Tegeran-43

(1981)

Tegeran-43

Poster Tegeran-43 Postere Tegeran-43

Sinopsis Tegeran-43

Mai mult

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Scherner, un ofițer german de rang superior elaborează un plan de asasinare a celor 3 lideri politici: Stalin, Churchill si Roosevelt. Pentru ducerea la îndeplinire a misiunii e însărcinat agentul secret Max Richard, dar planul eșuează grație promptitudinii și gândirii rapide a unui agent sovietic, Andrei Borodin.

Patru decenii mai târziu, Scherner se află în custodia poliției, dar e eliberat în timpul…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7
Alain Delon Alain Delon Georges Foche Claude Jade Claude Jade Françoise Natalya Fateyeva Natalya Fateyeva Françoise
Curd Jürgens Curd Jürgens Maître Legraine Armen Dzhigarkhanyan Armen Dzhigarkhanyan Max Richard Nikolai Grinko Nikolai Grinko Hermolin
Vladimir Basov Vladimir Basov Interrogator Jess Hahn Jess Hahn Second Terrorist Gleb Strizhenov Gleb Strizhenov Simon
Vezi toata distributia

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deceoare pe 23 Decembrie 2013 22:00
ATENŢIE LA REDACŢIE !
Aşa cum a observat şi - f.hilbert - în 04 februarie 2013 , este o mare greşeală . TITLUL filmului este'' TEHERAN 43 '' , AŞA CUM ESTE SCRIS ŞI PE AFIŞUL FILMULUI . Dar nouă degeaba ni se spune ''completează sau corectează'' datele despre film . Dacă faci aşa ceva totul este respins (a se citi şters) fără nicio explicaţie şi apar aceleaşi greşeli . Dacă ar fi scris în limba rusă , toate caracterele literelor ar trebui scrise în slavonă .
2 0
margott pe 23 decembrie 2013 23:01
Nu e gresit deloc titlul, consulta si imdb-ul. Tegeran-43 e titlul in ruseste, filmul e o coproductie ruso-franceza-elvetiana. Daca nu l-ai vizionat, iti spun eu : e vorbit in limba rusa, de aici si titlul oficial al filmului.
Deceoare pe 29 decembrie 2013 17:18
Trebuie să fim stricţi pe evidenţe (ceea ce se vede) şi nu pe ceea ce a mai făcut în spate echipa de filmare . Din punct de vedere oral (al telefonului fără fir) probabil că aşa se aude , dar ăn niciun caz nu se scrie în limba rusă : Tegeran = Teheran . ÎN PAGINA ACESTUI FILM DE PE SITE - ul CINEMAGIA AVEM AFIŞUL CU ''TEHERAN'' . Nu ne interesează NET -ul .
f.hilbert pe 04 Februarie 2013 16:54
Oare nimeni de la redactie nu a observat ca e o greseala in titlu? TEHERAN 43
0 0
margott pe 28 Octombrie 2012 20:33
Incercarea de asasinat, comandata de Hitler, a celor 3 lideri politici din anii '40 : Churchill, Stalin si Roosvelt. Planul prezent se intercaleaza cu planul trecut, in care o tanara translatoare e martora, fara voia ei, la evenimentele care preced planurile de asasinat. Distributie mixta sovietico-franceza, care beneficiaza de prezenta fermecatoare a lui Alain Delon, intr-un rol obisnuit pentru el : cel de inspector de politie.
0 0
blackmore pe 13 Ianuarie 2020 22:20
Pentru formele de viata care considera ca numele filmului e gresit sa se uite pe IMDb sa vada acolo ca de data asta nu e nimic gresit.Afisele pe cinemagia sunt trimise de useri si se publica dupa formula primul primit primul pus pe site
0 2
eduard_stratan pe 5 aprilie 2023 21:27
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre Tegeran-43

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Tegeran-43
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells