Păreri The Conjuring

(2013)

Trăind printre demoni

Ordonează după
Catalin_ pe 02 Februarie 2014 14:42
"Ooo, vai, dar ce m-am speriat"
Am vazut multe comentarii gen " m-am speriat la unele faze", vreau sa vad si eu acele faze. Eu l-as incadra la fantasy... povestea e de basme.
1 2
Dimz pe 21 Ianuarie 2014 01:40
Un hibrid al filmelor horror
Din punctul meu de vedere filmul nu surprinde cu nimic in materie de scenariu. Un film inspirat din alte filme nu rezulta prea multa originalitate nu credeti ?
1 2
atamanu pe 20 Octombrie 2013 18:33
Fudulii pe moatze....
Pelicula irosita in van. Spirite peste spirite, demoni mai buni sau mai rai, posedate si posedati, "schelete in dulap " in pereti in casa si sub casa..... In concluzie, te inspiri de unde apuci (fara a trece sursa in nota de subsol , caz consacrat ) coafezi pe ici pe colo si produci o balarie de scenariu cu pretentii de " horror " dar cu prestanta de cartoane animate. Bauuu !!!!
marieta_stroe pe 25 februarie 2015 22:08
Dupa asemenea comentarii , de-abea astept sa-l vad , cu toate ca nu sunt adepta genului horror . De data asta ma voi risca !!!
anamaria1234 pe 17 Octombrie 2013 19:16
subiect cunoscut-scenariu vechi
Mai bun decat alte filme horror cu sange si monstrii insa ideea nu e originala.Sunt multe filme cu case bantuite si exorcizari.Nu am vazut nimic nou. Sunt o fana a genului si am vazut altele mai bune. Chiar nu m a impresionat
kristina_99 pe 17 August 2013 20:36
Foarte bun filmul.L-am vazut de curand si chiar mi-a placut.Are momente de supans,un subiect bun,actori care joaca exemplar,efecte speciale...de toate.Merita vazut.Este un horror foarte bun.Nota 9.
crome pe 13 August 2013 19:43
am dat nota 7 -film bun , nu am considerat o nota mai mare ca fiind relevanta ! multumesc ! si mergeti la cinema cu incredere !
tonymaestrul pe 12 August 2013 17:32
Nu pot spune ca e o capodopera filmul insa mai jos de nota 10 nu ii pot da acestui film. Un thriller adevarat cu foarte multe accente horror care spre deosebire de alte filme horror aici chiar te sperii cu adevarat. Coloana sonora chiar accentueaza starea de horror . O contopire intre paranormal activity si o exorcizare face din acest film ( bazat pe o poveste adevarata ) un film senzational. Pacat de final care ma asteptam sa fie mult mai neasteptat....
Postmodern pe 08 August 2013 09:41
The Conjuring - Exorcizarea Poltergeistului | Postmodern
[...] acest punct de vedere, Trăind printre demoni își îndeplinește cu prisosință mandatul, dar nu atât prin ceea ce arată [...] citeşte
lolozilla pe 24 Noiembrie 2013 22:50
Daca si un fantasy e "inspirat din fapte reale", eu ce pot sa mai zic. Sa ne mai mire ca baga si putina propaganda religioasa in oala? Numai militantii o dau tare cu credintele lor "reale".
Pe langa asta, e un film cu o tema clasica - casa bantuita, intamplare macabra din trecut, oameni noi instalati care dau de belele. Ce mi-a placut e ca trezeste la viata povesti de genul celor care ne-au "ingrozit" copilaria. Cam ciudat sa le vezi in full hd, but still. Nu e o poveste complexa, nu e o capodopera.
Bun de vazut la casa de la munte, cu prietenii sau partenera/-ul.

DragonMaster pe 12 Noiembrie 2013 16:54
Cel mai bun horror din ultimii ani
Am fost foarte curios sa vad acest film despre care am auzit doar lucruri bune si ca ar fi cel mai bun film din acest an.Dupa vizionare am ramas uimit cat de bun a fost ,dar au fost putine momente care i-au stricat calitatea acestui film care ar fi putut sa fie si mai bun dar am trecut peste ele deoarece nu au fost importante.Pot sa spun ca este cel mai bun horror din ultimii ani nu doar din 2013 si aici ma refer la scenariu,imagine,actorii,muzica si au existat chiar si cateva momente care m-au speriat.Daca esti un fan al acestui gen atunci The Conjuring este filmul pe care trebuie sa il vezi ,iar nota oferita de mine este 8.
into_the_labyrinth pe 13 noiembrie 2013 15:21
Şi eu i-am dat tot 8 şi mi s-a părut mai bun decât, sincer, mă temeam înainte de vizionare. Are, cum spuneai şi tu, câteva momente care îl mai strică, dar efectul de ansamblu este unul remarcabil.
MNarcis pe 27 Octombrie 2013 20:25
''The Conjuring'' = genul meu de horror!
Un film horror construit excelent, exact pe gustul meu. Cel mai bun horror vizionat de catre mn pe anul acesta si cred ca cel mai bun film horror al anului. Ce mi-a placut atat de mult la acest film??? ai parte de aproape 2 ore de tensiune extrema si maxima pt ca filmul este dozat \ construit excelent, la fiecare cateva minute ai parte de cate o sperietura zdravana de la inceput pana la sf (fata de alte filme horror tot de cate 120 de minute in care doar 10 minute ai parte de sperieturi si tresariri si 110 minute de plictiseala).''The Conjuring'' este un film horror obligatoriu de vazut (in opinia mea bineinteles).
mutu_marius pe 27 Octombrie 2013 15:05
Nice
Forte tare filmu te tine in suspans la maxim....Lasi mai viziona de 100000 de ori
johnybz pe 26 Octombrie 2013 21:06
Merge
A reusit sa imi faca niste piele de gaina la un moment dat , interesant de vazut . Recomand , e un film al genului destul de bun .
MikkaelWolfganger pe 26 Octombrie 2013 17:44
Cel mai bun horror din 2013?Ei as!
Nu stiu cum de a reusit filmul asta sa cucereasca critica si publicul.Chiar nu inteleg.E o supa simpla,avand acelasi gust ca numeroase alte filme ce au incorporata vreo casa bantuita.Trecand peste actingul foarte convingator al tuturor celor prezenti in film, nu prea am gasit ce sa imi placa sau sa ma sperie.E plictisitor(l-am vazut cu intreruperi cauzate de strasnice sforaieli), e un mare cliseu ambulat, care nu straduie de nicio culoare sa fie original, cu aceleasi texte,cu aceleasi tipologii de napastuti si cu aceleasi posedari si exorcizari.Macar de-ar fi cat de cat spectaculoase sau creepy.

Apropos de gradualizarea tensiunea de care face toata lumea caz.Eu nu prea am simtit-o.Filmul e rupt in 2 mari bucati.O ora de plictis si o jumate de alergatura,exorcizari si momente care mie mi s-au parut al naiba de comice.Ah, era sa uit..exorcizarea.Ce e asa de infricostor la un… citeşte

wildinthecountry pe 28 octombrie 2013 17:38
vezi pe fiecare din noi ne sperie altceva e totul f subiectiv pe mine filmul m-a speriat putin asa ca l-am notat ca fiind cel mai bun din acest gen pe 2013 tie ti s-a parut comic.. iti dau un exemplu..am vazut ca pe tine te-a speriat drag me to hell caci i-ai dat nota mare mie ala mi s-a parut comic... vezi..totul e f subiectiv...
MikkaelWolfganger pe 29 octombrie 2013 01:33
Nu cred eu ca nu te-ai speriat deloc la el, dar oricum Drag me to hell e un altfel de horror.E horror care in primul rand spune o poveste.Ca atunci cand stai la spus povesti de groaza in jurul unui foc intr-un colt de munte,Cam asta e el,povestea care se spune, cu tot ceea ce inseamna ea: sperieturi, amuzament, gore si twist de final.
catasmile17 pe 10 Octombrie 2013 22:47
Un film de zile mari. De mult nu am mai vazut un horror asa de bun.
radu3455 pe 27 August 2013 12:44
un film horror care isi merita toate laudele,poate cel mai bun din ultimii anii,il recomand pt amatorii genului nota 10
galaticman pe 27 Iulie 2013 18:59
the conjuring
demult nu am vazut un film horror bun ,filme de astea cu spirite prin case sunt ridicole decit horor ,sunt un fan al filmelor horor pentru unii acest film i se va parea destul de horor dupa nota lui de la imdb 8.1 dar pentru mine este inca un film slab in stil horor
1 12
richardro pe 3 august 2013 16:29
probabil tu nu este obisnuit cu un horror mai interesant decat criminali in serie si monstrii
Hefaistos pe 13 august 2013 10:39
@richardro: iti dau dreptate. @galaticman Atunci uita-te la Masacrul din Texas, probabil ala este pe gustul tau.
user-5f65b7d9427fb pe 09 Septembrie 2025 20:13
Blackmore , să ne băgăm toți pula in părerile tale de căcat, comentezi in plm aiurea la toate filmele, tu chiar nu vezi că ești singurul prostan de pe aici ,nu te-ai saturat sa tot primești înjurături , la multe filme bune tu dai comentarii invers și la filmele proaste tu le lauzi ,și mai sunt 2-3 proști pe aici care, la fel, la filmele proaste dau niste comentarii bune, de mi-am pierdut de multe ori timp din cauza voastră și a comentariilor voastre de căcat, da-v-as la muie de proști ce sunteți
user-606ef974ed744 pe 06 Septembrie 2025 19:02
Unul din cele mai bune filme horror-supernatural filme din ultimii ani, care deja a devenit o franciză și care a ajuns la un al 4 sequel...
Nu e pentru cei bătuți în cap și care nu înțeleg ca pământul nu se învârte doar la ce vad ei pe Taraf TV sau aud pe TikTok, cazul in cauză, chiar dacă desigur au fost trase de păr anumiti factori, este unul celebru, cel al fam Perron, unul din cazurile cel mai grele al Warren-lor, și unul din puținele, extrem de puținele în care Vaticanul a aprobat o exorcizare.
Vizionare plăcută

