
gabis600 pe 13 August 2012 02:32
:)))
trebuie sa bei mult sau sa fumezi foarte mult sa te poti uita la un film pentru femei "scris" tot de o femeie.....pentru final le-as sugera sa-l includa pe domnul Blade sa-i spanzure pe toti si sa termine telenovela asta!
prefer comedia facuta la acest film! nu se compara cu asta :))

Ucshi pe 13 septembrie 2012 23:23
se termina:)) stai linistit
sexygirl2 pe 19 Mai 2013 15:30
pacat
am vazut toate fimle din seria twilight si pot spune ca sunt un mare fan ,dar ultimul film a fost o dezamagire .Am asteptat cu nerabdare ca sa apara si dupa ce lam vazut... nam fost deloc incantata imi pare rau ca ultimul filom din toata seria Twilight a fost asa de slab
MNarcis pe 02 Martie 2013 21:38
Punctul meu de vedere!
Prima parte (cea din 2008) chiar m-a surprins placut si fascinat (l-am vizionat de 3 ori intr-o saptamana) si toti colegi mei de clasa aveau o multitudine de poze cu tot ceea ce era legat de ''Twilight'' (fie pe Facebook, sau hi5 si altele), urmand sa realizez in scurt timp ca era o ''isterie'' mondiala nu era numai clasa sau liceu meu. Partea a doua, (''New Moon'') mai slab ca prima parte insa chiar si asa tot mi-a ''intrat pe sub piele'' si l-am mai revazut de inca doua ori in aceeasi saptamana. Partea a treia (''Eclipse'') a fost sub orice critica, (dezamagire totala) parca vedeam alt film, ''magia'' si farmecul disparuse total din toate punctele de vedere. O data cu partea a patra (''Breaking Dawn - Part 1'') filmul isi mai revine din punct de vedere calitativ, starneste interes, pe alocuri amuzant, ma tine ''in priza'' insa tot nu se ridica la valoarea primelor doua parti… citeşte
Sorin87 pe 21 Februarie 2013 23:14
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 este un film care isi respecta continuitatea seriilor foarte bine si devine tot mai interesant, partea a 2-a mi-a placut mai mult decat prima parte
claudiu-daniel-lugoj pe 16 Februarie 2013 20:43
claudiu-daniel-lugoj
Cit de usor sa mai facut o parte din acest film,printr-o simpla viziune.Cind credeam ca tot este real sa aflam ca a fost o simpla viziune.Adica o minciuna de film.Pacat de acest film ca se strica pe zi ce trece.Mie unul nu prea mi-a placut acest film.Intradevar efectele au fost destul de reusite ca si imaginea si peisajele de alfel,dar filmul acesta din pacate lasa de dorit.Cu siguranta nu a fost ultima parte din acest film,dar un singur lucru sper de la urmatoarea continuare sa nu fie iar un vis sau mai stiu eu ce.Sper ca urmatoarea parte sa fie una mult peste aceasta parte care a lasat de dorit.
Wanted007 pe 09 Ianuarie 2013 19:21
Mi-a placut mult seria...pacat ca s-a terminat :(...oricum un film suuuuper !!
chetta pe 17 Noiembrie 2012 14:41
...
am sa ma duc sa l vad ,si apoi am sa mi spun pararea...
Nu inteleg cum puteti nota un film fara sa l vedeti...??!!! :)))))!!

asanicavirgil pe 15 Noiembrie 2012 10:40
nu mai am rabdare pana diseara la 21:15 tr sa il vad
crilove8 pe 30 Martie 2012 17:48
Nu m-am uitat la film.....doar la inceput......a fost bn.......dar cred ca ma voi uita si la acest film:)
legolas05 pe 1 mai 2012 00:02
nu merita sa te uiti
xTwilighTx pe 04 Martie 2012 19:11
:x
heyy!:x cine imi spune si mie cand apare pana la urma breaking dawn partea a II-a ??
am cautat peste tot si nu am gasit..

Anutza9818 pe 18 martie 2012 08:58
Pe 16 noiembrie
tc_cosmin pe 23 Martie 2014 12:31
Imi place foarte mult,la fel ca si partile precedente,este foarte frumos.10 stele de la mine pentru ca il ador.
Maryanne04 pe 06 Octombrie 2013 18:40
Din intreaga serie Twilight, aceasta a fost cam cea mai slabuta. Nu m-a incantat prea mult.
VIBERS pe 17 August 2013 12:38
De ce exista astfel de filme????????
Oare exista persoana de sex feminin caruia sa nu ii placa aceasta CATASTROFA ?
vladimir84 pe 26 Iulie 2013 19:16
A fost un film peste asteptari cu un punct culminant si deznodamant exceptionale. Mi-a placut cel mai mult dintre toate aceasta ultima parte.
AlexandraAdelina pe 03 Iunie 2013 21:52
dragutz
imi place mult toate partile dar partea intai a fost mai smechera aici nu mia placut deloc de "bella"
anhel pe 18 Mai 2013 11:03
Un film bun dupa parerea mea, mi-a placut ma asteptam la mai multa actiune dar merge si asa il recomand......
LauraGeorgiana pe 09 Aprilie 2013 14:58
Nu sunt o mare fana a seriei Twilight,dar sincera sa fiu ultimul film mi-a placut. Mi s-a parut mult mai bun decat celelalte filme are seriei.Acum fiecare cu parerea si gusturile lui.Unii prefera genul asta de filme,altii le detesta.Nu inteleg de ce va certati si va jigniti dinr-un motiv atat de banal.
daliadalis pe 07 Aprilie 2013 13:09
super
am vazut toate partile. surprinzator finalul. si cu siguranta merita vazut
ilie_lincu pe 25 Martie 2013 14:43
Chiar daca a fost sanctionat acest film ramane bun, are toate ingredientele: actiune, drama, dragoste iar pentru iubitorii genului e frumos.
johny_one pe 25 Martie 2013 14:40
MI a adus aminte de captain planet,din desenea animate..cu acele puteri supraomenesti ! un s.f cu efecte speciale de nota 10 ! vampiri din toate colturile lumii!
Si cateva scene de drama si romantism;)

RexServ pe 11 Martie 2013 20:07
Nu-i rau
Nu a fost cel mai bun film din toate dar pt fanii seriei merita vazut :)
gabi_999 pe 27 Februarie 2013 00:24
din ce vad eu pe aici , seria twilight e ca ciorba de burta!!!!!!! unii o adora altii o urasc! oricum mie imi place ciorba de burta! mi-a placut si twilight.
shreek pe 25 Februarie 2013 03:44
slab
slabut ,ma asteptam la mai mult de la acest film,o poveste terminata cam dezastruos ,ma asteptam ca ultima parte sa fie mai interesanta si nu neaparat prin efecte speciale ,ci prin povestea insasi ,dar m-a dezamagit.
AeroX pe 20 Februarie 2013 19:21
Never forever
Dau nota 8 asa pentru entertainment si pentru faptul ca poate incurajez Summit Entertainment cu nota asta mare sa nu mai vina cu inca vreo parte. Da, stiu, asta a fost ultima parte. Dar cine stie...in orice caz, nu pot intelege cum un film poate fi dragut si penibil simultan. Asta am invatat din seria Twilight.
GALD pe 18 Februarie 2013 13:44
De ce nu?
Am vazut filmul si intrega serie nu pentru critici ci pentru ca am vrut sa am repere in cultura mea generala. Nici nu aveam alt motiv, tinand cont de vasta critica, la fel de puternica si pro si mai ales contra.
Pararea mea este ca am vizionat un film ce pot sa-l pun in categoria fantasy mai de graba decat horor, iar fanteziile fiecaruia bineinteles ca difera fundamental.
Cu privire la efecte, la asteptari privind efectele speciale si firul naratiunii le consider medii spre bune. Daca erau alte efecte se deturna firul epic, care s-a dorit a fi destul de calm in desfasurare si profund.
Cu ce am ramas - cu ideea ca orice entitate poate trai in armonie (natura a definit lantul trofic animal), iar ceea ce iese din combinatia speciilor poate fi mai deosebit ca si cod genetic si doar miracolele fac ca aceste combinatii sa dea nastere la ceva mai bun.
Am uitat oare de… citeşte

Go1 2 3 4 5 6

jinglebells