The Terminal List

(2022) - Serial TV

The Terminal List

Poster The Terminal List Postere The Terminal List

Sinopsis The Terminal List

The Terminal List rel 2

The Terminal List spune povestea unui fost pușcaș marin care încearcă să afle cum de întregul său pluton a fost prins într-o ambuscadă în timpul unei importante misiuni secrete.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9
Chris Pratt Chris Pratt James Reece LaMonica Garrett LaMonica Garrett Bill Cox Jared Shaw Jared Shaw Ernest 'Boozer' Vickers
JD Pardo JD Pardo Tony Layun Taylor Kitsch Taylor Kitsch Ben Edwards Jai Courtney Jai Courtney Steve Horn
Jeanne Tripplehorn Jeanne Tripplehorn Secretary Hartley Riley Keough Riley Keough Lauren Reece Patrick Schwarzenegger Patrick Schwarzenegger Donny Mitchell
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Amazon Studios, Civic Center Media

Distribuitorul international

Amazon Prime Video

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sebybog pe 26 Iulie 2022 07:31
părere
Un serial foarte bun. Fără multe exagerări, te „prinde” și te ține în priză. O raritate a zilelor noastre.
5 1
lavara_laiarna pe 11 Ianuarie 2023 18:57
Doar bun ,cu două minusuri aparent nesemnificative. .dar exagerate.
1 0
hitman78 pe 20 Septembrie 2022 18:12
Chris Pratt in cel mai bun rol al lui.Cu toate că scenariul nu e ceva nemaivăzut e atât de bine dozat acțiune thriller si dramă dialoguri foarte bune si tensiune de o tai cu cutitul,cele 8 episoade le am văzut în 2 zile.
1 2
valentin_777 pe 21 Februarie 2024 18:31
Excelent!
Unul dintre cele mai bune seriale de acest gen și unul dintre cele mai bune roluri ale lui Chris Pratt.Cam așa ar trebui să se termine toate filmele sau serialele de genul ăsta. Fără exgerări sau faze trase de păr.
0 0
catalin_simiz pe 09 Martie 2023 20:41
Nu este un film wow, dar merita vazut. Comparativ, in ultimii ani la ce porcarii de filme au fost scoase, indiferent de gen, acest film merita fiecare minut.
0 0
Sheev12 pe 30 August 2022 00:46
Primele episoade sunt, după părerea mea, mai bine realizate și constituie un incipit bun cu multe promisiuni. Însă minunea ține 3 zile, căci treptat serialul se avântă în acțiune haotică, de care se abuzează atât de mult în perioada asta, un veridic shooter, iar elementele bune din primele episoade se pierd sau sunt schimbate pe scene de acțiune tipicară genului "Action". Sigur că, spre deosebire de alte filme din această categorie, avem parte de o expoziție incredibilă cu-n Chris Pratt care-și arată talentul de actor, jucându-și rolul cu maximă seriozitate.
Un serial bunicel cu momente bine-regizate, dar cu prea multă acțiune dezechilibrată, scoțând balanța din echilibru, cel puțin pentru mine.

0 1

Spune-ţi părerea despre The Terminal List

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi actiune
jinglebells