user-6710a75c2a38a pe 15 Iunie 2025 17:25
Admin,îți dau un miliard de euro dacă îl blochezi pe zeul Onan aka Blackmore.Filmul este ok,destul de bun.
Edy390 pe 22 Martie 2025 23:27
un film ff chiar si actorii joaca bine
Este un film bun intradevar de groaza si te tine in suspans daca nu iti plac filmele de groaza o sa soui ca e un film prost dar acum fiecare cu gusturile lui
Dragos.87 pe 13 Iunie 2024 22:49
Nu mi s-a părut a fi atât de strălucit precum se scaldă laudă pe aici..Prea mult tras de păr, acțiunea greoaie, mult prea lipsit de idei dar intensitatea a fost la locul său..Are și faze previzibile, și câteva greșeli regizorale, ca de exemplu: cad tablouri pe scări făcând un zgomot mult prea mare însă fetele dorm să miște, iar în următoarea scenă, tipa speriată de acele tablouri, închide ușa brusc la dormitorul fetelor pentru a nu le trezi dar acestea se ridică când aud scârțâitul ușii..Oricum atmosfera e la locul ei, pentru o noapte de sâmbătă, merge.
user-5e7b2f4dad84f pe 25 Martie 2020 12:39
Cel mai bun , cel mai bun, cel mai bun......înfricoșător puțin
negru_dragan_yahoo_com pe 18 Iunie 2019 12:27
un film horror pe care l-am vazut anul trecut si de la care nu am avut prea mari asteptari ,dar dupa ce lam vazut efectiv a fost peste asteparile mele ,este un film plin de suspans ,are scene horror reusite ,efectele speciale sunt bune ,actori au jucat foarte bine ,este un film cu o atmosfera apasatoare ceea ce este un lucru bun pt un film horror , evident ca filmul nu este perfect si are si parti negative cum ar fi : faptul ca este plictisitor si lipsit de dinamism in special in primele 30 de minute ,are cam putine scene horror ,iar actiunea horror incepe abia dupa prima jumatate a filmului ,iar 70% din actiune se petrece in aceea casa ,deci nu in natura ,cum de obicei prefer eu sau cum este filmul meu horror ideal ,totusi film peste asteptarile mele ,merita vazut cel putin o singura data ,nota… citeşte
AmphitriteMermaid pe 08 August 2018 17:51
Filmul mi s-a parut putin cam plictisitor la inceput. Spre sfarsit actiunea a devenit mai interesanta si m-a acaparat. Actorii joaca bine.
vladalmond pe 15 Iunie 2018 03:43
Povestea nu foarte originală, însă execuția de nota 10.
andrei_oarga pe 06 Ianuarie 2018 17:03
Printre cele mai reusite filme horror,are o atmosfera apasatoare,cu suspans,scenariul e reusit iar actorii,in special Vera Farmiga si Patrick Wilson,au jucat bine,recomand fanilor horror!
alina_neamtu pe 18 August 2017 17:50
The Conjuring oferă o perspectivă înfricoșătoare a momentului în care fuga nu mai e o opțiune și toate lucrurile rele devin realități din care nu poți scăpa.

Citește întreaga recenzie aici - https://uberkino.ro/reviews/review-the-conjuring-2013/

sammy_samman pe 01 Aprilie 2017 18:50
Pentru ca asa cum am mai spus-o – referindu-ma la subiecte de aceasta factura, simt si cred ca exista fenomene si lumi paralele cu noi, entitati foste umane sau de sorginte neomeneasca pe care doar subconstient multi le sesizam si cu care insa unele persoane intra in contact tragic.

Toate povestile, istorisirile si experientele impartasite de-a lungul timpurilor in lucrari scrise (de la literatura, la psihologie si pana la filozofie) si in arta de orice factura (inclusiv cinematografica) – trebuie sa aiba in mod sigur, un suport mai mult sau mai putin real. Si de data aceasta, filmul The Conjuring vine si ne pune dinainte sintagma “Based on The TSpunem demonice, tributari fiind miturilor si superstitiilor ca subcultura a religiei – explicativa a acestor fenomene altfel inexplicabile. Forte demonice mocnind din vremuri vechi, razbunari imbibate de frustrari, ura si… citeşte

FillerCristi pe 23 Septembrie 2016 20:41
Destul de bun Filmul...
Filmul este destul de bun cu mici scapari bineinteles.... dar Scenariul este bine pus la punct inafara de (No Spoiler) Ora decesului chiar si minutul....
Filmul nu este o Capodopera si este doar un Film de urmarit o data, dar cam atat. Nu vine cu nimic nou.... Sunt Filme mai bune ca acesta. Chiar mi-a dat impresia uneori ca este inspirat din Fapte Reale sau ca as vedea un Film pe Discovery si nicidecum o Fictiune... mi-a placut scena cu Rotatia si Finalul cat de cat. Se poate urmari pana la Final fiindca te tine in suspans chiar daca durata Filmului este de 1 ora si 50 de minute... Filmul nu a fost cine stie ce dar se incadreaza in genul Horror, ii dau un 7.

Kapi pe 23 Iulie 2016 13:55
Un film bun si atat. Interpretarile nu au fost mai mult decat bune, momentele idem, salveaza ultima parte care a fost chiar buna, mi-a amintit putin de "The Exorcism of Emily Rose", nota 7/8.
catalin_ionut_23 pe 08 Martie 2016 12:41
Destul de bun ,recomand!
UN film horor destul de bun ,cu o poveste bine pusa la punct de la un capat la altul .Finalul a fost foarte interesant ,merita vazut mai ales prima data ,pentru ca tine in suspans,si astept continuarea de anu asta Recomand!
Omu_Problema pe 03 Ianuarie 2016 02:24
Capodopera
Daca esti fan filme cu fantome, nu-l rata, ca e printre cele mai bune!
Bogdan.Alexandru pe 05 Octombrie 2015 16:18
Foarte multe momente de suspans...Un horror in adevaratul sens al cuvantului.
Tim22 pe 28 August 2015 15:46
In sfarsit, un Horror chiar foarte bun. Sincer sa fiu, aveam asteptari de 20%, avand in vedere ce filme "bune" are regizorul(asta nu include si Saw, care a fost destul de bun).
rafaelionita8_gmail_com pe 21 August 2015 20:29
Bun rau.
Prea ca la tara FRATIILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jonny613 pe 08 Iulie 2015 21:15
ma asteptam sa ma sperie dar nu m a speriat.nota 1.
SDAO pe 05 Martie 2015 19:42
Parodie a unui film horor, parerea mea
Doresc doar a spune ca nu imi pot da seama cu exactitate daca acest gen de film este horor, thriller, sau comedie-horror.... De ce exista o fantoma jucausa care bate dim plame? nu pot sa inteleg asa ceva, am ras de nu mai pot... cum ar trebui sa ma sperie un film la care mai mult rad decat sa fiu inspaimantat... Revenind la film, povestea filmului si modul de a filma inclusiv sunetul duc in zona horror 100%, dar ce nu imi este clar de ce filmul contine scene de parodie sau comedie? .... Multe scene au fost imprumutate din miile de alte filme horror, actiune, thriller, gen (pivnita, lumanare, fantoma, intuneric, seara, femeie, fetitza, casa veche din lemn ce scartaie - Scooby Do, Tablouri cu invelis de sticla - sa se auda cand pica, matura parca am vazut una la un moment dat imi aminteste de Predator 2 - baba cu matura, etc.)... parerea mea e ca un film thriller e mai horor decat filmu… citeşte
marieta_stroe pe 25 Februarie 2015 22:01
Il voi vedea peste cateva minute si sincera , sa fiu , mi-ati surescitat interesul . Chiar daca , nu sunt o adepta a genului horror , de data asta ma voi risca . Dupa asemenea comentarii , am un feeling ca nu voi da gres . Dar , probabil , voi mai trece pe aici , sa dau si eu o nota filmului .
mari56x pe 23 Februarie 2015 19:37
Asta da film horror, nu il uiti nici peste ani. Sfarsitul te tine in priza...
XShadowX pe 23 Februarie 2015 12:29
FOARTE BUN horror !!!
FELICITARI James Wan pentru acest super film horror , demult nu am mai vazut un film horror asa bun + o distributie de exceptie cu super actori care nu credeam ca se vor potrivi sa joace intr-un asemenea film + o poveste si un subiect adevarat care te va zgudui din temelii ! UN MUST SEE pentru fanii acestui gen si nu numai ( de abia astept partea a 2 a) ....
Shadow_Master pe 01 Ianuarie 2015 14:33
Filmul meu horror preferat.
Nu am mai vazut de mult un film horror atat de bun.Actorii au jucat foarte bine.Si avand in vedere ca regizorul acestui film este cel care a facut Insidious si Saw era normal sa fie si acesta un film foarte bun.Am stat in suspans pe tot parcursul filmului, si m-am speriat de o multime de ori,iar avand in vedere ca este inspirat din fapte reale este si mai inspaimantator.Eu prefer acest gen de filme fata de cel in care un criminal omoara niste adolescenti sau ceva de genul.Acest film nu a fost aproape deloc violent si totusi este imposibil sa nu te sperii.Acesta este un film care trebuie vazut de fiecare iubitor al acestui gen,
pappilon pe 15 Decembrie 2014 23:10
Extrem de prost!
O familie extrem de curajoasa!!!!! Ce om normal la cap isi lasa copii sa doarma acolo noaptea cand casa este bantuita?????? Ps. O femeie numai daca vede un soarece si nu mai calca pe acolo!
Liv_Act pe 22 Noiembrie 2014 03:12
La mine a coincis 3:07, fix 3:07 , putin ciudat :))
blackmore pe 29 Iunie 2019 18:38
O alta mizerie de film horror american pentru cei fara neuroni.
0 1
bainca pe 14 iunie 2024 12:33
o alta mizerie de comentariu facut de unul fara neuroni ca tine care doar faci umbra pamantului deagaba , eu nu v-as permite conturi pe site-uri la limitati mental cu numele tau
user-5b7e7be68c75c pe 06 Octombrie 2018 12:52
Nici macar nu e horror
Este un fel de thriller cu acțiune
Nu m-a impresionat deloc
Un film horror ca ori care altele
Povestea e o copie
Nota 6.3

0 1
AndyMovie14 pe 10 Noiembrie 2014 18:51
Cel mai bun film horror cu spirite vazut de mine pana acuma merita vazut 10+
tatucu_alin pe 09 Noiembrie 2014 15:40
Probabil cel mai bun horror al anului 2013.Acest lucru e demonstrat de incasarile uriase pe care le-a avut plus notele foarte mari.Mi-a placut si mie,bineinteles insa nu a venit cu nimic deosebit(tot o familie care se muta intr-o casa bantuita) dar mi-a placut atmosfera oferita,tensiunea si suspansul.Recunosc ca pe mine nu m-a speriat(eu ma sperii foarte rar la filmele de groaza) dar m-a tinut in suspans.De asemenea,acest film dispune de o distributie foarte buna.Vera Farmiga si Patrick Wilson=doua prestatii impresionante(si nu numai ei).
anonymous.6776c844d7db7 pe 28 Octombrie 2014 01:30
Comentariu șters
andyy pe 21 Septembrie 2014 23:30
Un film plin de momente de tensiune si incordare, specifice genului si avand in vedere ca este inspirat din realitate, amplifica si mai mult.
Go 1 2 3 4

Film - The Conjuring